8 Şub 2009

değişim durumundaki ruh hali


evet başlıktan da anlaşılacağı gibi değiştim. oldukça hemde. planladığım değişiklik bu kadar büyük değildi saçlarımla ilgili. kat attırcaktım sadece. adama dedim boyundan alma diye. he dedi.

şerefsiz bi gay çıktı kuaför. iki arada bi derede boyunu da kısaltmış. boyundan almadım dediği yerde ise 5 tel saç falan var böyle kuyruk gibi duruyo. allam yareppim!!

en büyük sorunum saç rengim. bi 7 aydır falan istediğim kızıla erişemiyorum bir türlü. her türlü rengi denedim heralde. kırmızı katın daha fazla diyorum koyu kızıl çıkıyorum falan. kırmızı bişi istiyorum ben ya! her seferinde morumsu falan bi kızıl karşıma geliyo. delirmemek elde değil. şeytan diyo git kor kırmızı yap. ama götüm yemiyo. ten rengim o kadar beyaz değil sonuçta.

saçlarımın bu kısalığına alışmam baya zaman alıcak ama itiraf etmeden geçemiceğim bi nokta var. biraz olsun insana benzedim bu saçlarla. önceden felaket derecede at yelesi modunda geziyodum. bi de benim saçlarım çoktur, gürdür. kabardımı sıçtım demektir. bu şekilde kabarmicak, her sabah düzleştirmicem. zaten düzleştiricimde bozuldu. fişe taktığımda tüm sigortayı attırdığı yetmiyomuş gibi bi de elimde patlıyo alet. ölüp gidicem sonum o olucak diye korkuyodum. artık böyle bi korkum yok. katlı saç kullanınca yılan gibi kıvrılmıyo saçım.

daha modern daha cool oldum ben ya!!! sevdim saçımı ama 2.5 senedir kahküller dışında makas değmeyen saçlarım yarım saatte bi adama kurban gittiler. ona üzülüyorum. 1 sene içinde eskisi gibi uzar heralde.

sırada dolabımı yenilemek var. eskiyen ve artık giymediğim çok fazla kıyafet var dolabımda. daha adam gibi bişiler alıcam üstüme :)

yavaş yavaş odamın şeklini belirledim. geriye kalan uygun eşyaları bulup odaya yerleştirmek. oldukça otantik ve romantik bi odam olucak. romantikliği ne işime yaricak bilmiyorum ama güzel olucak işte. yerlerde mumlar falan yanıcak. oldukça emek harcicam anlicanız. merak ediyorum her şey bitince odam neye benzeyecek... şimdikinden güzel olucağı kesin!

şimdilik bu kadar. aklıma gelirse yazarım hiç üşenmeden.


not: az önce fark ettim, saçlarım fotodaki hatununkine benziyo. ama rengi daha koyu.

4 insan evladı "Durun siz kardeşsiniz!" demiş:

Adsız dedi ki...

Bir kere bile kuaförden ha işte budur diye çıktığımı anımsamıyorum. Hele kızılşın saç!!!!!!!!!!!!
Benim şehrimde yağmur var. Umarım değişen hava ruhundaki bahar temizliğini durdurmaz...

...camenta... dedi ki...

benim şehrimde de yağmur var. içim bir garip. ama değişim rüzgarları hala benim lehime esmekte :) teşekkür ederim...

Adsız dedi ki...

palette radiance 7-887! başka bir şey demiyorum. kendin yapamıyosan al iki kutu kuaföre ver boyasın. sonra teşekkür edersin :)

...camenta... dedi ki...

canım evde sularla ilgili bi sorun olduğu için kuaförde boyatmak zorunda kaldım. merak etme aklımda o boya :) yapıcam :)