13 Şub 2009

Valentine's Day


uzun uzadıya bi yazı yazmicam bugün çünkü oldukça yorgunum. yarın gece bugün ve yarın neler yaptığımı yazarım detaylıcana.

malum, yarın sevgililer günü. olanı var olmayanı var. olanı için mutluluk, olmayanı için çoğunlukla hüzün getiriyo bugün. eğer ki olmayanlar üzülüyosa derim ki, boşverin gitsin! sevgilisi olana zaten her gün sevgililer günüdür. aralarındaki aşkı tek bi güne sığdıran dar zihniyetler düşünsün. siz eğlenmenizin tadına bakın.

ha diyeceksiniz "e sen de kutluyosun, sevgilin var? tek bi güne mi sığıyo sizin aşkınız?". cevabım hayır. biz arada da birbirimize hediyeler alırız marulla. sevgililer gününde adettendir diye alırız. tek güne sığcak bişi değil bizimkisi.

sevgililer günü sadece sevgiliye adanması gereken bir gün de değil bana göre. en sevdiklerinizi toplayın yanınıza ve gönlünüzce eğlenin. ya da ailenizle geçirin. hayatınızdaki özel erkek ya da kadına değil de, hayatınızdaki "özeller"e adayın bugünü. tavsiyem budur.

umarım herkesin 14 şubatı dilediği gibi ya da dilemediği gibi geçse bile en azından yüzlerine bi gülümseme yaydıracak kadar iyi geçer.

hepinizin 14 şubatı kutlu olsun!

2 insan evladı "Durun siz kardeşsiniz!" demiş:

Adsız dedi ki...

Harikaydı 14 şubat hakkında düşündüklerin, özellikle "aralarındaki aşkı tek bi güne sığdıran dar zihniyetler düşünsün." cümlen çok hoşuma gitti, yarınını merak ediyorum:]

Dispiritedness dedi ki...

Değer bilelimki değerimiz bilinsin,(istisnalar olur, değer bilmeyenlerde çıkabilir tabi) bir gün değil her gün sevgimizi göstermeliyiz. "Dar zihniyetteki"lerin birlikte olma amacı farklı şeyler zaten, onun için onları bu kategoriye(aşkı gerçketen yaşayanlar) almak bile doğru değil :D