1 May 2010

MayFest

MayFest başladı. hatta bu gece bitiyor. 1 senedir çılgın gibi bekledim, 3 saniyede geçti gitti ya hüf :(
perşembe günü iyi içtim, dün çok iyi eğlendim. sanırım bu gece ortaya karışık yaparak süper bi final yapıcam. hayırlısı artık.

dün gece inflack hatunla karşılaşmam sonucu başlayan kopmacalar baya baya devam etti. o olmasa bu kadar iyi eğlenir miydim? sanmıyore. o yüzden tekrar teşekkür ederim.

göbek mi atmadık, popo mu sallamadık? bi ara vodafone sahnesinde tren şeklinde gidiyoduk. çok uzun zamandır bu denli eğlenmemiştim. hala doyabilmiş değilim. bu gece biticek olmasının üzüntüsünü taşıyorum içimde, hatta abartıp finallerin biticeği geceki kopuşlarımı hayal ediyorum. sonrası zaten süpersonik bi yaz.

mayfest ciddi anlamda güzel geçiyor. alkollerin biri gidiyor diğeri geliyor. djarum'lar, captain blackler havada uçuşuyor. tam istediğim eğlence, istediğim ortam. dün gecenin finalini dürüm dönerle yaptık, sanırım araba hala soğan kokuyo :D annem birazdan "hıııaaa bu nee" diye gelirse, anlıcam ki evet, araba gerçekten soğan kokuyo. arabada tüm kokular karıştı. parfüm&soğan hatta ter bile olabilir :D

2gündür bi arkadaşım "hatuna bak yaa taş taş" diyo bana sürekli. hayır, nazar değecek. ondan korkuyorum. yoksa gerçekten geçtiğimiz 2 gün de güzeldim, bunu inkar edemem.

manga konserine gittik perşembe gecesi. daha önce 2 kere gitmişliğim var. 2. gidişimde de en önden izleyişim. lise yıllarıma döndüm, bağıra çağıra eşlik ettim şarkılara. inflack'inde blogunda yazdığı gibi sanki asi tavırlarda takılan ben değildim. gayet timbaland, david guetta, lady gaga dinleyip koptuk dün gece. hem de sınırsız. o kadar sınırsız ki tüm kaslarım ağrıyor. siz düşünün artık nasıl dans ettiğimi bence.

ben şimdi derse dönüyorum. kısa bir süre sonra da capona gidip ordan son gün için okula, şenlik alanına geçicez.

hepinize iyi haftasonları...

2 insan evladı "Durun siz kardeşsiniz!" demiş:

Adsız dedi ki...

yeni bir şeyler yaz artık ya :) evde oturmaktan o kadar sıkıldım ki!! herkesin finalleri var benim sadece 27sinde var finalim. daha 1 hafta oturcam yani öyle popomun üstünde. sürekli uyuycam filan :) nehehehe... nıhahahahah... :D çok gıcığım ahahah...

...camenta... dedi ki...

benim de 24ünde bitiyo işte :) o geceden itibaren bloga geri dönüş :):)