31 May 2009

ismail sen kocaman bi çılgınsın


uyarı: başlığın yazıyla en ufak bir alakası yoktur. beklenti içine girmeyiniz.


- annemin ufak tefek laf çarpıtmaları sonucu bu ortalamaya araba alınır mı alınmaz mı çözemiyorum. bu sene unut arabayı deyip 2 dk sonra bak bu araba da iyidir demesi ne kadar normal, anlayan beri gelsin.

- 1 sene içinde aldığım 8 kilonun bana yansıması babamın bana dana demesiyle oldu iyi mi? bi dana olmadığım kalmıştı zaten. tamamladım hayvanlar alemini. sağolasın baba.

- yarın sabahtan itibaren 7-8 arası ailecek yürüme hedelerimiz var ormanda. uykumdan nasıl feragat edicem, sıcacık yatağımı nasıl bırakıcam bilmiyorum. bilmek de istemiyorum.

- kendi kendime olan diyetimin son günüydü bugün. yarından itibaren listeli misteli diyete başlıcam. o yüzden jübile yaptım kendime. açık büfeye hayvani biçimde daldım(dana). yedim herşeyi ama sebze ağırlıklı olmasına özen gösterdim. minik mısırlardan falan yedim. diyetlinin açık büfesi de böyle oluyo demekki.

- marulu fena özledim. ama fena böyle. ayrılalı 24 saat bile olmamış halbuse. ben bu çocuğu çok ama çok seviyorum. öle böle değil. kelimelere döksem dökemem o derece.

- saçlarımı omuz hizasnda kestirmeye karar verdim/vermemiş olabilirim. ama kesinlikle 2-3 aydır boya yüzü görmeyen saçlarım boyanacak. yeniden kızıl kızıl gezicem.

- inatçı hardal hanımefendiler taşınıyolar yakında. evleri bizimkine daa yakın olcak ve aynı otobüsle eve dönebilcez. yihu!

- toshibamdan hala haber yok. cuma günü 1 ay olucak servise gideli. yeni bi laptopu çatır çatır isterim valla. kusura bakmasın sevgili toshiba.

- kendime aşırı şirin bi kolye ve de çok hoş bir çanta aldım. mutluyum yey!

- odamı en kısa zamanda yeniletiyorum. süpper olcak süüppeer!!

- sewgilim 2. last fm üyeliğimi de aldı. canımsın hayatım! bitanemsin.

- marulla o eski "ordan çıkıp buraya girelim, orda bira burda 2 bira içelim" durumumuz sona erdi. artık daha sakin takılıyoruz. oraya gidip kahve içelim, burda güzel bi yemek yiyelim.. yaşlandık. haberimiz yok.

- kavak yellerinin sezon finalini izlediniz mi bilmiyorum. tamam dizinin boku çıktı falan ama ben ilk gününden beri kaçırmadan izliyorum onu. bi şekilde kendimden parça bulabiliyorum. neyse, o dünkü sezondan sonra tek bi isteğim olduğunu fark ettim. 2 yıl dönümümüzde marulla ayvalıkta olmak. çünkü geçen sene de çok güzel kutlamıştık, ankaradaydık ama olsun. bu sene de o ağustosta ayvalığa gidiyo. o bakımdan 2. yılımızı ayrı geçirebilitemiz yüksek ve ben onsuz geçirmek istemiyorum bi günü. umarım ben de ayvalıkta olurum.

-össye kaldı 14 gün. of of. kamil giricek her şeyden önce. yavrum 13ü de tam onun doğum günü. össden 1 gün önce doğum günü.. pek hoş olmasa gerek...zaten bunun hep böyle ya.. lgs zamanı da doğum günü 1 gün öncemiydi, tam sınav günümüydü neydi. yazık benim arkadaşıma.

- kardeşimin de haftaya sbs si var. iyi geçsin şu çocuğun sınavı.

- sakin grubu iyi müzik yapar.noktadır.

- marulla istanbula kaçmak istiyorum. 2 gün kafamı dinlemek hiç fena fikir değil. off.

bugünlük benden bu kadar canlarım.

not: şablonu değiştirdim. marulun dediğine göre değişiklik hastasıymışım :)

3 insan evladı "Durun siz kardeşsiniz!" demiş:

Adsız dedi ki...

bence not ortalaması önemli değil, geç yeterli. Tabii seçtiğin mesleğe göre ilerde işine yarayan bişey olabilir belki not ortalamasında onu bilemicem.
ben öğretmen olucam, kpssye kadar salla diye baktığım için pek takmıyorum ortalamayı :D 4 yapan da aynı sınava girecek benim gibi 2.58 yapan da :D sonuç olarak ikimizde sınıfı geçiyor muyuz? geçiyoruz daha ne :D

...camenta... dedi ki...

geçiyoruz da... araba almıyolar ya :(

Aylak Kedi dedi ki...

valla başlık zaten bitirmiş :D