6 Eyl 2009

başlık bulmaya kasmıcam


bayadır maddeli maddeli yazmadığımın farkına vardım, hatta bayadır adam gibi yazmadığımın.. neyseki okul açılıyo da malzeme bolluğunun içine gömülücem, ollleey!!!

- dün ispanyolca kursum başladı canlar. gel gör ki hocamızın değişmemesi için dilekçe vermemize rağmen hocamız değişmiş. dilekçede 1 kelime hatası yaptık diye kabul etmemişler. höh. hippi tipte bi hoca giriyo şimdi dersimize ama bu hafta içinde değiştiriyoruz. daha doğrusu sınıf çok kalabalık olduğundan sınıfı 2 ye ayırıcaz ve biz değişen hocanın sınıfına gidicez, umarız ki... sınıfta benden daha iyi konuşan tipler belirdi, önceden de dediğim gibi benden başarılı insanları ÇEKEMEM. sınıfın değişmesi hem benim hem de diğerleri için daha iyi olacak :D

- annemler istanbuldalar :/ (aslında az önce yola çıkmışlar, istanbulda sayılmazlar artık).. yaz boyu istanbul istanbul diye tepindim, bula bula benim kursumun başladığı haftasonunu seçtiler gitmek için.. mangal partisi yapmış uyuzcanlar.. peeehhh.. ben burda hastalıktan ölüyodum.

- hasta oldum evet. dün 5 saat ard arda ispanyolcayı kaldırmadı bünyem. sinemaya gittikten sonra bi fena oldum.eve döndüğümde ağrılarım iyice zıvanadan çıkmıştı. saat 10 da sızıp kaldım.. tabi ağrıdan ölmemin bi nedeni de 3 aydır saat 7 de kalkmıyo olmamdı. ama haftasonlarım artık çok korkunç.

- dün reklam izlerken bir şey takıldı aklıma. neden tüm diş macunu reklamlarında dişi çürüyen/çürüme tehlikesi olan veletlerin babası dişçidir? "hadi babamıza gidelim" tümcesini kim bulmuştur? başka dişçiye sorsalar olmaz mı?

- türkmax'da bir demet tiyatro var şu an.. özlemişim ya..

-okul açılıyo, kurs murs derken... ben marulumla nası görüşçem rahat rahat yaaa off :/:/ özlüyorummm..

- en kısa zamanda cici canon foto makineme kavuşçam. babam dün sabah istanbula gitmeden müjdeyi verdi :):)

- 2 gündür düzgün yemek yemiyorum. hatta dün öğlen en son adam gibi yedim. onun dışında azcık çikolata ve bisküvi... hemen süzülmüşüm...

- dizi sezonu açıldı.. aşk-ı memnu ipi önde götürüyor bana göre. ah bi de how i met your mother başlasa....


ben gene sıkıldım ya yazmıcam. heh.

4 insan evladı "Durun siz kardeşsiniz!" demiş:

Adsız dedi ki...

okukllar açılsın biran önce sıkıldık artık ewde tünemekten :D blog'a ne yazıcamı şaşırdım :D ewde dura dura kek pasta börek yapar oldum tam bi ew garısı modunda kurslarda ara werdi. arkadaşlarımı özledim yahuu =))

allahım bir an önce okullar açılsın okuldan bida kaçmıcam , hocalarla tartışmıcam , hela aralarında sigara içmicem , okul formamı giyicem yarabbim ne olr açılsın artık :D:D

mesaj (: sanırım aynı dertten muzdaripiz :D

...camenta... dedi ki...

euehe 1 ay tam tatil yaptım ama çooook sıkıldım yaaa... neyseki kurs başladı da uğraş buldum yeniden :D

Haspam işte! dedi ki...

sen yine iyisin benim 5 ekimde başlıyor, ama işime geliyor şimdi denizi bırakıp Ankaralara hangi manyak gider di mi? :D

gelsin makinen, beni de çek, model olurum sana. :P :):):)

...camenta... dedi ki...

model olmak isteyenler sıra numarası alsın dermişim :p:p

çok talep var ya sanki:p:p:p