3 Mar 2009

değişim güzeldir!


- 2 gündür pek bir şık pek bir hanım hanımcık gidiyorum okula. sanki haftasonuna kadar simsiyah gezen ben değilmişim, simsiyah giyinmeyi sevmiyormuşum gibi. kendime kot aldım. 2 senedir ilk defa kot alıyorum ve giyiyorum. siyahtan başka bi pantlon giymemeyi adet edinmiş olan ben, mavinin üzerimde ne kadar güzel durduğuna hayranlıkla bakıyorum. gotiklik akan tshirtlerim yerine güllü dallı gömlekler, gri elbiseler falan giyiyorum ve inanılmaz derecede bundan memnunum. herkes "camenta çok güzelsin bugün." dediğinde tamponum havalanıyo, tavana çarpıp çarpıp geri dönüyo. kıyafetten yana pek bir mutluyum anlicanız.

- ekonomi dersine git gide aşık olmaya başladım. econ102siz hayat limonsuz bi tekila gibi benim için artık. ekonomi dergilerinin içine gömülesim, çıkmayasım geliyo. "the economist"i her hafta aldığım gibi, artık türkçe olan ekonomisti de almaya başladım. türkiyede ne oluyo ne bitio, borsa, işsizlik ıvır kıvır falan acaip ilgimi çekiyo. oturup cnbc-e deki ekonomi programlarını izliyorum falan. anlamıyorum ama zevk alıyorum işte. alttan anlamadığım bi sürü borsa isimleri süzülüp giderken yüzüme bi canlılık geliyo. sanki ekonomist olmak için yaratılmışım gibi. hatta bugün iktisat'a mı geçsem diye düşünmedim değil. ekonomiyle samimi olmak, derin ilişkiler içerisine girmek istiyorum!

- acaip arkadaş edindim. hatta bugün olgunlara gidip kitap falan aldık 2siyle. dertlerimi anlatabiliyorum. hele gamze diye bi kız var, acaip seviyorum yaa. yok yani böyle koluma takiim "hadi gamzooşşş şuraya gideliiim" diyim, o biçim. vedalaşırken görüşürüz canım derken "canım"ı gerçekten içten söylüyorum. bi de saç konusunda falan acaip benzeşiyoruz o da 17232174 kere boyatmış vs. ya da ne biliim o da benim gibi "asiyim yeaahhh" derken bi anda güzel giyinmeye başlamış. hayatla ilgili ortak çok şeyimiz var. konuşurken hiç sıkılmıyorum. evet evet seviyorum gamzeyi. canım be :)

- 2 gündür ödevimi nası yetiştircem perşembeye diye düşünürken, hatta bugün kütüphaneyi evim gibi benimsemişken, biraz rahatlatıcı bi haber geldi sayın ekonomi hocamız refet gürkaynaktan. ödev haftaya ertelendi. tüm amfide alkış kıyamet... refet hoca hepimizi selamlıyo falan :) çok komik bi görüntüydü. aslında benim için biraz üzücü bu erteleme çünkü ben 2 gündür başka bişi yapmıyodum resmen. bu gece bitirmek üzere ayarlamıştımdı kendimi. şimdi salıcam ben bünyeyi biliyorum, nasısa haftaya yeeaaaa diye. bu akşam biraz daha yapiim bari de, haftasonuna bitsin. gene son geceye sıkıştırınca pek bi yusufluyorum.

- ekonomi asistanımız 2 hafta kadar önce evlendi barklandı. hatun bize geçen günkü dersinde düğün fotolarını gösterdi. kocası acunun biraz daha göbeklisi ama surat bakımından aynısı. geline gelince... zeynep hoca zaten aşırı taş bi hatun. orasına laf yok. sarı saçlar mükemmel vücut ve surat. al karşına tablo niyetine izle. gelinliği süpermiş. ama en çok hoşuma giden, o gelinliğinin altına beyaz converse giymesi. evet hatun converse giymiş. çok da şık olmuş. eğer olur da ben de o beyaz şeyi giyersem ben de yapıcam bu tarz bi olay. ah benim canım asistanım, bi ömür mutlu ol!

- ekonomiye iyi bi giriş yaptım. ilk quiz 95 :) bu dönem çok çalışmam lazım blog. 3.70 ortalama beni bekler!

- bugünkü yazımda marula yer vermicem, zira kendisi hakkında çok iyi şeyler söylemiyorum bugün. ağzım bozulmasın.

- yabidabidayy yoboboboboyyy i wanna be a disco boy, i wanna dance with you, i wanna hold u tight, i wanna make u mine tonight :)

- çevremdeki herkes hasta. bana da 1 haftada bi kırgınlık uğruyo sonra gidiyo. yorgan döşek hasta olmak istiyorum. öliyim böyle ateşten falan. her yanım ağrısın, yatağa çakılı kaliyim 2-3 gün. bunu istiyorum çünkü biliyorum ki eğer bu olursa haftada bi kırgınlık çalmaz kapımı. ben de kurtulurum!

- dün ton balıklı makarna sosu denedim. acaip kötü görünümlü ama buna karşın acaip leziz bişi oldu. gidip gelip makarna yiyorum dünden beri.

- bugün öğle yemeği yiyemedim. her yer doluydu. kendimi ne yiceğim konusunda bile şartlamıştım üstelik. midem boş kalunca kahveyle doldurayım dedim ve kendimi starbucksımıza attım. bol bol kalori aldım, kalçalarıma yolladım.

- sivilceyle savaş vermek için hazırım. ağrılı geçicek olsa da, beni ağlatacak olsa da hazırım işte. yüzümdeki bu şeyler geçmeden hayata daha iyi bakamicam çünkü.

- kemik gözlük alıcam kendime. zaten doktora gitmem lazım göz için, ilerledimi bilmiyorum. hazır gitmişken bi gözlük değişimi yapayım. sadece derslerde takıyorum ama gına geldi senelerdir aynı gözlük...


acaip şekilde ders çalışasım var. bu istek kaçmadan ben postuma son vereyim.

c'ya!!

2 insan evladı "Durun siz kardeşsiniz!" demiş:

Bukle dedi ki...

hey acaip pozitif ve güçlü gördüm seni!

enerjini güzel olaylara aktarmışsın bence böyle devam et :)

...camenta... dedi ki...

utandım bi an :)

teşekkür ederim :)