15 Şub 2010

Üstüme gelmeye başladı bu okul!


bir önceki yazımda 14 şubatta buraya kendi düşüncelerimi yazmak istediğimi söylemiştim. ama dün yazmaktan vazgeçtim. çünkü her zaman yazabileceğim şeyleri bu kez ona verdiğim hediye içerisine koyduğum fotoğraflarımızın anlatmasını istedim. zaten kutladığımız gün yaşadıklarımız bir yazının gereksiz olduğunu doğrular nitelikteydi.

bu yazı bayadır yapmadığım maddeleme üzerinedir. dikkat ediniz.

- okul açılalı şurda 2 hafta oldu. quizler, ödevler, projeler derken insanlıktan çıkmış olabilirim. her ders mi zorlar ya? hepsi mi bi anda sorumluluk yükler? bu dönem sadece tarihten rahatım, hoca değiştirdiğim için bu dönem 300 sayfa okuyarak finale girme gibi bir lüksüm(!) yok. ama diğer dersler... saolsunlar varolsunlar.. ne diyim..

- bayadır fotoğraf çekemiyorum, eğer takip ediyorsanız biliyorsunuzdur zaten. ayda 1 falan. 1 dediğim de fotoğraf sayısı ha :( umarım bu cuma uygun olacak da ben de çekicem. kısfmet!

- yoğun tempoma bi de seminerler dizisi ekledim. 3 hafta boyunca sürekli seminerlere girip çıkıcam. artık İŞLETME öğrencisi olduğumun farkına varıp yararlı işler yapmalıyım!

- bizim istatistik hocası, ki daha önce bi yazımda bahsetmiştim, ünlü bi herifin eşi falan fişman diye. hah işte o derste telefonu çalınca hiç tereddüt etmeden açıp konuşuyo. yoo bu olay yeni değil, geçen dönem de yapıyodu. ama şimdi aklıma geldi yazayım dedim.

- 3 hafta sonra tömerde sertifika sınavım var. 0h şetz man! demek istiyorum kendisine çünkü bu sefer geçme sınırını göremeyebilirim :D zorlamaya başladı çok. öyle böyle değil hem de. ama olur da geçersem artık advanced seviyeye geçme hakkı doğacak. yihueeee.

- marulumun ilk maaşı yattı geçenlerde. artık sevgilimin eli ekmek tutuyo :p evimin direği oldu artık... :D:D:D bi de nikahı bastım mıydı :p:p:p

- gene doğum günüm geliyo. yuhannes 20 dolucak. vay anasını ben ne ara büyüdüm?

- geçen gece disko kralına baktım kısa bi süre. okan bedük'e "gözlüksüz çok daha karizmatiksin" gibi bir laf etti. bence öyle değil. yolunmuş tavuk dötü gibi olmuş afedersin. gözlüksüz bedük'e hayır diyorum!

- eşitsizlikleri çözemez hale gelmişim. imdaaaattt!!

- boğazıma kadar ödeve batığım. ama hakkaten boğazıma kadar yani. bi de haftasonlarım tömerle şenlendiğinden bunları yapmaya zamanım yok. resmen kaşınmaya zamanım yok....

- recep ivedik 1 milyonu aşmış 3 günde. boxoffice yalancısıyım. henüz gitmedim. görmedim. ama bu sefer herkes iğrenç diyo filme. napsam bilemedim.

- babamın uğraşıp da "ya ben bunu yapamıcam ama" dediği ödev sorumu ben nası yapıcam? ha?!! HAAAA???!!!! adamın IQ tavanlarda geziyo bi de düşün.

- cuma günü okula ödev yapmaya gidicem, fotoğraf planı yatışşşşşş....

- gene bitti diceklerim be.


ben derse kaçıyım okuyucu. okuyosan tabi. bilmiyorum. off neyse.

3 insan evladı "Durun siz kardeşsiniz!" demiş:

Adsız dedi ki...

ben okudum ki

bazenspiffbazencoconut dedi ki...

LütfeneskitarihhocanınEmruhanolmadığınısöyleLütfeneskitarihhocanınEmruhanolmadığınısöyle...

...camenta... dedi ki...

emruhan kim yahu? :) emeldi benimki... olsun ben seviyodum o kadını yaaa... A verdi hem :D:D:D