27 Nis 2010

Nerelerdeyim?!


bayadır blogu boşluyorum. farkındayım. yazılarım hep kısa kısa. adam gibi neler yaptığımı anlatan bişiler yazmıyorum. hiç içimden gelmiyo.
çok gelgitler yaşıyorum bu ara. kafamda zilyon tane soru/sorun. dersler var, aile var, aşk hayatı var.. var oğlu var. 1001 dertliyim. 1002 olursa daha fazla dayanamıcam kendimi kapatıcam gibi geliyo. hayat beni yoruyo bu ara.
uzun zamandır düzgün uyuyamıyorum. yatağa 1 de girsem 3 de anca uyanıyorum. sonra 7de kalkıp okula gidiyorum. rutine bindi artık. kahvaltıyı asla atlamayan ben, kahvaltı etme alışkanlığımı bıraktım. öğlene kadar "açııaaam" diye geziyorum. zaten kuş kadar yiyorum. direncim kırılacak bi gün diye korkuyorum.
çok yoruldum her haftasonu tömer'e gitmekten. 2 ay kaldı sık dişini diyorum, 2 ay çok uzun geliyor. finallerimin başlamasına 3 hafta var, 1 ay sonra okul kapanıyor. 1 ay bile uzun geliyor. hemen tatile gidip kafa dinlemek istiyorum, ne çok gürültü, ne çok sakinlik. kararında olsun herşey.
istanbula gitmek istiyorum. sevdiklerimi görmek. haziran ortasında gidicem büyük ihtimalle. tüm özlediklerimi çevreme toplayıp hepsine kocaman sarılmak istiyorum. 2-3 senedir görmediklerimle hasret gideriyim istiyorum. "özledim" diyince şakaya vuruyolar ama cidden çok özledim oradakileri ben. saatlerce ağlayabilecek kadar. herkesi görüp öyle gideyim ispanyaya. seneye zaten tömer denen bi illete bulaşmıcağımdan her fırsatta gitmeyi planlıyorum.

depresif takılmaktan başka yaptığım bir şey yok aslında. aslında depresif de değilim. mutluyum genel olarak. çevremdeki insanlar, benimle ilgilenmeleri... hele bu ara tüm arkadaşlarımın bana daha bi candan davranası gelmiş. ilgi manyağı olabilirim. okula konsantre olmam lazım bi yandan. finallerde patlamamam lazım.
blogu boşlamak istemiyorum artık ama sanırım bi süre daha böyle takılıcam. giriş bile yapmıyorum blogger'a. sadece 3-5 kişinin sayfalarını açıp "hmm bişi yazmşmı" diye bakıyorum. hepsi o. burası benim sığınağım gibi aslında. mutsuz olduğum her an güzel bi blog açıp neşelenebiliyorum, ya da tüm içimdekileri buraya kusabiliyorum. ama son zamanlarda hiç bişi gelmiyo içimden. sadece düşünüyorum. düşünmekten uyuyamıyorum hatta. vücudum yakında alarm verecek, gerçekten.

cumartesi gecesi kızlarla çıktık. rahatladı biraz olsun kafam. bi kaç saatliğine düşünmeyi bıraktım. alkol iyi geldi ilk defa. çok güldüm çok eğlendim. arkadaşlarımı ne kadar sevdiğimin bir kez daha farkına vardım.

mayfest var şimdi en yakın. hatta çok yakın. orada tüm düşüncelerimi bi kenara bırakıp dilediğimce eğlenicem. sonra da tam gaz derslere yüklenmek lazım gelir zaten. sadece 1 ay. özgürlüğe bir ay. müthiş bi yaz tatiline BİR AY. lütfen çok çabuk geçsin.

2 insan evladı "Durun siz kardeşsiniz!" demiş:

inatçı hardal dedi ki...

hımm camenta bişi yazmış mı, hah yazdım demiş gittim açtım baktım.
sonra madem blogger a giriş yapmışım ben de yazı yazayım dedim.
yok anacım eskiden buralar dutluktu şimdi çöl..ayrıca djarumlar :D

...camenta... dedi ki...

alsana perşembe gelirken :D alkolü de realden halledicük nasısa. gerçi caponda vardı bi paket djarum. evet.