4 Mar 2009

aylak madam



aylak madam, olgunlarda kahve evi gibi bişimiş galiba. bugün gördüm.(bunca zamandır o yoldan geçerim, kördüm heralde) ismi çok hoşuma gitti mekanın, içeriside pek bir şıkmış ekşi sözlükten okuduğum kadarı ile. bi ara gidip görmek lazım. hemen msn nickimi aylak madam yaptım. çok hoşuma gitti :)

bugün resmen hiç bişi yapmadım. aslında şu an işletme dersinde olmam gerekiyo ama astım eve geldim. 2 ders için okula gitmiş oldum yani. canım inanılmaz derecede pizza çekti, ben de söyledim. onu bekliyorum. mideye indirmek için sabırsızlanıyorum ey blog!

otobüs şoförlerinin kapasitelerinin 10 katı yolcu almaya çalışmasına acaip sinir oluyorum. bugün de oldu aynı şey. önümdeki adam ilerlermisiniz diyo bana ama göremediği bişi var: ben zaten koltukla demir arasında sıkışmış vaziyetteyim. midem ağzımdan çıkıcak, bağırsaklarım tüm otobüse yayılıcak falan öyle bi sıkışıklık. adam bana ilerle diyo. gel kolaysa sen ilerle lan! sinirlendim ben de, sıkışmış haldeyim görmüyomusunuzzzz dedim. adam utandı kızardı falan. sonra aynı şeyi bi teyze yaptı. dedim camenta sakin ol. sakin ol yoksa gidip herkesi indiricen otobüsten, şoförüde döve döve kaçırtıcan, kendin kullanıcan otobüsü o olucak.

az önce hayatımda gördüğüm en nazik ve güler yüzlü dominos çalışanı bana pizzamı getirdi. adam acaip tatlıydı gülüyodu falan. hepsi böyle olsa keşke.

marulla barıştık gibi. özür diledi gece, ama hala bi soğukluk var aramızda. çok kırdı beni. acaip de bozuldum dediklerine. kalbim kolay kolay eskisi gibi atmayacak sanırım, her ne kadar o "düzelticem, elimden geleni yapıcam" dese de, çok göz yaşı döktüm ben. onları unutamam.

atv de bi program başladı ya, damat beğendi diye. senaryo olduğu acaip belli ya. hayır yani bu kadar da olmaz dedirtiyo.

az önce bayhanı gördüm atvde. öldü falan sanmıştımdı ben onu. yaşıyomuş lan. ece erkenin programındaydı valla. tüm bebeler "bayha ağbiğğğğğ" diye üstüne atladı program sonunda. uff şaka gibi :/

ben gene selena izlemeye başladım, biri bana yardım etsinnnnnnnnnnn :/:/:/:/

vizeler ve sunumlar yaklaştıkça içimdeki yusuf daha da büyüyo. bi atlatsaydık güzelcene, ben de rahatlasaydım...

birisi bloguma "sev temizlik maddeleri" yazarak ulaşmış. helal olsun demekten kendimi alamıyorum. nası becerdin kardeş bana da bi anlat.

gidip film izlicem... aylak madamdan şimdilik bu kadarr...

not: aylak madamın tabelasındaki resmi koymak isterdim ancak fazlasıyla büyük bi resim. kusura bakmayın.

4 insan evladı "Durun siz kardeşsiniz!" demiş:

LoLLa dedi ki...

ççoook guzeldir muhakkak gitmelisinn

bu sehirde sevebildigim nadir yerlerden .)

yıkılıcak deniodu ama emin diilim, gec kalmaa

LoLLa dedi ki...

yıkılmıcakmis baska yere tasinicakmıs eksi sozlukten ogrendim ben de an itibariyle .)

kissess

...camenta... dedi ki...

taşındığı yeri gördüm bugün galiba yaa :) çünkü zemin kattaydı tabela.

sanırım tadilat varmış. biter bitmez gidicem :)

LoLLa dedi ki...

:)))