14 May 2009

kapanan gözler ardında


2 saatten fazla oldu sanırım ama az önce eurovision yarı finaline gözüm takıldı ordan geliyorum :)


- sakis rouvas akrobat olmuş, haberimiz yok. bi uçmalar kaçmalar, bacak açmalar, atlamalar falan? hayırdır canım? sesinde gitmiş.. arkandaki hatunlar söledi şarkıyı valla.

- gece 2de yattım sunum ve ödev yapıcam diye. canı çıkmak deyimini sonuna kadar, hakkını vere vere yaşadım. 4 saatlik bir uyku ile duruyorum ve vücudum iflasın eşiğine geldi. heyhat!

- noirle okuldan birinin blogunu bulduk. daha dorusu ben bulmuştum ama emin olamıyodum. garanti o imiş.

- odtüye gittim caponla. önce oturduk lafladık sonra çarşıda balık yedik ve gelen balıklar cidden lezzetli ve cidden ucuzdu. sevdim.

- ne yapıp ne edip odtü stickerı almam lazm.(hayali arabama) bugün bi arkadaşımızla girdik odtüye stickerı olan ve kız bilkentli. evet.

- yarın marulumu görcem. okula gelcek. ben işlerimi bitirdikten sonra da sinemaya falan gidicez. finaller öncesi stres atma organizasyonları...

-hayatımın en boktan en en en ama en iğrenç sunumunu yaptım. heycandan konuşamadım ve daha 3 dk civarı konuşçakken kesmek zorunda kaldım. sunum sonunda grupçana ayar yedik. mutluyuz gururluyuz!

- matematik vizesi girdi demiştim. ucundan girmiş meğer. ortalamaya yakın bişi almışım. finalden çakarsam iyi bi not kaçınılmazdır.

- gün içinde 12737214 kere söledim. gene sölüyorum. hadisecim, giyme o elbiseyi! kotunla çık! benim gibi kilo almış, can simidi edinmişsin bebeğim. en azından kot biraz zayıf gösterir. kendimden biliyorum.

- fb gene babayı aldı. o kupadan size yar olmaz bebeğim! :)

- 1 sene içinde 8 kilo aldım. 27sinden itibaren sıkı rejim uygulana!

- ayak bileğimi bıçak kesti. nası yaptın diye sormayın. çok zor bak :) acaip yetenek lazım. 3 gündür annemler görmesin diye yapmadığım cimnastik hareketi kalmadı :) ve sıcak havada sızlıyo. anlamadım gitti.

- we love odtü.

- toshibamı özledim abi.(görmemişin toshibası bozulmuş hesabı)

- ekonomi sınıfımda bi çocuk var, acaip aptal. anlatıosun anlamıyo. salak insanlarla uraşmayı sevmem. sen bilirsin noir. sana çok dert yandım.

- eurovisionda 2 favorim var. norveç ve estonya. hadi bakalım.


ben gidiyore. uyumak lazım biraz. sabah ders beni bekler.

4 insan evladı "Durun siz kardeşsiniz!" demiş:

Adsız dedi ki...

nan dingil karı kaç tane capon var nan hayatında da odtülere gidiosun! püüü sağa rezil:P sakise kurban ol sen ayrıca, o herifi ipnelikten normalliğe döndürene kadar ters düz ederim nan ben ahhhh ağğğhhh!

...camenta... dedi ki...

yawrucum capon tam bi capon kılıklı ama :) ayrıca darılma ama senden önce hayatıma girmiş biri.. :D
yahu sakis ii herif taş herif ama o bacak açmalar fln.. ı ıh olmamış sakis olmamşşşşş :D

inatçı hardal dedi ki...

ağzını hayra aç burada bi depeche mode fan olarak konser 2 haziran-10 haziran arası yapılırsa katakulliye gelir 2 dersten garanti kalırım.haziranın 10undan sonra de.ama haziranın 25inden sonra olmasın.aman camenta nazar değdi bana ii tarihlerde ii tahminlerde bulun, mucuks.

Hayalbemol dedi ki...

Hadise kaybederse, zaten yanlış organizasyondan dolayı gidecek.