7 Ağu 2009

asla, asla vazgeçemem senden aslaaa


efendim haspam kızımız(ıyy irenç oldu) mimlemiş. konusu da vazgeçemediklerimiz imiş..
başlıyorum efemmm:

1) Marul: hayatımın aşkı bilindiği üzere :) 3 hafta önce dandik bi ayrılık yaşamış olsak da şu an herşey tıkırında. ayvalıkta olması nedeniyle yüzünü günlerdir göremiyo olsam da 10 gün sonra ben de yanına gideceğim için artık o kadar dert etmiyorum ve kendisini vazgeçemediklerim Top 10 listemin başına konduruyorum.

2) Laptop: 1 senedir laptop sahibiyim, bildiğiniz üzere yaklaşık 3-4 ay önce kendisi iflas etmiş, bir anda anakartını çökertivermişti. bana dayanmak kolay değildir bebeğim demek istiyorum kendisine :D neyseki sağsalim döndü ama bu sefer de benim salaklığım yüzünden tüm belgeler silindi.. fotoğrafların çoğunu tamamladım, bir kaç kişiden alacaklarım kaldı. müzikler de tamam. en çok giden photoshop çalışmalarıma yanıyorum :( neyse, laptopsuz yapamam ağbiğ!

3) Fotoğraflar: Evde sürüsüne bereket fotom var, yakında dolaplardan taşıcaklar o derece. küçüklüğüm, okula başlayışım, gösterilerim.. hayatımın tamamı fotoğraf karelerine yansıtıldığı için sanırım ileride en büyük mirasım bu olacak :) fotoğraflarım olmadan asla!

4) Fotoğraf Makineleri: Evde 3-4 tane makine var. birisi süper ötesi, eski ama KOÇ gibi bi alet. üzerine bir de prf. alabilirsem yeme de yanında yat. hayatımın aktarıldığı aleti hiçe sayamazdım değil mi?

5) Cep Telefonu: Bağımlıyım. evet itiraf ediyorum. annem eskiden ceza amaçlı elimden alırdı. fıttırırdım. bi şekilde telefonu bulur açar, mesaj fln gelmiş mi diye bakar sonra da geri yerine koyardım. sürekli yanımdadır, en az 5 dkda bi çağrı ya da mesaj varmı diye kontrol ederim. benim telefonum hep sessizdedir. arada bi titreşimi açarım önemli durumlarda.

6) Kıyafetler: açıklamaya gerennkk bile duymuyorum.

7) Müzik ve Dans: Beni tanımlamak için bu 2si yeterli çoğu zaman. anakarnından beri dans ediyorum :) müziğe inanılmaz tutkuluyum...

8) Yemek: Çok pisboğazımdır. önüme ne koysan yerim. ama son zamanlarda diyetti, zayıflama derdiydi derken pek aç gözlü olamıyorum..

9) Tatil: Tatilsiz kalınca deliriyorum. (bkz: son günlerdeki halim). bulduğum her fırsatta tatile çıkmak isterim, gezmek görmek yeni kültürler öğrenmek isterim.

10) Yeni Dil Öğrenme Çabası: Dil öğrenmeye çok yatkınım, mümkünse en az 8 dil öğrenmek istiyorum..


camentanın vazgeçilmezlerini okudunuz..
mimi kamileğ, claire de lune,finduilas, lasombra ve hardala yolluyorum..

5 insan evladı "Durun siz kardeşsiniz!" demiş:

Haspam işte! dedi ki...

bi kerem kamileğğğ'i önce ben mimledim hıh!

marul ve cep telefonu mevzuu dışında benziyoruz birbirimize. :D Sen genellemişsin ben özele indirgedim yaparken, hislere tercümansın her zamanki gibiim.

...camenta... dedi ki...

evet biliyorum mimlediğini ama ben de mimlemek istedim benden de bi hhıııhh :)

çok özele inersem işin içinden çıkamazdm :D tşk bebek!

Adsız dedi ki...

kızlar kavga etmeyin herkese yetecek kadar yazarım (H)

:D:D:D

...camenta... dedi ki...

:D tamam anlaştık :D

Adsız dedi ki...

Teşekkürler.
____________________________
Film izle - Film izle - Film izle