30 Eyl 2009

bilkentliyim, trafikte dikkatliyim

1 senedir ehliyeti olan adamı "trafik oryantasyonu" adı altında korkutucu gelen bi sınava sokarsanız, o adam eşşek gibi trafik çalışır. bilkent üniversitesindeki ceza puanlarını adından önce söyleyebilir hale gelir. sonuçta ne olur? 5 dakikada sınavı verir çıkar... yani...

hayatımda bu kadar eşekçesine çalışıp da çalıştıklarımın sınavla alakasız olması durumunu yaşamamış idim... öğrendm... :D kalan arkadaşlarım sağolsun sınavı görene kadar yusuf yusuftum. 5 dk sonra sınavdan çıktım, bu sınavdan kalmak için insanın ultra gerzek olması gerektiğini öğrendim.. bu sınavdan kalanların bilkente nası girdiği ile ilgili en ufak bi düşüncem yok bunu söliyim :D

nese işte, sonunda benim de bilkent "araç tanıtım pulum" olacak.. kampüse girerken ehliyeti bırakma faslına son beybi oh yeah.

bu arada marulum bana diyodu yaparsın yaparsın diye. çok da haklıymış:D kazığın ötesi bi sınav bekleyip önümde ilkokul 1 soruları bulunca sevgilime hak verdim :D yerim onu ben. yerim yerim!

3 insan evladı "Durun siz kardeşsiniz!" demiş:

Haspam işte! dedi ki...

Ooo eyo camenta hanım teşrif etmiş diye kapını açıp sana yol gösteriyorlar mı bir de, bunun da sınavı olmalı bence. :D

hem o senin zekiliğindendir belkim giren ve de kalan olabilir. :P

Adsız dedi ki...

oo! ben kıskanırım be! ben de arabayla gezmek istiyorum hıhh!!! ama geçmiş olsun, güle güle kullan, pırıl pırıl pulun hayırlı olsun, yayalara geçiş üstünlüğü ver ezme kimseleri, bulduğun park yerleri fakülteye yakın olsun aaaaaaaaağmmiiinn!

...camenta... dedi ki...

euheu seray :D:D
yayalara geçiş üstünlüğü vermezsem 8 CEZA PUANI :D

haspaammmm!!! :D kalan var ya hem de benim arkadaşlarım... ama artık arkadaş diyemicem sanırım kaldıklarından sonra:p