14 Şub 2009

ölürüm sana


başlıktaki "ölürüm sana" tamamiyle tarkan abimizin aklıma soktuğu şarkısıyla alakalı. şu saniyede aklıma geldi. e ben de marula ölürüm, bugün de 14 şubat. demekki doğru bi başlık.

günümün tek kelimeyle özetini yaparsam: MÜKEMMEL!

--------------------------------

dünkü yazımda dün ne yaptığımı yazacağımı yazmıştım ama dün pek bişi yapmadığımı fark ettim. o yüzden yazmicam.

--------------------------------

sabah 9buçuk civarı kalktım. dün öyle bir uyumuşumki, vücudum uyumak istiyodu hala. çok tatlı bi uykuydu. hatta son zamanlardaki en iyisiydi diyebilirim.

neyse, kahvaltımı yaptım. oturdum pc başına. o arada marul henüz eve gitmemişti. garibimin cumartesi de dersleri var. iyiki bugün öğleden sonraki 2 dersi iptal olmuş. yoksa bu kadar güzel bi gün yaşayamazdık.

marul eve gidene kadar strangerla konuştum. marula ne hediye aldığım falan. çok ahım şahım değil belki ama onu mutlu edecek şeylerdi. üzerinde south park olan bi kupa, lacivert ve tatlı ötesi bi küllük, telefonunu koyması için bezden bişi, stres topu(ki kavga ettimizde rahatlasın diye) son olarak da çakmak ve sigara. sigara aldım çünkü 1.5 senedir adama bıraktıramıyorum, bu sana son sigaramdır dersem belki bırakır. çakmak aldım çünkü sürekli çakmak kaybediyodu. geçen sene zippo almıştım doğum gününde, onu da kaybolur diye dışarı çıkarmıyo.

saat 2de buluşmak üzere sözleştik. süslendim tabi. gene pembe çizmelerimi giydim, mor bandanamı taktım. yeni aldığım siyah kazağı giydim. pembe tonlarında hafif bi makyaj yaptım. veeee pembe bileklik taktım ki bu benim tüm tabuları yıktığımın resmidir.

asansörde üst kat komşumuza rastladım. geçen sene de 14 şubatta elimde gülle görmüştü beni. bu sefer "gene elinde gülle mi geleceksin?" dedi. meraklı melahat. özel hayatımı takip ediyo ya :)

acaip trafik olduğundan baya geç vardık ikimizde kızılaya. ben daha erken gitmiştim. bari sinema için bilet aliyim dedim. aslında fikrimde changeling e gitmek vardı. ama saatleri uymadı. ben de herkesin yaptığı gibi recep ivedik filmine bilet aldım.

ıykkk öykkk böykkk demeyin. anti-romantik demeyin. şarap açtıracak paramız yok sonuçta. öğrenci insanız.

recep ivedik ikimizinde sevdiği bi tipleme. şahanı zaten severiz. ben ayrıca severim çünkü marul şahanın birebir kopyası gibi. dudak kalınlıkları ve kiloları dahil.(ıykkk zevksiz şişkoyla çıkıyo demeyin sakın! erkeğin ele geleni makbuldür bana göre. ne o öyle sopa gibi? erkek mi diyosunuz siz ona?)

daha sonra marulu beklemeye başladım. 10 dk sonra falan arkamdan biri gelip öptü. wuhuytt dedim sevgilim! ondan 5 dk önce de bi tip geliyodu karşıdan ama aynı maruldu. yanında bi kız vardı ve el elelerdi. o an nası şoka girdim anlatamam. "sıçtın kızım camenta, adam senden ayrılmaya gelmiş, sen hala pembe çizmelerinin seni güzelleştirdiğini san" dedim kendime. bu arada marulu nası dövsem sokak ortasında diye düşünüyodum ki, herif yanımdan geçerken marul olmadığını anladım. marula bunu anlattığımda ise gülmekten geberdi.

önce sakaryada yeni açılan burger kinge gittik. anaağmmm taksimdeki gibin olmuş. pek bi sevdik. karınlarımız doyduktan sonra içmeye hazır bi şekilde qube e gittik.

sırf sevgililer günü diye özel olarak "mıçmıç" konumda değildik elbet. biz her zaman öyleyiz. dakikada bi öperiz birbirimizi, sarılırız, koklaşırız falan. ortam mortam da vız gelir açıkçası. bugün de öyleydik. ne istersem de yaptı.

biralarımızı yudumlarken birbirimizi ilk gördüğümüz günden falan bahsettik. o günden beri sevgimizin her geçen gün arttığını keşfettik, mutlu olduk. defalarca seni seviyorum dedik birbirimize ki bunu da sık sık yaparız. 14 şubata özel değil.

marul ileride evleneceğim insan olmalı. o da benim için böyle düşünüyo. küçük ve zevkli döşenmiş bi evimiz olsun istiyoruz. yatağımızda sarmaş dolaş uyumak... gözlerimizin içine bakmak, birbirimize kahvaltı hazırlamak, oturup film izlemek. eğer evlenirsek evden çıkmayız bence. ikimiz birbirimize her nerede olursak olalım yetiyoruz. gün boyu onun kokusunu içime çekmek, oldukça güzel bir fikir.

kalkmadan yarım saat önce falan canımız elma dilimli patates çekti, onu da indirdik mideye. biz böle obur bi çiftiz. canımız ne çekiyosa o an yeriz. o yüzden sürekli kilo alıyoruz. ben sadece bugünlük diyetimi bozdum. yoksa az yemeye devam!

saat 7 seansına yetişmek için qube den çıktık. elele göz göze yürüdük sinemaya doğru. yolun ortasında durup sarıldık birbirimize, öptük birbirimizi. bu olayı çok seviyorum. kimseyi takmadan, aldırmadan aşkımızı yaşamak güzel. kimseye hesap vermek zorunda ya da bunun için cezalandırılmak zorunda değiliz. öyle düşünüyorum. garip garip bakanları sallamıyoruz bile.

salonun açılmasını beklerlen gözüm yanımdaki kadının elindeki güle takıldı. bi tane kırmızı ve bi tane beyaz gülü süslemişler ve çok tatlı bişi olmuş. marul içimin gittiğini anladı ve daha da güzelini en kısa zamanda yaptıracağına dair söz verdi.

filmden önce gösterilen fragmanlardan biri var. clint eastwoodun yeni filmi. geçen gün sinemaya gittiğimizde de fark etmiştik. oldukça güzel bi filme benziyo. kesinlikle gidicez.

recep ivedik başladı, tabi bizim kahkahalarımız da. bizi eğlendiren şeylere sırf köşe yazarları abidik gubidik diye gitmemezlik yapmayız. hele ki recep ivediğe. eğlenceli vakit geçiriliyo sonuçta. bu ülkede bi sürü saçma film var. herkes kült filmler yapmak zorunda değil. nedir alıp veremedikleri anlamış değilim. ben gene altıma işeye işeye güldüm. marul da. eleştirmenler bok atıcak başka şeyler bulsunlar.

sinemadan çıktığımızda saat 9u geçmişti. artık eve dönme vaktiydi. marulla durağıma gittik. 185i beklemeye başladık.

oldukça güzel bi gün geçirdim sonuç olarak. marul defalarca bugün çok güzel olduğumu söyledi. değişim işte. eskiden de güzel olduğumu söylerdi ama artık daha çok söyleyecek gibi. ben kendime bakmaya devam ettiğim sürece.

otobüse bindiğim an günümün de bittiğini anladım ne yazıkki... geçen seneyle kıyaslanamayacak güzellikle bi gündü. geçen sene de güzeldi. 2side birbirinden güzel...

marul bana ne hediye mi aldı? uzun zamandır almak isteyip de alamadığı bi şey: lava lambası. oldukça sevdiğim bişi kendisi. lacivert-mor tonlarında almış. bu beni 12den vuran bi hareket oldu. şu an yanıbaşımda lava lambam var ve ben onu izlerken marulu ne kadar çok sevdiğimi bir kez daha anlıyorum.


umarım herkesin 14şubatı sevdikleriyle, dostlarıyla geçmiştir. aklınızda yer edinen bir gün olmuştur umarım. benimki kesinlikle unutamayacağım bi şeydi. her ne kadar her zaman yaptığımız aktiviteleri yapmış olsakta... gerçi benim için çok önemsiz bişidir bu. marul yanımda olsun da, nerede olursak olalım...

hepinize iyi geceleeer!!

5 insan evladı "Durun siz kardeşsiniz!" demiş:

LoLLa dedi ki...

tabee sizin sevgiliniz var mırıl mırıl opus koklas biz napalim huleyyyn oohh bitti an itibariyle de kurtuldım kompleksten :D

...camenta... dedi ki...

önceki yazımda da söylediğim gibi, sadece sevgili amaçlı değildir bence sevgililer günü. komplekse girmene gerek yok :) herkes anasından sevgiliyle çıkmıyo :) dostların ya da ailen bile yetmeli bence 14 şubat sevinci için.

LoLLa dedi ki...

efet ben kopegime sevgilim diorum uzun zamandir :)))

yani tek dogruDuzgun erkek o bu ara hayatımda .))

...camenta... dedi ki...

dert etmee :) bulursun elbet...

Adsız dedi ki...

benden de sana günaydın...