9 Eki 2009

hayırdır ne oldu şişman mısın? bir gece ansızın dolaptasın


zayıflama zibiditiridisine gidiceğimi söylemişim. gittim de. anağm çin işkencesi dedikleri şey sanırım bu ola. yani aslnda değil de dur anlatayım(hele bi soluklan yiğenim)

pazartesi gittim, ölçüldüm tartıldım güzelcenek. yarın gel başlayalım dedi. piki dedim. son günüm dedim yemeğe abandım.
salı günü okuldan sonra çıktım gittim merkeze. önce bana bi takım kablolar bağladılar.kabloyu bağlamadan sıcak bezler koydular vucuduma. sandımki ısı kaybetmesin deyü kablo bağlıyolar. anam meğer elektrik verceklermiş! başlıyorum dedi kadın. ben gayet rahat hee tamam dedim. bi anda bişi geçti vücudumdan. ama nası bi gıdıklanma yaşıyorum,kikikiki demekten hık diye gidicem o derece! karın bölgem sedyeyle temas halinde olduğundan en çok karın bölgemde kikirdedim. üstekik 7 dakikada bir şiddeti değişiyor bu hedenin. tam alıştım oh derken bi anda yeniden kikiki başlıyo bende. bi de önceleri vücuduma 8888 adet iğneyi batırıyolarmış gibi oluyo. off off.

ardından gelen işkencemizin adı "powerpad". 10 dakika boyunca asena gibi titriyorum. valla gelsin yanımda titresin kapışalım 10 dakika. o derece süper. ama 5 dakikadan sonra bacaklarda yanma ve kaşıntı başlıyo, bende şuur falan kalmıyo şerefsizim. kaşımalıyım-kaşımamalıyım arası gidip geliyorum 5 dk. neyseki bu da bitiyo. ama bacaklarım az önce 150 derece fırına girmiş çıkmış kadar sıcak. şömine niyetine kullan yani.

sonraki aşama en kaymak kısmı. masaj yapıyor zayıflayacak bölgeme. gerçi ben masajla bulutlarda uçucam kuş kadar hafiflicem sandımdı ama çok haşin bi masaj. bi de karnıma yaparken esas işkenceyi çekiyorum açım çnkü :D karın boşluğuma bastırdıkça 10 kat daha acıkıyorum...


---

bugün 2. seansımdı. 13 kere daha gidicem ve umarım sonunda kurtulucam kilolardan. tabi rejim de var yanında. 1-2 saat sonra acıkıyo olmak dışında problemim yok. zaten görünüşe bakılırsa salıdan bu yana 1 kilo verdim bile. bunu görünce insan her işkenceye varım diyor.

---

okul çok yoğun, 4 gün okulum var 4 gün de quiz oluyorum. akşamları 10da sızıp kalıyorum falan.
stickerı da aldım sonunda, okula sorunsuz girip çıkıyore.
o değilde bugün sabahki dersim iptaldi. 1buçukta başlıcaktı dersim. gittim okula 1bçukta. doluştuk sınıfımıza. hoca bazında gelen giden yok. meğersem salı günü quizden sonra sınıfta kalan 5 kişiye cuma ders yok demiş. e 5 kişiye söyledin, kalan 40 kişiye noldu?! insan bi mail atar bişi yapar. koca bilkent yolunu dandirik bi quizi olmak için geldim sadece. o da 20 dakika sürdü... giden benzine yandım.

yarın canonla ilk çekimlerimi yapıcam umarım. akşama deviantartta yayınlarım.

şimdi ben kaçar. kib öpt bb!!

edit: hayır şişman değilim sadce bi kaç kilo fazlam var, ama her an bi gece buzdolabına dikilebilirim!
edit2: "ay az önce de koca bi pizza bitirdim inanırmısaaağn, steakhouse yedim patlıyooraam" gibi söylemlerde bulunanlar! kara listeye alınıyorsunuz haberiniz yok! ben burda her akşam ton balıklı salata ile iyi geçiniyorum tamammı!

10 insan evladı "Durun siz kardeşsiniz!" demiş:

Adsız dedi ki...

bişi sorcam, bu olay ne kadar?

ablam bahsetmişti de bana biraz tuzlu gelmişti ve yer nişantaşındaydı, uzaktı baya eve.(yaklaşık 2 saat yol :D )

şimdi de gitsem mi diye düşünüyorum. ama şöyle bi fiyat ortalamasına bakayım diyorum.

neyse :D anladın sen:D

sanki böyle hadi öptüm ya da görüşürüz bye gibi bişi demem gerekiyormuş gibi hissettiğimden bi türlü bitiremiyorum.

ama bu sefer bitti :D

...camenta... dedi ki...

baya baya indirim yapıldı ama bana :S bi de 30 seans değil de 15 seans alıyorum. 450 tl.

Adsız dedi ki...

oha süper ucuz lan O.o

nişantaşında 1.5 tarzı bişi dediler xD

...camenta... dedi ki...

ama kaç seansı yawrucan? :D 30 sa bu da 1.200 civarı bişidi sanırsam. ama işte tanıdık indirimi fln olunca 30 seansı 900e geliyodu. ama baktım benim 30seanslığa ihtiyacım yok kaptım 15i :D
ama orası da nişantaşı :D burası ankaranın gaziosmanpaşası :D gerçi GOP diip geçmemek lazım aşmış yerler var. evet çok konuştum.

Adsız dedi ki...

bu aralar beni geçeni görmedim xD

seans sayısı konusunda emin değilim de ben bide aynı zaman çerçevesinde göz ameliyatı olunca babama kıyamadım xD

...camenta... dedi ki...

ben bu aralar kıyma yaptım babamı :D heralde evlenene kadar bişi isteyemem:D

Mrs Baros dedi ki...

editte şişman falan değilim yazmışsın. Bence bir spor salonuna gitsen bölgesel olarak çalışsan çok daha iyi olur senin için. bir süre boğazını da tutarsan tabi (:

...camenta... dedi ki...

spor yapmaktan nefret ediyorum... :D

The SummerSon dedi ki...

Seans kısımlarını okurken çok güldüm yahu ...camenta... :D Ben de olsam, ben de gülmekten ölürdüm herhalde ki birisi benim karnıma dokunduğu anda ben gülerim. Bana masaj yapılsa, ben yerlerde tepiniyor olurdum kesin :D

Diyete devam! Ben de başlayacam yakında inşallah :D Az biraz vücudum şekle girsin diyorum. Tabii biraz spor da yapmayı düşünüyorum, her ne kadar sevmesemde...

...camenta... dedi ki...

diyet forever:p