6 May 2009

başlık maşlık yok sana


kendi pcm olmayınca yazasım gelmiyo, yazmadıkça birikiyo.. camenta sıkıntıdan patlıyo..

güzelim laptopumu şirkette yapamayınca servise yollamışlar. gelmez o 1 ay şimdi ya :( bıdık toshibam... özledim.. odam boş kaldı şerefsizim ya..

hayır bi de ben sürekli pc başında olan insanım. şimdi kendime ait bi dünyam yok.. sürekli annemlerle oturuyorum. dizi yorumları falan yapıyoruz çekirdek çitleyip. o derece.
tabi onların tuzu kuru. beni eylülden beri yanlarında görmeye alışık değiller ya, acaip mutlular pcmin evde olmayışından. ama ben değilim ulan!

yeminle daha çok şey yer oldum. annem sürekli "aman kızım beslensin aman kızım büyüsün" modunda ağzıma bişiler tıkıyo. genelde meyve oluyo bunlar ve ben meyvelerin genelinden NEFRET ettiğim için yüzümü buruşturarak yemek zorunda kalıyorum. kadın erik alıyo 1 saat içinde tüketiyorum... evet dengesizim.

acaip saldım kendimi. ders falan çalışmıyorum. öle giren giriyo vala bak. en son matematik vizesi cuk diye oturdu içime. tabi bunu o gün yazamadım çünkü yazmak için pcyi açtığım sırada pc çöktü.. şans yok anam bende şans..

----------

okulun o meşhur bombalı binasına şu alışveriş merkezindeki dedektörlerden koymuşlar. öttüm ben dün :) görevli abi bana "hanfendi bi daha geçebilirmisiniz" dedi en muşmula suratıyla. peki dedim geçtim. öle.

tombul sosis kavramına eriştim kilo bakımından. bacaklarım dombili oldu. 20 gün sonra- yani finaller bitince- acaip sıkı rejim ve sporla eriyecek lan o yağlar!!!

derslere girmeyip asıyorum... 2 hafta sonra finaller bende patlarsa şaşırmam :)

yarın hava güzel olsun lütfenlütfenlütfenlütfen! yarın mayfest başlıyo yeaa!! geçen sene gidip 1-2 saat kalıp dönmüştük japonla. bu sene acaip tozunu attırıciğiz. bi de yarın akşam nil konserine gidicem eer hava iyi olursa. SAĞ ELLER HAVAYAAA diye çığıran biri olursa bilin ki o benim :):)
marulum da gelecek... değme keyfime...

çok yazasım çok konuşasım var ama pc benim değil de kardeşimin olunca... sevmedim ben bu işi. huzurlarınızıdan çekiliyorum gönül dostları :p (bu ne resmiyett??)


not: fazlaca şablon değiştirebilirim. sıkılıyorum.

4 insan evladı "Durun siz kardeşsiniz!" demiş:

ssim dedi ki...

dizi & çekirdek ikilisi battlefield 2 gibidir ya da lost'a yeni başlayıp bütün sezonları ard arda şuursuzca izlemek gibidir. fazla kaptırmadan çıkmak lazım bu girdaptan.

can dedi ki...

annen senle bu kadr mutlu ıken o pc donmez servısten..:D

Hesionka dedi ki...

meh meh okul günlerim canlandı gözümde bea...mayfest'te iyi eğlenceler ;)

stickman dedi ki...

sen servisi ne kadar zorlarsan o kadar çabuk gelir :D çünkü naptınız lan benim laptopa diye sormayınca, valla getirmiyolar ya :D sürekli ara sen onları. beyinlerini kemir.