29 Nis 2009

canlı bomba


duyduğunuz üzere okulumda canlı bomba paniği yaşandı. aşağıda yazacaklarım 1. ağızdan duyacaklarınızdır, olayı bizzat yaşadım.

saat 10.40daki dersimiz için b-112de bulunuyoduk. "ulan quiz var çakıcam amk" modunda söylenip bi yandan defter açarken bi patlama sesi duyuldu."eahahhah salaklar bu yaşa gelmişler torpil patlatıyolarrr" diye söylenirken 2. patlama sesi kulaklarımızı deldi geçti. o an anladık bişiler olduğunu. tavandan tozlar tepemize düşüyodu ve bi anda etrafı bembeyaz görmeye başladım. o saniyelerde hatırladığım tek şey bağırışlar ve hocamızın yere yatın, çıkmayın sesleriydi. önce silahla birine 2 el ateş edip öldürdüler sandım ve bu arada -ne mantıksa- eşyalarımı toplamaktaydım. o an abdullah adlı arkadaşım "camentaaaa, camın ordasın hemen buraya gel" dedi ve beni çekti. bi yandan noir désir ve marula msj atıyodum bi yandan da tirtir titriodum korkudan. eğer birini öldürdülerse yan sınıf olan bizi gayet rehin alabilirlerdi. rehin alınsak nası kaçarız planları yapıodum kafamdan. o an görevlilerin panik olmadan, kadına yaklaşmadan binayı boşaltın çağrısıyla kendime geldim ve bir anda kendimi bahçeye attım. her kafadan bi ses çıkıyodu. "kızın teki kendini vurmuş, hocayı vurmuşlar, canlı bombaymış".

daha sonra öğrendikki şerefsiz kadın hepimizi havaya uçurmak istemiş ve üzerinde 1 kg patlayıcı varmış. madem suikast girişiminde bulunuyosun, neden beni de öldürmeye kalkıyosun diye isyan ettim saatlerce. hala daha ediyorum.

gerizekalı insanların beyin yıkamaları yüzünden az daha hayatımdan, canımdan, sevdiklerimden oluyodum. iyi ki o bomba patlamadı da ben de yaşamak için 2. bi şans elde ettim.

okulumun siktiriboktan güvenliği umarım bu olaydan sonra aşırı sıkılaşır.


götünüzde patladı o bombalar ama sağolunki sayenizde yaşamımın ne kadar değerli olduğunu anladım puştlar!

14 insan evladı "Durun siz kardeşsiniz!" demiş:

Cimbakuka dedi ki...

Canım çok byük geçmiş olsun :(

Önce 9 şehitle sarsıldık, sonrasında bu haber ne oluyor yahu modunda insanlar...

...camenta... dedi ki...

teşekkür ederim. artık herkese canlı bomba gözüyle bakıyo olmam ne garip di mi?

victoria dedi ki...

hey, sana bir şey olmamasına sevindim

Unknown dedi ki...

çok geçmiş olsun:(

stickman dedi ki...

üniversitelerdeki güvenlik önlemleri girişte kimliğe bakmakla sınırlı. kimliğin varsa tamam, hiç bişi yapmazsın sen. gerçi çoğunda o da yok. bizim okula mesela, elini kolunu sallayan herkes girebilir ve istediği herşeyi yapıp gidebilir. güvenlikle alakalı hiç bişey yok. bu olaylardan sonra 1-2 hafta yine kimliklere bakarlar. tamamdır.

dyq dedi ki...

iyi olduğunu bilmek güzel. geçmiş olsun camenta.

...RiGoR MoRtiS... dedi ki...

cnm bnm çok geçmişer ola.. dibinde yaşanması çok büyük bi olay, o korkunç anı hayal bile etmek zor.. daha yola çıkmış 2 canlı bomba daha varmış,bakalım onlar nerden peydah olucak?

Mata Hari dedi ki...

çok geçmiş olsun :/ maalesef okullarda güvenlik önlemleri çok az. Senin okulu bilmiyorum(haberleri henüz görmedim) ama eğer benimki gibi içinde hastane barındıran bir okulsa güvenliği çok daha düşük oluyor. Sonrada ancak böyle olaylarda biraz kontrolu artırıp sonra yine salıyorlar kendilerini. Maalesef..

tyler dördın dedi ki...

bizim okulda da 9 tane döner bıçaklı satırlı puşt içeriye sızmış ve yurtsever cephe masasındaki 3-4 arkadaşımıza saldırmışlardı. maçkada. sonra xray cihazı koydular.
ama ben gözümün önünde bi insanın bıçaklanışını, ilk anda nasıl kan fışkırdığını gördüm.

geçmiş olsun, kimsenin başına gelmesin.

inatçı hardal dedi ki...

sen olmasaydın çiğköfte yiyemicektik en yakın olay buydu,bilemedim =(

LoLLa dedi ki...

bebegim cok cokk gecmis olsun yaaa :((((

...camenta... dedi ki...

hepinize çok teşekkür ederim. redhead tamam artık, hayattayım..

Lasombra dedi ki...

offf allah belalarını versin.
şerefsiz orospu çocukları.
allahtan bişey olmamış sana camenta, çok çok büyük geçmiş olsun gerçekten..

Lasombra dedi ki...

abi şaka gibi ya. daha geçen gün üstelik siz istanbuldayken okulların güvenliklerinden falan konuşmuştuk.
puştlar.