24 Haz 2009

akşam akşam


bir o bloga bakıyorum, bir de diğerine.
kimse üzerine alınmasın şimdi yazacaklarımı.
ne bir gönderme yapıyorum, ne de bloggerlarla kişisel problemim var.

ama PuCCa'nın yazdığı yazı sonuna kadar takdire şayandır. hepimiz bilmesek de bu yazıyı yazmasındaki neden bir bloggerın sataşmasıdır. (kimse üzerine alınmasın, sataşan bile. kendi görüşlerimi yazıcam)

PuCCa hatunun yazılarını her zaman ilgiyle okumuşumdur. 1 tam günümü blogundaki tüm yazıları okumaya ayırdığımı bilirim. ve hayatla ilgili ya da çevresindeki insanlarla ilgili tespitleri, ya da yaşadıkları her zaman ilgimi çekmiştir. yeni yazı var mı diye hergün kontrol ederim. seviyorum yazılarını.

-------------------

PuCCa demiş ki kadınlar sevişiyor. evet anacım sevişiyorlar. doğanın kanunu bu. partneri erkekmiş bayanmış fark etmiyor ama hatunlar bu işi gerçekten yapıyor.

ne yazıkki kimse kalkıp da BEN BU GECE İŞİ PİŞİRDİM diyemez. nerede yaşadığını bilen aklı başında hiç bir insan demez. şimdi ben buraya bazı şeyler yazıcam ve marul kızıca biliyorum. ama yazıcam işte.

kadın tokmaklandığını bazen en yakın arkadaşına bile söyleyemez. fakat içine attıklarını dile getirme ihtiyacı hisseder. doğal abi. erkeklerin bir çoğu malum geceden sonra zafer konuşması yapmaz mı erkek arkadaşlarına? yapar. istisnalar var tabi. ama genel olarak böyle. e kadın erkek eşitliği diye bağırıyorsunuz. kadın neden zafer dolu demeçler veremiyor o zaman? bir bakın kendinize.

kadınların bir çoğu maceralarını anlatmak için bloga başvuruyor. normal şartlarda "vurun kahpeye" demez misiniz? haksızsınız ama. kadın ihtiyacı olan bir şeyi yaptıysa suç kimde? kimsede tabiki. lan bırak kadın istediği gibi zevkini yaşasın sana ne denyo! bık bık ötüyosunuz kadın hakları diye. alın size kadın hakkı! kadın sevişir de öpüşür de... ha çoğu ayşe arman gibi olamaz. seviştim diyemez. diyecekse de bloga yazar ya da bir şekilde anlatır derdini. ama bak bi daha söylüyorum. erkeğin yaptığı kadar kadın da yapar bunu. seks tek kişilik mi olm? değil? sorunun ne o zaman! tieallam!


---------------

daldan dala atlamış gibi olmayayım ama PuCCa seks blogu değil bloggerlar. baştan sona oku bakalım neler yazıyo. bana tüm yazılarda hatunun seviştiğini yazdığını ispatla, 40 yıl kölen olayım. ha yok ispatlayamayacaksan... sus güzel kardeşim. ayrıca istediğini yazabilir bloggerlar. onların derdi seni mi geriyo? sinirlendim akşam akşam.


not: alınma dedik. alınma. her kimsen.
not2: PuCCanın avukatı falan değilim ama bu da bana battı işte.

20 insan evladı "Durun siz kardeşsiniz!" demiş:

Adsız dedi ki...

ayol bi anlayamadım şu olayı. insanlar karar veremiyor mu ne okumak istediklerine? madem hoşuna gitmiyor kapat kardeşim diyesim geliyor şu "vay namussuz" diye ortalığı inletenlere.

...camenta... dedi ki...

hayır benim de anlamadığım mesela nasıl bir blog okumak istersiniz deniyor, verilen cevap seks oluyor. o zaman niye insanlar bıkbıklamakta? bu ne perhiz... bu ne KEBAP yani.
okumak istemiyorsan soldaki turuncu çarpıya basarsın arkadaşım. bu kadar basit.

Adsız dedi ki...

herkes aslında okumak istiyor ama "vıy okuyunca bize de namussuz derler, biz böyle bok atalım ki namuslu sansınlar" diye düşünüyorlar.

...camenta... dedi ki...

hayatıyla ilgili dobra dobra sakınmadan yazanlar çok daha namuslu bence.

Adsız dedi ki...

kesinlikle katılıyorum.

erkan bal dedi ki...

kızlar ittifakı part3:) niye kızıyonuz böyle yorumculara. adam "bacımızdır" demiş puccanın bekçiliğine soyunmuş... bayanlar böyle zırt pırt seviştiklerini yazarlarsa adam ona bacım, buna bacım diye ya törerist olucak bloglarınızı hacklicek. ya da ensest hayallerinden vazgeçicekler...
ne sen, ne simi, ne de pucca sevişmediniz.. halüsünasyon onlar.... bazı küfürbaz arkadaşlarının ensest düşlerinde bakire bacıları olarak yaşamaya devam edin... sevişmediniz.. o kaddar...

pandora dedi ki...

oh be eline sağlık ben de bunları yazıcaktım cnm ii olmuş blogunda yer verdiğin.
madem fikrini beğenmiyosun okumuyacaksın.

...camenta... dedi ki...

haklıyım ama ya. o çarpı neden orada duruyor. sayfayı kapatman için.

PuCCa dedi ki...

ahah bahsettiğin kişiyi anladım, yorum yazmışsın hattaa dimi.. bana da başkası verdi linki.. onun neden gelin güvey olduğunu anlamadım ben.. bide nasıl hırslanmış sevinmiş hoberey bana cevap yazdı falan diye..
ama olay ona değildi, şimdi dedim yazayım ona sen diilsin lan saf seni kaideye bile almam diye.. ama baktım çok sevinmiş mutlu olmuş böle kendini nur nimet sanmış hevesini kırmayayım dedim çocuğun :PpP bırakın sizde kırmayın o kendine sansın he diyin geçin ahaha yalnız çok komik o başka..

...camenta... dedi ki...

hadi ya ben direk ona diye sandım hani sabrını taşıran son damla diye düşündüm :) neyse :D hayır pucca cidden anlamıyorum neden tek bir yazına göre değerlendirmeye alınıyorsun :D çekemiyorlar seni :D

PuCCa dedi ki...

son damla "cehennemde yanacaksınız pucca ve onu okuyan kafirler" adlı bir yazı olmuştu.. hatta ben hala o bahsettiğimiz şahsın ne yazdığını göremedim baktım ama hep küçük küçük onu öpeyim bunu dürteyim, yazacak bişi yok mimlemeyi,m ayy tatile gidiyo delleneyim gibi ebik übük yazılar.. ama demek ki hepsi bu şekilde olmalı. ama yazık ya nassı sevinmiş heycanlanmış böylesini de ilk kez grdüm :ppP
demek ki insanlar gelip gidip o yattım adlı yazıyı okuyup ellerini apış arasından çıkartmıyolar. ahh azizim nerdeeee, o günden sonra tık yok acınacak haldeyim bilmiyolar :PpP

...camenta... dedi ki...

yurdumun abazan gençliği ne diyelim :D 1 kere yattım yazsan bile kafadan kötü kadın moduna alıyolar.

Finduilas dedi ki...

gören de sanki millete zorla bi şey okutulmaya çalışılıyo sanacak... istemeyen okumaz yani o kadar basit. :D

delininbiri dedi ki...

ahah ben demiştim ama ona yorum olarak sana yazmadı diye :D hey allam ya millet hakkaten uçmuş yani..uçmuş :D

Adsız dedi ki...

insanlar çok garip yaratıklar :D

...camenta... dedi ki...

kompleks bi yapıları var.

...RiGoR MoRtiS... dedi ki...

gene sölüyorum hep söliiciim kıskanıorum bu hatunu evet :D

türkiyede kadının naaptıgı bilinir ama hiç sölenmez bu böyledir yavrum naaparsın..yıkılmış bi tabudur işte!

...camenta... dedi ki...

PuCCa tanışmayı istediğim nadir bloggerlardan vala. kıskanılmıcak gibi değil. ben bu kadar dobra yazsam blogda kan çıkar:D

...RiGoR MoRtiS... dedi ki...

sevgilin biliyo tbiki kan çıkar yavrum :D

...camenta... dedi ki...

sevgili değil olay :) cidden bi yazsam var ya.. of of. ülkenin öbür ucundakilerin bile haberi olur blogdan. o derece. :D