23 Tem 2009

fast life




yok lan yok hayatım hızlı falan değil... size şimdi bi şarkı sölicem, belki biliyosunuzdur. çakma "womanizer" ama insanı çekiyo ya.. ilk başta özentiğğğğğğğğğğ dediğiniz şarkıya kapılıyosunuz.(ya da sadece bende oluyodur emin değilim).

Hadise'den "Fast Life". bildiğin womanizer melodisi üzerine kurulmuş. bi yerden britney çıkıcak da womanizer womanizer womanizer dicek gibime geliyo her dinlediğimde. dün akşam buldum bu şarkıyı. zaten youtube da videosunu izlediğinizde yan tarafta "womanizer parody" alakalı video olarak çıkıyo :D düşünün benzerliği... klip de arak bi yerlerden ama dur çözemedim henüz... "baby love" olabilir birazcık... yatak sahnesiyle başlıyo falan... tepeye yükledim şarkıyı. dinleyin artık :D (lasombra'm çok sağol şarkı yüklemeyi öğrettiğin için :D)

bugün otobüsde kursa giderken küçüklük fotolarım düştü aklıma. en çok hangisini beğeniyorum diye düşündüm... bi tane bikinili var :D evde. altımda beyaz spor ayakkabılarım var. bu arada bikinim üçgen, kırmızı-lacivert renklerde. yaşım tahminen 2.5 civarı. elimi belime koymuş öpücük atıyorum objektife. ellerimde kırmızı oje.(oha) ben küçükkene pek bi kokoştum. tüm fotolarımda kırmızı oje vardır mesela :D şimdi bile çooooooooooooooooooooooooook nadir sürerim o ara nasıl olmuş da annemleri ikna etmişim bilmiyorum. annemin vatkalı ceketlerini giyer, kulaklara geçirilen o iğrenç küpeleri acıyacağını bile bile takar evde gezerdim ben. annemin bi tane kahve tonlarında kolyesi vardı. onunla da tamamlardım kıyafetimi. böyle de bi çocukluğum var. mesela çoğu fotomda yanağımda allıklar ya da allık gibi görünsn diye sürülmüş kırmızı rujlar vardır. hey gidi hey hey!! nerdeeeeen nereeyeee :D

marul konusuna geçen haftadan beri açıklık getirmedim. merak etmiyo olabilirsiniz ama ben gene de yazıcam. evet 1 hafta önce bugün ben maruldan ayrıldım. daha sonra kurs çıkışı yanıma geldi. bitti gelme dedim ama sonra konuşalım dedi. kıramadım. açıkçası o gelene kadar hep gözüm saate gitti. "e ayrıldığım insanla nası konuşucam" falan diye çok düşündüm. derse kafamı veremedim. ve çıkşta o karşımda duruyodu. merhabalaşıp el sıkıştık. ilk buluştuğumuzda bile birleşmiş olan dudaklarımız bu seferki buluşmamızda yerini tokalaşmaya bırakmıştı. ikimiz de üzgündük. 1-2 saate yakın konuştuk. ani bi karar olarak değerlendirdik ayrılmamı. bi süre daha az görüşerek devam etme kararı aldık. 1 haftadır onu görmüyorum. normalde gün aşırı görürüm. cumartesiye kadar da görmicem. inanıyorumki birbirimizi daha fazla özledikçe işler yoluna giricek. aramız gene o süper seviyeye çıkacak.. bakalım.. bekliyoruz. o 10 gün sonra ayvalıgene ğa gidecek. camentaya evde sıkılmaca düşecek çünkü sanırım ben ayvalığa gidemicem. annemi benimle gelmesi için ikna etmem lazım ki bence bu çok zor kadın zaten yarın 2 haftalık yorucu bi maratondan dönecek.

hardal hanım da 1 haftadır ankarada yok. önce rock'n coke a gitti tüm enerjisini harcadı. sonra fethiyeye geçti ki giden enerjisini toparlasın diye. 1 hafta daha yok... capon haftaya cuma bodruma gidiyor. bilin bakalım ben haftaya cuma napıyorum?? İSPANYOLCA SINAVINA GİRİYORUM.. ne kadar güzel dimi :D ama 1 hafta sonra kurs bitiyor. eylüle kadar sınıfça ara veriyoruz ispanyolcaya. eylülde gene çekirdek sınıf ve aynı kişilerle 3. kura başlıcaz. hocamız da aynı olacak... 2 aydır haldur huldur kursa gidiyoruz. bence artık bize tatil gerek.. gerçi ben şu an itibariyle 16 eylüle kadar bi yere gidemiyorum.. 16-17 eylül gibi antalyaya KESİN gidiyorum. okulu falan asıcam.. :D çocukluk arkadaşım da olacak... bi kaç gün deşarj olmak bana o kadar iyi gelecekki...

1 haftasonu babamlarla istanbula gidicez gibi.. kendisi söledi valla.. zaten onlarla gitmesem de bi kaçıcam ben.. sıkıldım lan ankaradan. her gün yaptığım şey sabah 10 da kalk. kahvaltı-ödew- ev toplama. hazırlan ve otobüse yetiş. 188'e bin. kursa git. 4 saat ispanyolca gör.. 6 da çık 188'e bin. eve dön. 15 dk sonra gelecek baba için evi az daha topla ve sofrayı kur. şanslıysan evde yemek yoktur dışarı çıkarsınız. (-ki genelde olmadı:D) 2 saat sonra eve gel. pc başına otur. oyun oyna, msnde takıl. sevgiliyle konuş. herkese tatile gidemediğin için dert yan... HAYAT MI LAN BU! cidden yaşadığım tek atraksiyon otobüsü kaçırmamak için 10 dk önce evden çıkmak.. yoksa taksi parası bayılıyorum.. :D

evde çok sıkıldığımdan yeni diziler bulmalıyım. sex and the city'e başladım mesela. fena değil. devamında görücez... dizi önerilerinizi yazarsanız sevinirim..

neyse canlar ben biraz oyuna geçeyim... hepinizi öpüyore. şarkıyı dinleyin. womanizer'a benzeme konusunda bana hak vericeksiniz.

bi de videoyu yüklüyorum.. youtubesuz olanlar için şu an yapabilceğim bişi yok.. üzgünümm :(:(:(



19 insan evladı "Durun siz kardeşsiniz!" demiş:

Lasombra dedi ki...

oha. harbi vumınayzır. hadise de thalia çakması olmuş klipte. hadi müziği arakladın, imajı da başkasından araklama bari di mi.

üzüldüm marul'la olanlara camenta'm.. ama herşey düzelicek, istediğin sürece tabii. evrene pozitif mesajlar vermek gerek.

Adsız dedi ki...

new amsterdam.
dexter.

LeyLa

Haspam işte! dedi ki...

ne britneyi severim ne de hadiseyi, zaten o klibinde de görsellik daha bir ön planda.

bu öss için dert yandığın marul di mi? yaramıyorsa yakın zamanda salata yap gitsin boşver, daha ne marullar, yeşillikler çıkacak karşına. :)

hardal hanım, kardeşin mi?

brezilya dizisi, dallas falan istiyorsan sex and city iyidir.

bilim kurgu istersen heroes'u tavsiye ederim.

öeh be dedirtecek dizi --> lost

anime dersen sonuna kadar death note derim.

fringe diye bir dizi var, o da yeni kurgusu güzel x-files gibi bir şey, ajan majan hadiseleri...

...camenta... dedi ki...

marul işime yarıyo kuzucum nerden çıkardın :):):):) başka yeşillik istemem.. :D

hardal hanım dediğim, inatçı hardal. inatcihardal.blogspot.com adresinde yazan hatuncan :D

bakalım sex and the city sarıcak gibi...

Adsız dedi ki...

nası yaani işne yarıyo kullanıomsn anamadm :D

Adsız dedi ki...

izlemediysen the big bang theory var. o da iyi :)

...camenta... dedi ki...

@adsız: çok süper çıkarım yapmışsın. tebrik ederim..! işime yarıyo lafından bi tek bunu anlamışsın.

@rockunzel: herkes söylüyo onu ya.. bi ara bakıcam..

Adsız dedi ki...

işme yarıyo sevglne söylencek laf mı sence ne anlasılabilrki

...camenta... dedi ki...

hala bunu anlamaya devam ediyo ya :D adsızcım çocuğu kullandığım falan yok! işime yarıyo demek, beni seviyo, istediklerimi elinden geldiğince yapmaya çalışıyo demek. e herkes de bu tarz bi sevgili ister. tieallam.

...camenta... dedi ki...

hayır bi d benim ilişkim seni mi gerdi noluyosa :D

Adsız dedi ki...

tmm yaf seviyosanız sorun yok ben kelime seçimine takıldm :D

Claire De Lune dedi ki...

oha çok komik olmuş ya o değil de hadiseyi bi süre etrafta görmek istemiyorum kustum resmen heryerde o :D

magna peccatrix dedi ki...

tüü Allah tependen hadise görmeseydim keşke

Adsız dedi ki...

sex and the city harika ötesidir *-*

how i met your mother'ı öneririm.

coupling'i izle mutlaka, çok kısa zaten sezonlar hemen bitirirsin. biraz sex and the city gibi, hatta daha beteri. ama sadece konuşmalar olarak var, yani sex and the city'deki gibi sahneler yok :D

buffy'yi öneririm. oda süperdir.

grey's anatomy çok hoştur. doktorlar dizisinin konusu oradan :D

bunlar dışında eğer seversen alias, chuck, friends, bones, kyle xy, married with children, medium, monk, numb3rs, pushing daisies, scrubs ve two and a half man'i izlemeni tavsiye ederim. şu anda aklıma gelenler bunlar. bir de eğer izlemediysen lost'a başla derim.

:D oha ne çok sevdiğim dizi varmış lan :D

...camenta... dedi ki...

hakkaten ha :D:D
how i met HASTASIYIM... her sezonu 3 kere fln izledm heralde :D hala izlerken geberiorm :D

hmmm baya seçeneğm varmş :D

Adsız dedi ki...

birde hotel babylon sardı bu aralar :D

...camenta... dedi ki...

güzelim sen paso dizi mi izliyosun :D:D

şaştım kaldım yalnız :D hayır ben bu kadr enerji bulamam kendimde yeminlen. şu an aynı anda 2 dizi götürmeye çalışıyorum onda bile mecalim yetmiyo :D

Adsız dedi ki...

yok canım bunlar yılların tecrübesi :D

birde tabii hepsinin her bölümünü izledim diyemem. satc, buffy, angel, how i met your mother ve coupling full izlediğim diziler. diğerlerini denk geldikçe izliyorum :D

...camenta... dedi ki...

çevreme oranla dizi cahili olan biriyim :D
utandım ya.