29 Ağu 2009

e pes baba ya!!

şimdi bugün benim annemle babamın evlilik yıldönümü. geçenlerde babam bana "cumartesi evlilik yıldönümümüzMÜŞ" dedi bana. varan 1.

her sene yaptığı gibi elinde kocaman bi buketle eve geldi. daha doğrusu gelmiş. odamdaydım duymadım. annem evde yabancı biri var diyince dedim kesin elinde çiçek var öyle geldi. çünkü babam annemin doğum günü ve evlilik yıldönümleri dışında elinde çiçekle kapıdan içeri girmez. annemi öptüğünü bile görmedim. tamam seviyo ama ben inancımı kaybedicem yakında. en son gördüğüm aktiviteleri kardeşimin yapım aşamasıydı ki bu da 13-14 sene öncesine dayanıyor. (evet o halde gördüm, o günden sonra psikolojim bozuldu bence. annemlere söyleyemiyorum da, ben sizin o sarı kafayı rahime attığınız günü bilirim diye. çok dertliyim).

neyse, dedim ya bugün yıldönümleri. ama babam nerde? efes cup'a gitti. annem ne yaptı? sabahın 8inden beri evi temizliyo. varan 2.

bik bik öttüm bi de hafta sonu gidin bi yere romantik romantik takılın diye. dinleyen kim. hatta babam burun bile kıvırdı. varan 3.

bari yemeğe gidin ormantik bi gece olsun dedim. sizsiz gitmeyiz dedi. ulan benle mi evlisin :D senede 1 kere kutlanıyo bensiz oluver. vallaha alınmam ben. yemeğe başka gün gideriz, her haftasonu çıkıyoruz zaten yemeğe. bi kere de ben ve kardeşim olmasın dimi? sanki 22 sene önce bugün ben vardım, kutlarken de benim yanında olmam gerekiyomuş gibi. tamam eyvallah evlenerek bana can verme kararını da almış oldunuz, sizin meyvenizim ama bu kadar da içli dışlı olmayalım bence pedercim.

bakalım bu geceki yemekte nası bi şaşkınlık yaşatıcak bana babam. varan 4-5-6-7 gelicekmi?

hepsi reklamlardan sonra...


not: oha az önce babam aradı dediki, ilk maç bitti biz ikincisini de izlemeye karar verdik, belki sonuna kadar izleriz belli değil. e baba ben sana daha ne diyim? etti mi varan 4?



....................

saat 22:17. babama hala ısrar ediyorum bari yarın götür kadını ya da en azından şu gece balkonda bi kadeh bişiler için diye. ama ewdeki durumu söyliyim. babam üzerinde atlet altında şort(tipik türk erkeği adayı), kardeşimle maç izliyor, hala doyamamış basket maçına. bugün 2 tane izlemesine rağmen. annem kendi odalarında tvyi kurcalıyor. lan bari şu saatte alıp dışarı çıkarsaydın, sessiz ama romantik bi tepe fln ne biliyim baba ya bu saatten sonra ben mi akıl vericem sana.. sinirlendim. sen 22 yıl evli ol, eşine tek bir kıyak yapma şu günde. ayıp... yemekte pek konuşulmadı bugün evlilik yıldönümü olmaları çok alakasız demlerden girdik konulara. ben farkındayım annemin yüreği pır pır ediyo ben babama akıl verdikçe, içinden "belki bu sefer bişiler yapar" diyo. ama üzgünüm anne babamın türk erkeği olma işinden başını kaldırıcak vakti yok :(:(

11 insan evladı "Durun siz kardeşsiniz!" demiş:

LoLLa dedi ki...

yaaaaa muhtesem feci felaket guldum yaa nasil guzel anlatmissin be yaw yerlerdeyim az kaldi :))))))))))))))
puhahahaha :)))

ciyad dedi ki...

4-5-6-7 ve alayına gidecektir baban eminim :)
ben olsam .. 99..... giderdim , biliyorum kendimi.

The SummerSon dedi ki...

Reklamlardan sonrasını merakla bekliyorum :)

PS: Ben de bizimkileri bir keresinde yakalamıştım, haha :D

...camenta... dedi ki...

LoLLa: teşekkür ederim :D sinirden naptımı bilmiyorum. şu saat oldu adam daha gelmedi.

Cihad: e o zaman erkeklere pes be! :D 8den fazlasını kaldrmaz yüreğim.

SummerSon: Ben de meraklardayım.. annem bu maçın rövanşını alır bence.

Ayşa (Ayşe Nur) dedi ki...

cidden süpermiş, erkeklerin damarlarında akan kanda var maalesef hanzoluk :D nikahı kıyana kadar valla, sonra o romantik adam yerine, özel günleri hatırlamayan bi hanzo gelir.

Unknown dedi ki...

maşallah babana yaaa...
annene de söyle lütfen neye ne diye kendini helak ediyor ki temizlikmiş tutun kadın yapsın yazık değil mi ondan sonra da giden sağlığı kim getirecek ayrıca hangi koca kapıdan eve girdiğinde "oooo karıcım aman da çok yorulmuşsun ellerine sağlık temizlik yapmışsın" diyor ki fark etmiyor bile...
kendini heder ettiğiyle kalıyor kadınlar işte, annemde öyleydi şimdi sallamamasını söyledim tuttu sözümü hayret :)

...camenta... dedi ki...

ayşa: çok da hanzo değil babam ama gene de bi odunluk var içinde normal seviyenin biraz üstünde olarak :D mesela birbirlerine isimle hitap ederler 19 yıldır hayattayım daha hiç aşkım canım cicim demediler. bazen şakasına diyolar o derece.

funda: kadın vardı geçen seneye kadar ama gitti ve annem halinden memnun, temizlik hastasıdır zaten ama böyle bi günde temizlik yapmasına illet oldum açıkçası. hala babama cıkcıklıyorum neden alıp götürmedin bi yere diye. ama yok inat damarı tuttu adamın :D

Adsız dedi ki...

şaşırmadım valla Camenta bebek bende de o cinse yakın bitane var-dı da 'Cihad'.

o diyosa 99 die emin ol 999999999999999 a gider yani ben bilirim.

Nedir bu kadınların çektiği :(

...camenta... dedi ki...

ztn siz niye ayrıldınız ben anlamadım.

Haspam işte! dedi ki...

ay camenta, bebeyken neler çekmişin, görüntüler falan. :S

Acaba aldatıyor mu diye geçirdim içimden; aman dikkat et. :S

...camenta... dedi ki...

öyle bişi olursa gazetelerin 3. sayfasında görebilirsin beni zaten, "annesini aldatan babasını 444 yerinden bıçakladı" gibisindenn.. :D