18 May 2009

düşünüyorum.. öyleyse?

var mıyım yok muyum bilemicem. bu aralar acaip düşünme modundayım. neden? e beybi finaller!! anamı ağlatmaya geliyolar mübarek.. come come come into my life! :D


- her blogda yazıyo biliyorum ama BEGÜM BEGÜM HUUUU :D abi kusura bakmayın ben bu şarkıya aşık ötesi bişi oldum. sabahtan akşama begüm diyorum. o suçu kendine atıyo, benim kalbim onu ignore ediyo. ciddiyim?!

- 1 haftadır elbise de elbise diye tepinen bu bünye sonunda gitti o elbiseyi ve üstüne boleroyu aldı. muhteşem sarı babetlerle elbiseyi taçlandırdı. herkesi o yendi, en birinci o oldu. :)

- deviantart açabildim sonunda. şimdilik sadece favorilerim var ancak finallerden sonra güzel çekimlerimi paylaşıcam :) adres mi? söylemem bulun :)

- telefondaki msn messenger tüm telefonunun ebesini çığırttırmakta. telefon bi kapanıyo 2 gün açılmıyo. gene kapandı bak!

- bıktım beeeennn pantomimdeeeennn :) (tamammm sustum!!)

- şu anda msnde olan bi arkadaşımın iletisi: bize yalan sölediler, üniversite kolay dediler, finallerden bahsetmediler... budur diyorum :)

- hadise, şirinliğe oy veriliyosa bizden şirin bi kızı seneye yollayalım demiş. bildiğin çekememe durumu. aynı yorumu uğur dündar da yaptı ki bu beni en çok yıkan şey oldu. hiç mi kulak yok sizde lan.. düm tek tek nereeee fairytale nere! hadi ordan! hadisecim parazit yapıyosun yawrum.. artık çekil medyadan.

- finallerden sonra saçlarım kırmızımsı olucak. kırmızıya inanmıyorum ama bi renk var biliyorum hesabı dalıcam kuaföre.. bahtıma ne çıkarsa :)

- annemle araba meselesini konuştuk. kadın bildiğin fikir veriyo şunu alalım bunu alalım diye. yerim seni len beyaz tenli dombik!:) alıcak araba.. biliyoruuuummmm :)

- bi ara telefonlarımı değiştirmem lazım. ikisi de ömürlerini tüketmiş haldeler. acilen çift sim kartlı bi hödö lazım.

- durup durup marulla fotolarımıza bakıyorum.. biraz kendini beğenmişlik olucak ama: tatlıyız yakışıyoruz cidden be!

- gayler.. nese ya.. :) bişi dicektim sustum. unutun gitsin :)

- 2 tane yemek çekim var. yarın bunları süper ötesi makarnalar ile değerlendiricez anne kişisiyle.

- sabah kahvaltısı için canım bildiğin açık büfe çekti. hem gözüm hem karnım doysun istedim. dışarı gidelim dedim. anne insanı kıyamadı börekler dolmalar hazırlıyo sabaha ben yiyim diye.

- finaller bekleyin beni!!


ben kaçar yavrularım. çokçana da öper..

not: kullandığım foto kuzenime ait. normalde börtü böcek çeken yawrucuğumuz ilk defa kendini aşmış ve ortaya benim bayıldığım bu foto çıkmış.. kuzenimin adresi vermicem. hadi onu da bulun deviantarttan. zor değil :):)

6 insan evladı "Durun siz kardeşsiniz!" demiş:

inatçı hardal dedi ki...

o bolero benimkinin aynısı deel dimi? :D

Adsız dedi ki...

gayler derken:D

...camenta... dedi ki...

seninkinin yeşilini beğenmiştim ya bebeem. gittim aldım valla :D ikiz gibi gezeriz :p

...camenta... dedi ki...

eüm noir eümmmmm.... şey. nese ya:D

Adsız dedi ki...

pipisiz yaşanır mı de hadi de.söle hadi.:D yaşanamaz.pipili metres istediğimi daha önce belirtmiştim.ama izin vermiyorsunuz.

...camenta... dedi ki...

onu bana anlatmıcaksın. muhattabın ben değilim o noktada:D

ayrıca pipiyle alakalı bişi değildi :D