31 May 2009

ismail sen kocaman bi çılgınsın


uyarı: başlığın yazıyla en ufak bir alakası yoktur. beklenti içine girmeyiniz.


- annemin ufak tefek laf çarpıtmaları sonucu bu ortalamaya araba alınır mı alınmaz mı çözemiyorum. bu sene unut arabayı deyip 2 dk sonra bak bu araba da iyidir demesi ne kadar normal, anlayan beri gelsin.

- 1 sene içinde aldığım 8 kilonun bana yansıması babamın bana dana demesiyle oldu iyi mi? bi dana olmadığım kalmıştı zaten. tamamladım hayvanlar alemini. sağolasın baba.

- yarın sabahtan itibaren 7-8 arası ailecek yürüme hedelerimiz var ormanda. uykumdan nasıl feragat edicem, sıcacık yatağımı nasıl bırakıcam bilmiyorum. bilmek de istemiyorum.

- kendi kendime olan diyetimin son günüydü bugün. yarından itibaren listeli misteli diyete başlıcam. o yüzden jübile yaptım kendime. açık büfeye hayvani biçimde daldım(dana). yedim herşeyi ama sebze ağırlıklı olmasına özen gösterdim. minik mısırlardan falan yedim. diyetlinin açık büfesi de böyle oluyo demekki.

- marulu fena özledim. ama fena böyle. ayrılalı 24 saat bile olmamış halbuse. ben bu çocuğu çok ama çok seviyorum. öle böle değil. kelimelere döksem dökemem o derece.

- saçlarımı omuz hizasnda kestirmeye karar verdim/vermemiş olabilirim. ama kesinlikle 2-3 aydır boya yüzü görmeyen saçlarım boyanacak. yeniden kızıl kızıl gezicem.

- inatçı hardal hanımefendiler taşınıyolar yakında. evleri bizimkine daa yakın olcak ve aynı otobüsle eve dönebilcez. yihu!

- toshibamdan hala haber yok. cuma günü 1 ay olucak servise gideli. yeni bi laptopu çatır çatır isterim valla. kusura bakmasın sevgili toshiba.

- kendime aşırı şirin bi kolye ve de çok hoş bir çanta aldım. mutluyum yey!

- odamı en kısa zamanda yeniletiyorum. süpper olcak süüppeer!!

- sewgilim 2. last fm üyeliğimi de aldı. canımsın hayatım! bitanemsin.

- marulla o eski "ordan çıkıp buraya girelim, orda bira burda 2 bira içelim" durumumuz sona erdi. artık daha sakin takılıyoruz. oraya gidip kahve içelim, burda güzel bi yemek yiyelim.. yaşlandık. haberimiz yok.

- kavak yellerinin sezon finalini izlediniz mi bilmiyorum. tamam dizinin boku çıktı falan ama ben ilk gününden beri kaçırmadan izliyorum onu. bi şekilde kendimden parça bulabiliyorum. neyse, o dünkü sezondan sonra tek bi isteğim olduğunu fark ettim. 2 yıl dönümümüzde marulla ayvalıkta olmak. çünkü geçen sene de çok güzel kutlamıştık, ankaradaydık ama olsun. bu sene de o ağustosta ayvalığa gidiyo. o bakımdan 2. yılımızı ayrı geçirebilitemiz yüksek ve ben onsuz geçirmek istemiyorum bi günü. umarım ben de ayvalıkta olurum.

-össye kaldı 14 gün. of of. kamil giricek her şeyden önce. yavrum 13ü de tam onun doğum günü. össden 1 gün önce doğum günü.. pek hoş olmasa gerek...zaten bunun hep böyle ya.. lgs zamanı da doğum günü 1 gün öncemiydi, tam sınav günümüydü neydi. yazık benim arkadaşıma.

- kardeşimin de haftaya sbs si var. iyi geçsin şu çocuğun sınavı.

- sakin grubu iyi müzik yapar.noktadır.

- marulla istanbula kaçmak istiyorum. 2 gün kafamı dinlemek hiç fena fikir değil. off.

bugünlük benden bu kadar canlarım.

not: şablonu değiştirdim. marulun dediğine göre değişiklik hastasıymışım :)
--> Read more...

30 May 2009

gölge

o kadar güzel bir günün üstüne 10 dk önce mail kutuma düşen bir mail tüm güzellikleri sildi götürdü. korkmayın kötü bişi yok, kimseye bişi olmadı. olay psikoloji hocasının curve ü b+dan b-ye çekmiş olması ve bu yüzden benim ortalamamın fena halde düşüyor olması. a- gelecekken b geliyor, ortalamam düştükçe düşüyor. 3.70i çoktan unutmuş olan ben 3.30u bile göremicem. şu halde 3.11 falan yapıyorum. peki ben neden çalıştım? neden 3 ay boyunca o ders senindi bu ders benimdi koşturdum? çalışmasam da yaparmışım ben bu ortalamayı. geçen dönem çalışmadın 3.05 geldi. bu dönem çalıştım da ne oldu a dostlar sorarım size! lanet olsun demekten başka hiç bir şey söylemiyorum. biz de seni süper sanmıştık hüseyin boyacı. gözüme görünme bir daha!!

-------------------------------------------------------------------

günüme gelince. 1.5 saat marulu bekledim :/ gerçi onun suçu yoktu, hoca bırakmamış ama felaket yoruldum ben. zaten sabah 9.30dan beri bişey yemeyen ve oturmayan ben saat 6ya doğru birşeyler yiyince... cidden bayılacağımı hissettim. cidden. ve o yüzden eeaaaah başlarım diyete dedim ve pizza yedim evet itiraf ediyorum!

biz marulla süpermarket gezmeyi çok seviyoruz. sorunlumuyuz neyiz :) böyle içecekler olsun, parfümler olsun, şekerler olsun. bakınca ruhumuz açılıyo sanırım.


neyse ben çok sinirliyim. bu yazıya bi foto eklemeyi ve yazıyı genişletmeyi 2-3 saat erteliyorum.
--> Read more...

29 May 2009

kısa

sevgilimi özledim

nokta.

derdimi 2-3 kelimeyle anlatabilmek de güzel.
evet.
özledim marulumu.
ne var?!
--> Read more...

vızzzz

benim inanılmaz boyutlarda bi sinek, böcek, arı, kelebek gibi minik ama iğrenç yaratık fobim var izleyiciler. bunlardan birileri evin içinde olduğu zaman çığlık çığlığa kaçıyorum, kendimi odalara kitliyorum.
küçüklükten beri böyleyim, hatta bi kere odada kelebek var diye saatlerce korkudan ağladığımı bilirim.

neyse...

neden bunu yazdığıma gelince.

odada kapalı kaldım okuyucu. ewde koca bi sinek ve ondan korkan minik bir camenta var.

off offf 1 saattir aynı yerde oturmaktayım.
--> Read more...

28 May 2009

ebruli


dünden itibaren girdiğim diyetin sonucu olarak bugün pilates yapmaya karar verdim. sonuç: başaramıyorum! :)

ebru şallı insanına gıcık olmamı sağlayan ebruli ile pilatesi başarabilmem ve tüm kaslarımın her bir hücresini çalışır hale getirmem lazım. zira tartı sabah aç karna 62yi gösterdi ve bu demektirki verecek 5 kilom var.

kondisyon bisikleti ile anlaşamıyorum. 5 dakika sonra boğuyor beni. ama diyette olmam nedeniyle onla da aramı iyi tutmam lazım. baksana daha ben bisikletle anlaşamıyorsam, koşu bandıyla nasıl iyi geçinicem yarın?!

en sevdiğim fitness hedesi, hani şu beline takıyosun o seni titretiyo ya.. odur.. ne yorulursun, ne bi efor harcarsın. o seni titretir, sen gıdıklanırsın biraz. olay budur. tembellikten hep bak bunlar.

sabahtan beri 1 tost 1 de muz yemiş bir bünye olarak açlıktan kazınmakta olan bir mideye sahibim şu an. bu açlığımı bastırsın diye evde az kalan yoğurdu sömürme girişimlerindeyim. zira 7buçuğa kadar başka yemek yok bana. pişirdiğim yemeğin tadına bile bakmadım dayanamam yerim diye düşün okuyucu ne hallerdeyim. akşama 1 kase olarak izin verdim kendime yemek miktarını. ardından gene midemin haykırışlarının geceye karışacağı uzun saatler bekleyecek beni. 2 erik yerim en fazla. en fazla!

---------------------------------

yaz tatiline girince maruldan uzak kaldım. onun okulu devam etmese her gün görücem sevgilimi ama akşam 6buçuğa kadar olan dersler önüme set çekmekte. ara ara okuluna gidicem elbet, 1 hafta görmeden dayanamamki ben onu.

annem facebook ile msn adresi aldı kendine. dün akşam üzerinden beridir ona facebook ve msni nasıl kullanacağını anlatmaktayım. işe yaramış olmalı ki, sabahtan beri msnde online kendisi. öğle yemeğine çıkacağı vakit durumunu dışarda olarak ayarlamış, annemiz teknoloji öğreniyor... kendisine eve gelirken yoğurt almasını söyledim msnden. ortaya çıkan konuşma şu oldu:

camenta :
hatun gelirken yoğurt alır mısın :D ben yoğurdu bitirmeyi kafama koydum da..
anne insanı:
obur
camenta :
obur değilim tamammı! sabahtan beri 1 tost bi de muz yedim hıh
anne insanı:
kaçta yedin
camenta :
tostu 11de muzu 2 de
camenta :
3 saattir ağzıma bişey sokmadım yani.

böyle işte. annemle sabahtan akşama msnden konuşucaz sanırım. telefonlardan da kontör gitmeyecek :)

facebook chat hedesini de keşfetti. msnde ekli olmayan arkadaşlarıyla oradan iletişime geçiyor. gözlerim yaşardı!

diyet beni 2. günden salaklaştırdı okuyucum. marulumun attığı mesajlara ha? ne? nası? gibi tepkiler vererek çıldırttım sanırım onu. herşey ulvi amaç için. ilk hedefim 57 kilodur, ileri! umarım sevgilim bu durumdan sıkılmaz.

msnde marulumun eve dönmesini bekleyerek ve de bir yandan yoğurdumu tadına vara vara mideme indirerek yazımı noktalıyorum canlar.
kendinize iyi bakın bir sonraki yazıma kadar...

kiss kiss bang bang...
--> Read more...

27 May 2009

cep aşk


vodafone reklamlarında görmüşsünüzdür. adam eviyle birlikte eşini de katlayıp cebine koyuyor hani.

hah.

ben de marulu aynen bu şekilde katlayıp cebime koymak istiyorum. özlüyorum sevgilimi blog! hele şimdi ben tatile girdim ama onun okulu ağustosa kadar var. sevgilim sınavlarla boğuşurkene baya bi zor olucak onu görmem. işte bu gibi durumlarda sevgilimi cebimden çıkarsam, 5 dklığına yanımda belirse ne kadar güzel olur ya :(

hayatımı adadığım insanın zaman zaman yanımda olamayışı, ona sarılamayışım çok dokunuyo bana. geçen gün caponun bi arkadaşıyla bu konuyu konuştuk. o sevgilisi olsa aynı okulda olmak istemediğini söylerken, ben her daim yanımda olması gerektiğini söyledim. çünkü sevgilimi özlediğimde yanımda bulamayacaksam bu beni oldukça üzer. marulum, az bi zaman sonra okucaksın bunları, sen de okucağını biliyosun. sana çağrıdır: ya bilkente gel ya da bizim buraya taşın hayatım :) yoksa ben seni bi güzel katlayıp cebime koyucam, demedi deme.

---------------------

dün sınavlarım bittikten sonra marul okula geldi. otoparkın boş olan kısmında bana araba kullandırttı. ah hayatım ah. ağustostan beri düz vites kullanmıyorum ben.. unutucam tabi arabayı kaldırmayı. kaldırırken bi anda gaza yüklenicem elbet. sonra da kendimi otomatik viteste sanıp, dururken debriyaja basmicam... berbat kullandım dün kabul et :) ben otomatik insanıyım.. haa bak şu konuda elime su döktürtmem: direksiyon hakimiyetim oldukça iyidir :) bi de bi daha gözlüğümü takmadan kullanmıyım.. geriliyorum. hayır zaten senin yanında kasıldım.. bi de gözlük olmayınca bendeki panik duble seviyeye çıktı.

neymiş, ona bişi olursa ben düz kullanmak durumunda kalabilirmişim... sana bişi olması ne demek ya! taş gibiyiz biz bişe bişi olmaz sevgilim :)


çok alakasız kaçıcak ama, sol tarafımda tv açık.. kanal d! seda sayana takılmış haldeyim.. çünkü hande yener var ve ne kadar iğrençleştiğini detay detay incelemekteyim. kendini mahvettin kadın!

bi alakasızlık daha: mozillam bozuldu chrome yükledim. sevdim seni krom!

neyse..

aşkımla güzel bi "final sonrası gezmesi,yemesi,içmesi" yaptık.. darısı aşkımın başına.. onun da dersleri bitsin de, tatile gidelim bi ya..
--> Read more...

26 May 2009

free(a)k

özgürüm, özgürsün, özgürdür...

bitti!! teyteytey tey tey!!
finallerden öyle ya da böyle çıktım işte. tatil camentanın hakkıdır!
--> Read more...

25 May 2009

saçmalama

babamın al kullan diye tepeme attığı dandik laptop da dün akşam saatleri ile sizlere ömür vaziyete geldi. elimi sürdüğüm her teknolojik aletin bana ters tepmesi nedendir, isyanlardayım...

neyse.. ekonomi çalışmak gerek.

türkçeden çıktım zaten.
kaldı 2.
--> Read more...

24 May 2009

eğer bana senin hakkında nasıl bilirdiniz diye soracak olurlarsa bir gün, puştun tekiydi diyeceğim.
emin ol.

not: marula değil bu yazı.
--> Read more...

2/3... feel free...


tatilime kaldı 2 gün 3 sınav.. yani bugünü saymazsak 2 gün. salı günü saat 4 civarlarında huzura ermiş, nirvanaya ters takla attırmış oluciğim!

finallerin nası gittiğini özetlemek gerekirse: ben mi finallere giriyorum, finaller mi bana giriyo, çözemedim. belirsiz.. işletme finalinde kopyanın dibine vurup, essay sorularında sallama konusunda tarihi rekorlar kırdım. son 3 sınav.. ardından 2. sınıf olucak olmanın getirdiği heyecan/korku ve tatil telaşı. gerçi ağustosa kadar bi yere gitmeye niyetim yok.

dün eve gitmek üzere durağa yürürken başlayan yağmur, beni marulla buluşturdu. nasıl mı? ben telefonda isyanları oynarkene(yıaaa yağmur başladı ve elbiseliyim ben aşkıııım) neredesin, geliyim mi dedi. e ben de bu soruya hayır cevabını veremezdim tabiki. bulduğum her fırsatı değerlendiriyorum ki moral olsun bana. salıdan sonra her gün görürüm zaten sevgilimi. neyse, geldi, yemek yedik falan. ardından birer bira yuvarlamak üzere rotamızı değiştirdik. anneme en fazla 2 saat içinde gelirim diyen ben 5 saat sonra eve dönünce anne kişisi ve baba kişisi bi güzel sıçma/sıvama yaptılar ağzım içinde. ama sonuç olarak ben sevgilimleydim ve hiç bişi beni bağlamazdı. gencim ya hani.. kanım deli akıyo falan hesaaabı.

marulla internetten çatur çutur para kazanıyoruz. 100 dolar şimdiki hedefimiz. zaten 2 aya kalmaz 100 doları aşıcaz :)

kazı-kazandan 60.000tl kaçırdım dün 4 kere. ararda 2 tane 60.000 buldum o minik kağıtlarda ama 3. bi türlü denk gelmedi. onun da peşini bırakmicaz. bi gün 20liralık oynayıp turnayı gözünden vurmak hedefimiz. böylece kimseye muhtaç olmadan araba bile alabiliriz dostlar! hatta toshibam gelmezse gidip aynısından 10 tane bile alırım yani :)

okulda bi hocanın odasında plazma gördük. biz de anca finallere gireriz işte. farkımız bu.

dün ben rengarenk ve hoş biçimde giyinince marul kıllandı. kimin için süsleniyosun, benim için bile süslenmedin böyle dedi. yalanın bu kadarı! ilk kez pembe bileziğimi onun için takmıştım sevgililer gününde. neysem, tabiki kendim için süsleniyorum yoksa kime güzel görüncem. tieallam. aşkım alemsin ya!

3 gün içersinde giderek azalan sayıda çalışmam gereken ders var.
bugün: türkçe, psikoloji, ekonomi.
yarın: ekonomi, psikoloji
salı 11den sonra: psikoloji.
salı 4 ten sonra: paha biçilemez!

türkçeye başladım bazı bazı. ama 19 yaşına hödönkk diye ayak basıp, türkçe çalışıyo olmam oturuyo kalbimin en derinine lan. lisede bile edebiyat çalışmaz iken ulan bari türkçe A gelsin mantığı ile türkçeye abanmaktayım son 1.5 saattir. sonumuz iyi olsa bari...

tekrardan türkçenin ses özellikleri ya da dil yapısı hedelerine dönerken, hepinizi öpüyor, saygıyla huzurlarınızdan çekiliyorum efem. esen kalın! :):)
--> Read more...

21 May 2009

istemek.. işte bütün mesele bu!

yeni bi post girmek istiyorum.. aklıma yazcak şey gelmiyo. düşünüyorum düşünüyorum.. yanmıyo aklımın ampulleri. (burdaki derin anlamı sen anla artık :D)

yarın falan kafamı toplayınca yeni bi yazı yazarım uzunundan.

günüm nası mı geçti?

1 final 1 konuşma sınavı verdim. ha bi de marulla buluştuk. özlemişiz birbirimizi.
bu kadar.

yarın görüşürüz blog! :)
--> Read more...

20 May 2009

değer x'e verilen bişidir


şimdi canlarım, bu değer konusu aşırı düşündüğüm bişi.(finallere çalışmayıp mal gibi düşünüyorum, hıhı. çok zekiyim de) ana felsefe şu: 3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer VERMİCEKSİN!

verirsen aradaki 2 kuruşa seni satmakla kalmaz. canını acıtır. yakar seni. yıkar. boğulursun. bağırırsın ama kimse seni duyamaz.

nerden mi biliyorum?

yaşadım. binlerce kez. her seferinde ağladım. düştüm çoğu kez. kalkamadım. kalktıklarımda ise yardım aldım.

2 kuruşa ardından laf eder. sağa sola yalanlar söyler. söyler ama sen hissetmezsin. sattığını bile anlamazken neyin hissi, neyin davası?

söylenilen yalanlar aylar sonra karşına çıkar. şaşarsın. bu kadar yapmış olamaz dersin. sen onu kendine yakın biliyosundur çünkü. senin için en süperdir o. en iyidir. dosttur, sevgilidir, kardeşin bile olabilir. baban bile!

bu yalanları açıklayan genelde söyleyen de olmaz. bilirsiniz. 3. bi şahsın ağzından duyduğun her harfin altında ezilir, açıklamalar yaparsın kendine. bi puzzle gibi düşün. kaybolan parçalarını da. açığa çıkan sırlar ya da yalanlar puzzleı tamamlamana yardımcı olurken kaybolan parçalar sadece yalanları üretendedir. merak etme, o puzzle tamamlanamaz. inkar yolunu seçen bi insanla yüzleşemezsin çünkü. izin vermez sana.

dertlerini anlatabildiğin 1-2 insan kalır hayatta. gerçekleri paylaşabildiğin 1 yada 2 beyin. ne kadar acıdır bilir misin? ben bilirim..

sen hayatının en güzel köşesine kondurduğun insanlarla ilgili hayaller kurarken, o insanlar senin ardından ne dolaplar çevirmiştir, anlayamazsın. belki tek bi kıvılcım görürsün ona dair, ama iyi niyetlisindir. görmek istemezsin. "neden yapsın ki" dersin. yapar ama. üstelik gözüne soka soka.

hani dersin ya "ruh ikizim" diye. kendini kandırırsın. yoktur öle bişi.

dertleştiğin o iki insana dostum dersin. sadece onlardır dostların. canların bile olabilir. çünkü aynı dertten müzdariptir.

dedim ya, çok değer vermiceksin. bağlanma yoluna girmiceksin. girdin mi sıçarsın. öyle böyle değil. yalnız kalmazsın merak etme. o az sayıdaki beyin ne güne duruyo?

sen sen ol, insana değer verme. çünkü değer x'e verilen bişidir...

edit: blogu bilen belli bi insana ithafen yazılmadı arkadaşlar bu yazı. üstüne alması gereken insanlar zaten bu blogu bilmemekte. bırakın blogu benim yaşadığımdan bile haberdar değiller. o yüzden aman camenta kime yazdın, vay efendim camenta bize sövmüş yapmayalım, ayıp.
--> Read more...

18 May 2009

düşünüyorum.. öyleyse?

var mıyım yok muyum bilemicem. bu aralar acaip düşünme modundayım. neden? e beybi finaller!! anamı ağlatmaya geliyolar mübarek.. come come come into my life! :D


- her blogda yazıyo biliyorum ama BEGÜM BEGÜM HUUUU :D abi kusura bakmayın ben bu şarkıya aşık ötesi bişi oldum. sabahtan akşama begüm diyorum. o suçu kendine atıyo, benim kalbim onu ignore ediyo. ciddiyim?!

- 1 haftadır elbise de elbise diye tepinen bu bünye sonunda gitti o elbiseyi ve üstüne boleroyu aldı. muhteşem sarı babetlerle elbiseyi taçlandırdı. herkesi o yendi, en birinci o oldu. :)

- deviantart açabildim sonunda. şimdilik sadece favorilerim var ancak finallerden sonra güzel çekimlerimi paylaşıcam :) adres mi? söylemem bulun :)

- telefondaki msn messenger tüm telefonunun ebesini çığırttırmakta. telefon bi kapanıyo 2 gün açılmıyo. gene kapandı bak!

- bıktım beeeennn pantomimdeeeennn :) (tamammm sustum!!)

- şu anda msnde olan bi arkadaşımın iletisi: bize yalan sölediler, üniversite kolay dediler, finallerden bahsetmediler... budur diyorum :)

- hadise, şirinliğe oy veriliyosa bizden şirin bi kızı seneye yollayalım demiş. bildiğin çekememe durumu. aynı yorumu uğur dündar da yaptı ki bu beni en çok yıkan şey oldu. hiç mi kulak yok sizde lan.. düm tek tek nereeee fairytale nere! hadi ordan! hadisecim parazit yapıyosun yawrum.. artık çekil medyadan.

- finallerden sonra saçlarım kırmızımsı olucak. kırmızıya inanmıyorum ama bi renk var biliyorum hesabı dalıcam kuaföre.. bahtıma ne çıkarsa :)

- annemle araba meselesini konuştuk. kadın bildiğin fikir veriyo şunu alalım bunu alalım diye. yerim seni len beyaz tenli dombik!:) alıcak araba.. biliyoruuuummmm :)

- bi ara telefonlarımı değiştirmem lazım. ikisi de ömürlerini tüketmiş haldeler. acilen çift sim kartlı bi hödö lazım.

- durup durup marulla fotolarımıza bakıyorum.. biraz kendini beğenmişlik olucak ama: tatlıyız yakışıyoruz cidden be!

- gayler.. nese ya.. :) bişi dicektim sustum. unutun gitsin :)

- 2 tane yemek çekim var. yarın bunları süper ötesi makarnalar ile değerlendiricez anne kişisiyle.

- sabah kahvaltısı için canım bildiğin açık büfe çekti. hem gözüm hem karnım doysun istedim. dışarı gidelim dedim. anne insanı kıyamadı börekler dolmalar hazırlıyo sabaha ben yiyim diye.

- finaller bekleyin beni!!


ben kaçar yavrularım. çokçana da öper..

not: kullandığım foto kuzenime ait. normalde börtü böcek çeken yawrucuğumuz ilk defa kendini aşmış ve ortaya benim bayıldığım bu foto çıkmış.. kuzenimin adresi vermicem. hadi onu da bulun deviantarttan. zor değil :):)
--> Read more...

17 May 2009

fairytale



başından beri diyodum, norveç 1. norveç alıcak diye. aldı mı? evet. hemde uzak ara farkla. sabah annem "sen bu işten anlıyosun, günlerdir fairytale diye geziyodun" dedi. evet geziyodum:)

- yazamadım 3 gündür. tamamen enerji ve moral depoluyodum canlarım. cuma günü marul okula geldiğinde oldukça süper bi gün geçirdik. bilkent gölüne inip doğayla seviştik :) göl kenarına yakın bi yerde kaplumbağa bulduk ve sevgilim baya baya eline alıp oynaştı. ardından benim almamı istedi. ben de benden beklenmicek bi performansla elime aldım. baya bi şaşırdı benimki. alamazsın sandım dedi. ne yalan söliyim ben de beklemiyodum.

- 2 günde 2 filme gittik ve 2side bence güzeldi. ilki devrim arabaları. ilk girdiği zamanda gidememiştik anca vakit bulabildik. gerçekten oldukça başarılı bi film. resmen sonunda isyanları oynuyosunuz.
2. filmimiz ise melekler ve şeytanlar. da vinci şifresinin filmini çok fazla beğenmeyen ben, bu filmi ilkine göre çok başarılı buldum. ama sevgilim ilk filmi izlemediğinden sıkıldı, adamı anlamadı fln. gerçi 2. yarısını o da sevmiş. öyle dedi. :)

- 10 gün sonra rahatım.. okul bitiyo.. sınavlar bitiyo.. 3 ay yan gel yat osman! :D umarım marulumla ayvalığa gidebilir ve sessiz sakin muhteşem bi tatil geçirebilirim.. umarım..

- bu yaz babamın peşine takılıp ispanyaya gitmek istiyorum. deli gibi barcelona gezmek istiyorum.. çok mu şey istiyorum?

- havalar bi anda sıcaklaştı gene bastılar bana!

- alexander rybak çok şirin ya! of of..

- sakis rouvas konusunu kime açsam adamın o aptal bacak hareketlerinden dert yanıyo. tek takan ban değilmişim diye seviniyorum açıkçası.

- estonya hakettiği yere gelemedi yarışmada. üzüldüm ya. bence şarkı çok kaliteliydi.

- ukraynanın şarkısı hareketli ve şovu süperdi. ama sallayan çıkmadı.

- cuma günü göle gittiğimizde acaip yandık marulla. bundan dolayıdırki dün dışarı çıkarken güneş kremi sürdüm. ama kremin içinde her ne varsa cildimde pembe pembe pullar dolaşıyo.. uyuzluğun son haddindeyim!

- kendimi alışverişe adicam bugün. acaip şeler beğendim ve hepsi benim olacak! işte o kadar!

- perşembe sınavlar başlıyoo.. tehey de tehey.. fazla yazamicam canlarım.


şimdi ben yarın teslim ediceğim term paperıma başlayayım artık... hepinizi öpüyore!! ve alexanderın şarkısını size yolluyore!!

alexander rybak-fairytale

sözler:

Years ago, when I was younger
I kinda liked a girl I knew
She was mine and we were sweethearts
That was then but then it’s true

Chorus
I’m in love with a fairytale, even though it hurts
‘Cause I don’t care if I lose my mind
I’m already cursed

Every day we start a fighting
Every night we fell in love
No one else could make me sadder
But no one else could lift me high above

I don’t know, what I was doing
When suddenly, we fell apart
Now a days, I cannot find her
But when I do, we’ll get a brand new start

Chorus
I’m in love with a fairytale, even though it hurts
‘Cause I don’t care, if I loose my mind
I’m already cursed

She’s a fairytale yeah even though it hurts
‘Cause I don’t care, if I lose my mind
I’m already cursed

--> Read more...

14 May 2009

kapanan gözler ardında


2 saatten fazla oldu sanırım ama az önce eurovision yarı finaline gözüm takıldı ordan geliyorum :)


- sakis rouvas akrobat olmuş, haberimiz yok. bi uçmalar kaçmalar, bacak açmalar, atlamalar falan? hayırdır canım? sesinde gitmiş.. arkandaki hatunlar söledi şarkıyı valla.

- gece 2de yattım sunum ve ödev yapıcam diye. canı çıkmak deyimini sonuna kadar, hakkını vere vere yaşadım. 4 saatlik bir uyku ile duruyorum ve vücudum iflasın eşiğine geldi. heyhat!

- noirle okuldan birinin blogunu bulduk. daha dorusu ben bulmuştum ama emin olamıyodum. garanti o imiş.

- odtüye gittim caponla. önce oturduk lafladık sonra çarşıda balık yedik ve gelen balıklar cidden lezzetli ve cidden ucuzdu. sevdim.

- ne yapıp ne edip odtü stickerı almam lazm.(hayali arabama) bugün bi arkadaşımızla girdik odtüye stickerı olan ve kız bilkentli. evet.

- yarın marulumu görcem. okula gelcek. ben işlerimi bitirdikten sonra da sinemaya falan gidicez. finaller öncesi stres atma organizasyonları...

-hayatımın en boktan en en en ama en iğrenç sunumunu yaptım. heycandan konuşamadım ve daha 3 dk civarı konuşçakken kesmek zorunda kaldım. sunum sonunda grupçana ayar yedik. mutluyuz gururluyuz!

- matematik vizesi girdi demiştim. ucundan girmiş meğer. ortalamaya yakın bişi almışım. finalden çakarsam iyi bi not kaçınılmazdır.

- gün içinde 12737214 kere söledim. gene sölüyorum. hadisecim, giyme o elbiseyi! kotunla çık! benim gibi kilo almış, can simidi edinmişsin bebeğim. en azından kot biraz zayıf gösterir. kendimden biliyorum.

- fb gene babayı aldı. o kupadan size yar olmaz bebeğim! :)

- 1 sene içinde 8 kilo aldım. 27sinden itibaren sıkı rejim uygulana!

- ayak bileğimi bıçak kesti. nası yaptın diye sormayın. çok zor bak :) acaip yetenek lazım. 3 gündür annemler görmesin diye yapmadığım cimnastik hareketi kalmadı :) ve sıcak havada sızlıyo. anlamadım gitti.

- we love odtü.

- toshibamı özledim abi.(görmemişin toshibası bozulmuş hesabı)

- ekonomi sınıfımda bi çocuk var, acaip aptal. anlatıosun anlamıyo. salak insanlarla uraşmayı sevmem. sen bilirsin noir. sana çok dert yandım.

- eurovisionda 2 favorim var. norveç ve estonya. hadi bakalım.


ben gidiyore. uyumak lazım biraz. sabah ders beni bekler.
--> Read more...

11 May 2009

finale doğru


şaka maka geliyolar gümbür gümbür. haftaya çarşamba başlayacak maratonumda 5 final 1 konuşma sınavına giricem. olm bu yaşa geldik hala konuşma sınavı yapıyosunuz.. of.

redheadleydim bugün. aslında 1 saat falan da.. neyse. durakta beklerken çaldı telefonum ve hop tunalıya gittim. aslında marulla görüşcektim ama doktordaydı vs vs. sonradan geldi yanıma ama.. redheadi bırakıp gitmek zorunda kaldım çünkü sevgilim kendini pek bi kötü hissetti tunalıda altındaki eşofmanla.. yerim :) benim de halim yoktu zaten. dünden beri kıvranıyorum ağrıdan, acıdan.. bindirdi taksiye beni, yemek yediriyim dedi.

balık ekmek yedik.. nefis midye dolmalar yedik.. üstüne dondurma yedirdi sevgilim. sonra sardı sarmaladı eve gönderdi. bunların hepsi çok kısa sürede gerçekleşti çünkü diyorum ya berbat haldeydim. yüzüm sarı, adım atçak gücüm yok.. boktandı günüm. derste de uyudum.

yarın dersim yok.. dolayısıyla evdeyim. acaip çalışmam lazım canlarım. caponizmayla ortak kadere sahip olucam sanırım :) tüm gün evde ama ders çalışmayan bi insan :) evet evet benziyoruz biz anacım.

tosh tosh toshibam gideli 1 hafta oldu. olm aşık falanım heralde pcme. deliriyorum. odam boş, odam sessiz. kardeşimin pcsine alışamıyorum.. alışamicam.. geri verin bana bıdığımı!

akşam güneşi güzele mi gelirdi? tam gözümün ortasında şu an.. güzel miyim? hayır :D

bu arada noir désir uyuyakaldı her bi haltını kaçırdı. eh be yawrum.. ne diyeyim..

ateş dolu bi gece geçirdim ve dinlenemiyorum. uyuyamıyorum. acaibim fena halde. sevgilimse bana inat aşırı enerjikti bugün. espriler, kahkahalar.. yüzünden eksik olmasın bitanem..

kendinize iyi davranın yavrucuklarım..


not: hadisenin eurovision kıyafeti bokum gibi olmuş.
not2: toshibamın anakartı sizlere ömür.. öle dedi servistekiler. almanyadan gelcekmiş.
--> Read more...

6 May 2009

başlık maşlık yok sana


kendi pcm olmayınca yazasım gelmiyo, yazmadıkça birikiyo.. camenta sıkıntıdan patlıyo..

güzelim laptopumu şirkette yapamayınca servise yollamışlar. gelmez o 1 ay şimdi ya :( bıdık toshibam... özledim.. odam boş kaldı şerefsizim ya..

hayır bi de ben sürekli pc başında olan insanım. şimdi kendime ait bi dünyam yok.. sürekli annemlerle oturuyorum. dizi yorumları falan yapıyoruz çekirdek çitleyip. o derece.
tabi onların tuzu kuru. beni eylülden beri yanlarında görmeye alışık değiller ya, acaip mutlular pcmin evde olmayışından. ama ben değilim ulan!

yeminle daha çok şey yer oldum. annem sürekli "aman kızım beslensin aman kızım büyüsün" modunda ağzıma bişiler tıkıyo. genelde meyve oluyo bunlar ve ben meyvelerin genelinden NEFRET ettiğim için yüzümü buruşturarak yemek zorunda kalıyorum. kadın erik alıyo 1 saat içinde tüketiyorum... evet dengesizim.

acaip saldım kendimi. ders falan çalışmıyorum. öle giren giriyo vala bak. en son matematik vizesi cuk diye oturdu içime. tabi bunu o gün yazamadım çünkü yazmak için pcyi açtığım sırada pc çöktü.. şans yok anam bende şans..

----------

okulun o meşhur bombalı binasına şu alışveriş merkezindeki dedektörlerden koymuşlar. öttüm ben dün :) görevli abi bana "hanfendi bi daha geçebilirmisiniz" dedi en muşmula suratıyla. peki dedim geçtim. öle.

tombul sosis kavramına eriştim kilo bakımından. bacaklarım dombili oldu. 20 gün sonra- yani finaller bitince- acaip sıkı rejim ve sporla eriyecek lan o yağlar!!!

derslere girmeyip asıyorum... 2 hafta sonra finaller bende patlarsa şaşırmam :)

yarın hava güzel olsun lütfenlütfenlütfenlütfen! yarın mayfest başlıyo yeaa!! geçen sene gidip 1-2 saat kalıp dönmüştük japonla. bu sene acaip tozunu attırıciğiz. bi de yarın akşam nil konserine gidicem eer hava iyi olursa. SAĞ ELLER HAVAYAAA diye çığıran biri olursa bilin ki o benim :):)
marulum da gelecek... değme keyfime...

çok yazasım çok konuşasım var ama pc benim değil de kardeşimin olunca... sevmedim ben bu işi. huzurlarınızıdan çekiliyorum gönül dostları :p (bu ne resmiyett??)


not: fazlaca şablon değiştirebilirim. sıkılıyorum.
--> Read more...

3 May 2009

ah laptop vah laptop

olm şaka maka gitti lan güzelim laptop. çevre sözlük yazarlarından örendiğim üzere donanımsal olup, sittin sene olmaz imiş. hiç bişie üzülmem de ödevlerime yanarım ki yanarım. masaüstüne alışamicam sanırım.

tehey tehey.

yarın babam götürcek pcyi bakalım.. ah toshiba ah.. sen ne güzel laptopumuzdun..

hala econ ödevi diye yırtınmama ne demeli..

peh.
--> Read more...

2 May 2009

yokum

bi süre olamayabilirim zira pc bozuldu.. kardeşimin pcsini de her dk kullanamicam beybiler.. vakit bulursam yazarım..

öptüm çavv....


not: neşeli değilim. çok sinirliyim...
--> Read more...