26 Kas 2009

bir günün anatomisi..


şimdi alttaki postta saçmalamış olduğum için dünü madde madde şeklinde bu postta anlatmaya karar verdim.

-saat 1-1.30 arası falan hardal bize geldi. yavşaklığın sınırlarını zorlayarak "hoş geldin balımmm" diyerek karşıladım kendisini, evimize ilk gelişiydi, korkmuş olabilir doğal yaşantımdan.

- o gelmeden önce evi topladım, odamda fazladan tek bi şey bile olmamasına dikkat ettim, niye bilmiyorum içimden öyle geldi.

- web camden saçma saçma dinamik resimler oluşturduk, bi ara avatarımda gezmekteydi dün akşam. arkadaşlarım bana "ohaeaaaaeae ben de istiyorum ondan!" dediler. özendiler. huh. ben buldum ben buldum!!!!!

- sonra panoraya yürüdük, yemeğe çıktık. tam yemek katına girdik ki kardeşim belirdi uzaktan. elinde dondurmayla geldi bana "yalaa" diye uzattı. hardal buna pek bi güldü:D kardeşim anlam vermek istedi ama vermedi falan :D daha sonra kardeşimin arkadaşlarına "afiet osssuuun gençllleeer" diyerek iğrenç abla dalındaki ödülümü kimseye kaptırmadım.

- yemek yedikten sonra sinema biletlerini aldık. bu sırada hardal "köfre yağmuru" mu ne öle bi filmin afişini görüp, köfteden korkarım ben dedi. of o an gülme krizine girebilirdim :D

- 3 saate yakın dolandık koskoca panorada ve kışlık şey bulamadık. adamlar incecik şeyler satıyor hala. kalınlara dair tek şeyler yünlüler. ve yünlüler beni kaşınma manyağı yaptığı için onlardan uzak durmaya karar verdim. sonra eve gelince gördüm ki annem bana süper über tatlı bi kazak almış. yerim.

- filme girdik, önceden mısırı yiyerek beni çileden çıkartan hardala ayar çektim :D:D film başlamadan yersen bi tane daha kafanı kırarım dedim. sevmiyorum mısırın önceden bitmesini. elim boş kalıyor sonra. reklamlarda hardal "eöö ya yiyiimmi" diyince, ye ulan yeee dedim ve pes ettim :D

- alttaki postta da söylediğim gibi film tam başlarken "edvııığğrrddd" diye çığırdı hardal. sonra da gülme krizine girdik işte :D asıl amacımız filme karşı oluşan edward ve jacob manyaklığıyla dalga geçmekti. neyse.

- edward kadar çirkin bi tip yok şu filmde ha. başrol oyuncusunu en tipsize vermişler. ergenler de edward diye peşinden koşuyo. gerçi akıllanmışlar artık jacob diyolarmış. nerde robert pattinson'ın harry potter daki karizması nerde şimdiki sümsüklüğü... çok şımardı bu çocuk çok! :D

- jacobun saçları uzun halindeyken hardal sürekli ya bu varoş yaaa ya iğrenç yaa dedi. dedim bak saçlar gidicek şimdi.. :D herif o uzun saçlı halindeyken tshirtü çıkarıp kas show yapınca salondan uuuwwww woooaaaa falan gibi sesler geldi. hayvan gibi çalışmış 91li taylor kardeşimiz o vücut için. ilk filmden sonra 15 kilo vermiş ki bu da bana "what the fuck maaaan" dedirtti. ben 3 ay össye çalışsam şimdi odtüde okuyo olurdum.

- film arasında konuştuğum marulum bana panorada olduğunu süpriz yapmak istediğini söyledi. ehiehi oldum bi an. çnkü bi kaç gündür aramız çok da iyi değildi. dayanamamışşşş :D yerim!

- filmin 2. yarısında saçları kısa olarak beliren jacobu görünce hardal bi yutkundu. hissettim onu ben:D film çıkışında "bi de varoş diyodun ehi" dedim. filmden çok 91li taylorın kaslarını izlediğimiz için filmin konusundan sapıldığını düşünüyorum. gişe yapmak için ne kadar vücutlu adam varsa toplamış, yarı çıplak oynatmışlar.

- bi tek ben mi iddia ediyorum bilmiyorum. edwardın baklavaları kalemle çizilmiş. çünkü zaten herifi pudra manyağından beter etmişlerdi. ayrıca da 0 bedenden daha ince bi erkek... iğrenç lan. öff :D

- çıkışta marulum bizi bekliyodu. önce hardalı durağa bıraktık, sonra panoraya döndük. o arada marulun dayısı da panoradaymış. tanıştık falan :M ancak bu kadar saçmalayabilirdim bence :( arabadan inerken saat akşam 10du ve ben "iyi günlerr ayy yani iyi akşamlar?!" dedim ve inince iyi günler ne yaaa dedim kendime. marul bana dayısının benden daha fazla saçmaladığını söyledi:D dediğine göre ikimizde kasmışız baya... ama sevmiş dayısı beniii :)

öyle yani... sonuç olarak günümüz 91li taylorın kasları üzerine kurulmuş oldu. bir de biri bana açıklar mı: neden bella swan abla her sahnede ağzı açık dolanıyor?!!

2 insan evladı "Durun siz kardeşsiniz!" demiş:

Süt dedi ki...

çünkü gözlerini jacob ın omuzlarından alamıyor.

hatta bir sahnede arkadaş "bak gözler omuzlarda. . .bak şimdi baklavalara indi. . ." o sırada jacob arkasını döner "hah şimdi deeee...." salonda yarılan 2 kişi xD

jacob edward ı döver.

en bomba sahne bence gelecekte edward la bella nın türk filmi edasında ormanda koşturduğu sahneydi hehehauehah =D

...camenta... dedi ki...

öfff orda geberdim ben gülmekten:D:D bellanın elbisesi bombaydı!