10 Ağu 2009

hey barmen bana bir bira, yanımdaki fıstığa bir tekila :)


başlık tamamen alakasız yazıyla ya:D mutluluğumdan yazdım onu ben ehikiki.

- ey blog alemi.. sonunda gidiyorum lan tatile. 16sında ayvalık yolcusuyum :D sevgilimin yanına direk olarak gidemesem de indirek bi yoldan gidicem artık bakalım. annemle gidicez ayvalığa, kafalayabilirsem geceleri çıkıp sevgilimle sabahlamayı düşünüyorum. çok özledim marulu ben ya. "ben gelince senle çıpçıp denize gircez" dedim, güldü. nası nası gircez dedi, "çıpçıp" dedim. gene güldü :D

- demiştim hayvanlar gibi yüzüyorum diye. buna bir de koşu bandı ve de kondisyon bisikleti eklenince benim bacaklardaki ağrı kronik oldu. 2 mt yürüyorum pff, dinlenio 2 mt daha yürüyorum gene pff. bacaklarım zaten baleden dolayı kaslıdır, iyice kas bağlıcam futbolcu bacağı gibi olcak bacaklarım bu gidişle :D (baleyi bırakalı 10 sene olmuş, kaslar enteresan şekilde bende kaldı ya)

- babamı prf. fotoğraf makinesi için ikna ettim:D hehe. araştırmalar ne kadar sürer bilemiyorum ancak 1 aya kalmaz elime bir canon eos 500d geçecek :D sevinçten dans edesim var oh yeah.

- şu omegle denen yer çok garip ya. bak şimdi aklıma geldi. geçenlerde marulla girdik omegleye. kızın tekine kıvanç tatlıtuğ fotosunu "aha da ben" diyerek yedirdik. pek bi beğendi bizi. sonra küfredip çıktık. ve bunu yaparken çok eğlendik. ayrıca konuşmaya başlarken "asl çok kaka bişi başka şey yaz adamım" gibisinden bi uyarı çıkıyo ya, ona ben öldüm öldüm!

- marulun rapid üyelini sömürüyodum, ayvalığa gitti diye yenilemedi bu ay. rapidsiz kalınca bi garip oldum ya :/

- deli gibi dans şarkıları dinliyorum. bi kaç ay önce "metal lağğğnnnnn" diye ölen biten kızdan eser yok şimdi. hey gidi günler heeyy!!

- bazen sadece fotoğraf çekmek ve çekilmek için dünyaya gönderilmişim gibi hissediyorum. o drece seviyorum.

-bir insan ankarada ne kadar sıkılabilirse ben de o kadar sıkılıyorum. pazar günü gelse de yola çıksak artık! üstelik hava çok dengesiz. dün fena sıcaktı bugün bulutla kaplıyız.

okul olmayınca atraksiyon olmuyo yazasım hiiç gelmiyo. gene gidiyorum ben.
kendinize iyi bakın!

3 insan evladı "Durun siz kardeşsiniz!" demiş:

Eli Nislis dedi ki...

aa omegle çok nadide bi yerdir zira geçen gün yine esti, bulaştım.
O stranger bana 2hafta içinde öldürüleceğime dair kehanetlerde falan bulundu. O değil de detay falan verdi, hafiften benim koordinatlarıma da uyuyor.
Bekliycim.
Gerçekleşirse prim yapar, hoş olur.

Adsız dedi ki...

Teşekkürler.
____________________________
Film izle - Film izle - Film izle

sanni dedi ki...

Hello, I don't know if you speak English but I'll try :)

I'm Saneya from deviantArt and I googled my user name just for fun and found this. I have the copyrights of this photo, so could you please delete it from your blog? Here is the link to the photo and my profile:

http://saneya.deviantart.com/gallery/#/d26fhlj

I'd apperciate it, because the girl in the photo is a friend of mine and I believe she wouldn't want it to be anywhere else than in dA. Thank you.