5 Mar 2009

saçlar gider, gider gider ağlamam...


başlıktan anlamışsınızdır. ben gene saçımı kestirdim. dün bana geldi gelenler, baktım duştan sonra at yelesi gibi duruo saçlarım, katları uzamış, uçları eskisinden beter kırık falan. dedim anne ben yarın kuaföre gidicem. mal mal baktı önce. bilir huyumu öle kafama esince gidip kestirmem, kıyamam saçlarıma. bi heves söleyince kadın dumur oldu tabi. kat attır dicem adama adam 5 cm kesicek, bunu biliyorum ama gidicem işte. koydum kafaya.

sabah da bi heves kalktım, yihuaaaa saçım güzel olucak höbeleyyy falan diye. anağğğmm o da ne. bileim aşırı acıo. önceki gece de acıyodu hatta böle kütürdüyodu falan ama sallamadım. geçerki bu dedim. geçmemiş yaaa! zaten açık olan bi pet şişenin kapağını açıcam, açamıyorum abi. zar zor sol elimle açtım ama ölüyorum böyle ağrıdan artık. kesin bileğimi modunda falanım. annem de gördü halimi acıdı gitti bandaj getirdi sardı bi güzel. çıktım evden...

bileğim sanki okula gıcık oluyomuşçasına daha da ağrıdı okulda. ilk dersten sonra annemi aradım dedim akşam doktora gidicez aneyy dayanamıyoooom. piki dedi. akşamı zor ettim wala. not alıcam diye kastım baya bi işletmede falan, bi de üstüne türkçede kompozisyon yazınca(hani şu gitmediğim klasik müzük konseri var ya, onun hakkındaydı. anam nası salladım anlatamam. çok edebi oldu yeah) neyse ben zor ettim akşamı tabi. ama hani güzelim falan ya illa gidicem önce saçlarımı kestiricem. sanki acıdan ölen ben değilim ebemin ebesinin torunu. gittim kuaföre.

yolda annem aradı. kardeşim kaşını hafif(!) yarmış okulda. evdeymiş uyuomuş falan. kardeşimin oldukça salak bi arkadaşı var gökberk diye. bu salak bebe benim canım sarışın(evet sarışın lan! ben melez tipliyken adam bembeyaz ve sarışın. adaletin terazisi hiiiiç hassas değiiil!) kardeşim yere eğik haldeyken topa vurucam diye gitmiş bizimkinin suratına vurmuş. gözlüklü olan kardeşimin gözlüğü de gözüne yakın bayaaa yakın bi yere girmiş çıkmış resmen.3-4 delik var adamın gözünden şakağına doğru şimdi. hatta bi yarık gözünün üstünde. biraz daha basılı kalsaymış baya kötü olcakmış. annem de nazar değdi diyip duruyo. kendisinin boynu ve bileği çok kötü, kardeşim kafasına kurşun yemiş gibi duruyo, benim bileğim zaten.. pfff. ağlıcaktı valla kadın. ha babamın da tansiyonu ve bel fıtığı var. düşünün artık. ailede kimse sağlam değil. düne kadar emreye "lan sağlam kal ihtiyacımız olursa sana koşçaz" diyodum, adam gitti kaşını deldirdi geçti.

aslında 2 yıldır gittiğim bi kuaför ama 2 seferdir başka yere gidiyodum. bu beni görünce bi bozuldu falan ama çaktırmıyo. anlamıyorum şu kuaförlerin triplerini ya. hayır yani ben sana gelmek zorunda mıyım abi? özgür iradem var sanane istediğim yere giderim. ne trip atıyosuun?? baktı baktı sen saçlarını başka yerde mi kestirdin dedi. heee dedim yüzsüz yüzsüz. kötü yapmışlar ben düzeltiim dedi. dedim wala kullandıkça anlicam kim daha güzel. adama göz dağı veriyorum böl yusuflasın güzel kessin falan die. az değilim ha!

boyundan kesme dedikçe kesti. kahkülüme dokanmaaaaa dedim dokAndı.(dokanmak yaa, ah şu egeliler) ama sonuç : gayet iyi oldu lan. valla bak. uuu yeee havalıyım abiiiğğ modundayım şu an. stranger a cam açtım. çok bi beğendi cağnım. bakalım marul beyencek mi? böle çooook kısa değil ama eski saçıma oranla baya kesildi. omuzlarımım biraz aşağısında. ahhh aahh eskiden 731264721 metre saçım vardı beeee :) ama bunu da seviyorumkii.

neyse efenim, güzelleştikten sonra doktora gittim. meğer kemiklerde falan bişi yokmuş. aşırı yormuşum bileğimi, adıda fanfilifon gibi bişidi galiba bu yorma durumunun :) adam da sardı bileğimi yolladı eve. lan ben de yapmıştım aynısını. sen biraz daha yukarı doru sardın sadece a doktor! bi de merhemle hap verdin. 10 gün kullancakmışım sonra tekrar gidicekmişim adama. üşeniyorumki. gitmem kesin.

yeni öğrendiğim bi bilgiye göre haftaya perşembe psikolojiden vize var imiş. her bi haltım perşembeye yaaa. işletme sunumu, ekonomi ödevi ve quizi. bi de psikoloji çıktı başıma. kimse benim psikolojimi sormuyokiiii :( camenta nası yetiştirir bunları diyen yooohhh. evet bunun üstüne şarkı patlatasım geldi:
öhöhh öhöm hıhım....
BİLKEĞĞĞNNTTTT BENİ NEDEĞĞĞNN YORUYOSUĞĞĞNNN!! MADEM Kİİİ GEREĞĞĞKKKK BURSU NEDEĞĞN VERMİYOSUUĞĞĞĞĞNNNNN!!!
öhöm evet çok güzel de sölerim kii. (yani çok iyi değil ama sesim fena değildir hıh)

bugün çok açık mavi olan kotumu giydim. güzeldim de yahu. sabah sınıftan içeri girince stranger: anağğmmm camenta çok güzeeeel dedi telefonda konuştuğu arkadaşına. çok mutlu oluyorum böle şeler duyunca ben!

istemeye istemeye çalışmaya gidiyorum şimdi. ha bi de bizim fakültede 182 kişi arasından 38.ymişim sonbahar yarıyılına göre. kötü lan. valla. çok çalışmam lazım anneee çoooookkk :(


c'ya!!

4 insan evladı "Durun siz kardeşsiniz!" demiş:

LoLLa dedi ki...

saçlar gitmeseymiş ya :(
ben uzatmaya calistikca kesilen sacların her teline yanıorum :(

hhoooff yazını da cokk sevdim bu arada .)

ama saclar :(

LoLLa dedi ki...

:s 182 de 38 mi dedin :s
ne dedin ne dedin sen :s
len seni doverim basariKurbagasi seniiii :))))

hhooff allaaammm yaa ben ortalama tutsun diye ugrasiorum bole blogta surte surte sen 38. olmusum allaaaam boogghh diosun :(
napisinnn sen yaaa :)))

basarilarrrr .)

sinem dedi ki...

iki gündür kuaföre gitsem mi gitmesem mi durumlarındayım, artık sırtın altlarından bele doğru gidiyorlar, tam vazgeçecektim ki yazını okudum, daha da durmam burda artık :)

bi de, benim kardeşimin de burnunu kırmıştı bi öküz, çok oturuyo insanın içine be. sen kıyamıyosun böyle azcık azarladın mı için acıyo, adam gidiyo burnu kırıyo ne bileyim kafasına top diye vuruyo.. geçmiş olsun ikinize de :)

güzel yazıydı neticede.

...camenta... dedi ki...

LoLLa ---> ben çok sevdim saçlarımı. evet belki 2.5 sene inatla makas değdirmedim ama bak 1 ay önce bi kısmı gitti, dün de diğer kısmı ve değişiklik inan ki insana çok iyi geliyo. insanlar güzel olmuş dedikçe onları kucaklayasın geliyo. bence değişim için çok bekleme :)
ayrıca burs için kasıyorum LoLLa e o kadar da naz yapabilitem olsun değil mi :) bugün hesapladım 3.80 yaparsam bellllki %20 anca alabiliyorum. bu sene ümidi kesmek üzereyim gibi bişi. pff.

sinem---> zaman zaman kardeşine bağırsanda karındaşın işte kıyamıyosun ki. aynı genleri taşıdığın insan sonuçta. sana bi kere baksa acıklı acıklı, ölüyosun bitiyosun. böyle bişi işte ya.


2nize de çok teşekkürler.