30 May 2009

gölge

o kadar güzel bir günün üstüne 10 dk önce mail kutuma düşen bir mail tüm güzellikleri sildi götürdü. korkmayın kötü bişi yok, kimseye bişi olmadı. olay psikoloji hocasının curve ü b+dan b-ye çekmiş olması ve bu yüzden benim ortalamamın fena halde düşüyor olması. a- gelecekken b geliyor, ortalamam düştükçe düşüyor. 3.70i çoktan unutmuş olan ben 3.30u bile göremicem. şu halde 3.11 falan yapıyorum. peki ben neden çalıştım? neden 3 ay boyunca o ders senindi bu ders benimdi koşturdum? çalışmasam da yaparmışım ben bu ortalamayı. geçen dönem çalışmadın 3.05 geldi. bu dönem çalıştım da ne oldu a dostlar sorarım size! lanet olsun demekten başka hiç bir şey söylemiyorum. biz de seni süper sanmıştık hüseyin boyacı. gözüme görünme bir daha!!


-------------------------------------------------------------------

günüme gelince. 1.5 saat marulu bekledim :/ gerçi onun suçu yoktu, hoca bırakmamış ama felaket yoruldum ben. zaten sabah 9.30dan beri bişey yemeyen ve oturmayan ben saat 6ya doğru birşeyler yiyince... cidden bayılacağımı hissettim. cidden. ve o yüzden eeaaaah başlarım diyete dedim ve pizza yedim evet itiraf ediyorum!

biz marulla süpermarket gezmeyi çok seviyoruz. sorunlumuyuz neyiz :) böyle içecekler olsun, parfümler olsun, şekerler olsun. bakınca ruhumuz açılıyo sanırım.


neyse ben çok sinirliyim. bu yazıya bi foto eklemeyi ve yazıyı genişletmeyi 2-3 saat erteliyorum.

6 insan evladı "Durun siz kardeşsiniz!" demiş:

bazenspiffbazencoconut dedi ki...

Hüseyin Boyacı zaten Katja ile çıktığı sürece benim gözüme gözükmesin... Katja lan... Başkaları istiyor mu diye hiç sormuyor adam...

Adsız dedi ki...

:S sen 3.10 ortalamyı beğenmiyormusn ?

...camenta... dedi ki...

ah spiff ah.. sen gel curve ü b+dan indr.. olcak iş mi??!!

gökhan: bölüme göre değişir bu istek ben 3.70 hedefliyordum ve hedefime yaklaşmıştım. hadi onu geçtim neredeyse 3.50 yapıyordum olmuyo ama. ayrıca 3.50ye araba alcaklardı. o yüzden de üzülüyorum.

inatçı hardal dedi ki...

bak şimdi camenta deli etme beni 3.10 ortalamaya üzülüyorsan benden sıkı bi dayak yersin bunu bil...2.70 ortalamaya sahibim ve susmalısın evet.az yediğim için 2 gündür sinirliyim.daha 10 finalime çalışmaya başlamadım.Bunu niye bloguma yazmıyorum?Üşeniyorum.Az sonra uyumazsam seni aricam galiba.10 final lan 10 final.hepsi girecek daha çalışamadım.göt gezdirmekten.

...camenta... dedi ki...

jasdsaads en azından 1 dersini ben anlatıcam. kıymetimi bil felan.

inatçı hardal dedi ki...

(L) <3 hertürlükalpfalan.