4 Eki 2009

eskiye dönüş

saçlarımı kahverengi yaptığım gündür bugün. 4 ekim... camentanın saçlarını "doğal haline döndürme çabaları"... aslında öyle bi çabam olmicaktı ama babam yakında her seferinde farklı bi renkle eve gelen bendenizi evlatlıktan reddedecekti artık. açık kahve yapmak istedim, turuncuların kapanmaz didiler. bana yalan söylediler :p

neyse işte diplerim "her zamanki gibi" açık renkte oldu. turuncuların üzeri koyu kahve. amaaan akacak zaten gene. en son 2 sene önce kahverengi yaptığımda(ondan önce kızıl balyaj vardı) iğrenç bi renge dönmüştü. bu sefer de olacak mı merak ediyorum.

ayrıca tüm itirazlarıma rağmen saçıma kat atan selamiye teşekkürler. fena olmadı len. ah bi de zorla fön çekmeselerdi.. resmen saçımı yola yola fön çekti gerzek çırak. aynadan pis bakışlar attım ama oralı bile olmadı. "sen yenisin galiba?" dedim içimden.

sonuç olarak 1 senelik kızıllık maceram sona erdi. kızılın her tonunu denedim resmen ama artık dayanamadım. koyu kumral yapmak istedimdi ama neye niyet neye kısmet koyu kahve geziniyoruz. hadi bakalım...

3 insan evladı "Durun siz kardeşsiniz!" demiş:

Gidi Kuzgun Güdük Fare dedi ki...

Son baharla birlikte çoğu insan saç rengini değiştirir oldu.Güle güle kullan.

Unknown dedi ki...

91-2001 kızılın her tonunu kullandım ne güzeldi hala çok asil bulurum kendisini :)

...camenta... dedi ki...

@fare: ben mevsim dinlemeden değiştiririm aslında ama k.rengi ve sonbahar iyi denk geldi :)

@funda: kızıl her daim muhteşemdir. aşırı zaafım var kendisine ama artık kızıl yaparsam saçlarım berbat olur. çok zor kızıl yapmıştım zaten :)