25 Eyl 2009

işletme??

Haspam kızımızın bana şutladığı kazık mimlerden biriyle karşınızdayım. mesleğimizin zorluklarıymış. her ne kadar mezun olunca hangi alanda çalışmak istediğimi henüz bilemesem de genel olarak bana yöneltilen sorular şu şekilde oluyor:

1) İşletme mi? telefon işletmesi falan gibi bişi mi?
-Evet canım. o kadar eğitimi ben "alüğğğğğ, buzdolabığğnığğzz çalışıyomuuuğğğğğğ??!!" demek için alıyorum, kerizin önde gideniyim.

2) (Eğer sayısal çıkışlıysanız) Ah canım yaa yetmedi mi puanın mühendisliğe?
-ANGUT. tamam belki işletmenin %90ı puanı yetmeyen sayısalcılarla dolu ama ben gayet bilerek isteyerek girdim. puanım da yetiyordu ayrıca. höh. bundan 823472384 önceki bi postumda "istemeyerek fen lisesi okudum" demiştim, hatırlıyorum!

3) Çok kolay bi bölüm değil mi orası ya?
-Gel sen ne çektiğimi bir de bana sor. özellikle bilkentte okuyorsan, istersen okul parasının 10 katını ver, çalışmıyorsan geçemezsin, mezun olamazsın.

4) Bilkentten çıkınca direk müdür olarak mı başlıcaksın?
-Yok canikom direk holdingi verecekler elime.

5) Endüstri Mühendisliği de işletme işini yapıyor, ne farkınız var?
- Onlar her bi bölümden ders görürlerken ben işletmenin nirvanasına erişiyorum.

6) Aptallar işletme okur.
- Ya bi git. bi kere aptal olsam sayısal çıkışlı olamazdım heralde?


aklıma gelenler bunlar. daha da gelmez sanırım. ama en illet olduğum soru birinci soru. kime işletmede okuyorum desem kimi işletçen ehi ehi yapıyorlar. bana bunu sorarsanız bir gün telefoğn sapığınız olurum.




------------





gelelim tatile. antalya sıcak iyi hoş... ama dersleri kaçırmak ondan da hoşmuş. 3 gündür bön bön bakıyorum tahtalara. bi de üstüne bugün 2 quiz olunca bende kafa kalmadı. 2sini de sıktım. hatta 2sini baya bi sallamışım sanırım :D 10 saniyede arkadaş bana anlatmaya çalışınca olmadı doğal olarak. ben de bu haftasonumu derslere, ilim irfan öğrenmeye ayırmaya karar verdim. inekler gibi çalışıcam çalışıcam çalışıcam.

antalya da sadece 1 gece eğlenceli bişiler yapalım dedik. discoya gittik. ama 5 dk bile dayanamadım. iğrenç bir ortam. basit ruslar... tahrik edici dansları....anneler ve arkadaşım dans etme girişimde bulunurken ben sanırım ilk defa yerimde oturdum. karşımızda bi ekranda victoria's secret mankenlerini gösteriyolardı. kardeşimle onu izledik. ruslara bakarken inanılmaz sıkıldık kardeşimle. dedim ben gidiyorum. sanırım daha 15 dk bile olmamışken kalktım. zaten her gece en geç 11buçuk gibi yattım. hatta abartıp 9da uyuduğum bile oldu.

kaldığımız otel "eh işte" seviyesindeydi. ne harika bişi bekliyosak artık, baya hayal kırıklığına uğradık. yemekleri oldukça kötüydü. bayramda döner yaptılar, bi o güzeldi. onun dışında aç kalmamak adına pilav makarna yedik... sabah kahvaltılarında krep yemeğe değerdi. her sabah krep yiyip 5 kilo alıp döndük.

tüm antalyaya şakır şakır yağmur yağarken, kundu beldesine resmen 3 damla yağış düştü. bey dağları sağolsun...

tatilde bol bol fotoğraf çekip, 3-5 tanesini anca beğenebildim. bu yüzden deviantart hesabımda az miktarını görüyorsunuz...

bu kadar.. gidip ders çalışmam lazım.
adios amigos!


edit büdüt: haspam hatırlattı kimseyi mimlememişim yea... inatçı hardal ve hesionka'yı mimliyorum ben de.

7 insan evladı "Durun siz kardeşsiniz!" demiş:

Haspam işte! dedi ki...

haha şekerim tam yerinde olmuş seni seçmem, süper ama mimlememişsin kimseyi, çabık mimleee.

Bizim insanımız bilmediği bölümler hakkında yorum yapmayı çok sever, ee nolcan sen yani şimdi gibisinden, dingil bihabersin önce bir öğren neymiş ne değilmiş, nerdeee

eee bizi bıraktın antalyalara gittin, Allah'ın sopası, yemeklerden memnun kalmadın işte. :Pp

...camenta... dedi ki...

cidden kimseyi mimlememişim ha :D kafa kalmadıki bende :D
hemen mimliyorum amirim! :D

Mina dedi ki...

http://littlelittlelittlebird.blogspot.com/ yeni yazdıklaırm kumanda panelinde çıkmıyor. eğer izlemeye devam etmek istiyorsan izle butonuna bir defa daha tıklaman yeterli (:

balböcükleri dedi ki...

daha dahha güzel tatiller geçirmen dileğiyle diyelim:))

...camenta... dedi ki...

teşekkürleeer :)

Haspam işte! dedi ki...

tatilde sıkıntıdan yazıyordun, şimdi vakit bulamıyorsun herhalde.Azıcık ilgilen şu blogla yaa, 200 tane izleyicin var ayıp, biri şu an tam da kapında.

Hareketleeeeeeeen şeker. :)

...camenta... dedi ki...

şekerim inan bu ara sallayasım gelmiyo :S okul tam gaz başladı abidik gubidik şelerle uraşıorm.