16 Haz 2009

aslı yalanmış, fotokopisi bile çalıntıymış...

bıktım içimde tuttuklarımdan, haykıramadıklarımdan. insanların gözüne "bişiyim yok" dercesine bakmaktan ÇOK SIKILDIM!!

bu yazı direk olarak noir desire gitmekte evet. hayatımdan neler almış bi bakalım:

ilk olarak hakkında gerçeği öğrendiğimde umursamadım. kafama takıcağım bişi değildi yaşadığın. benim arkadaşım hatta dostum dediğim insandın. seni bu yüzden yargılarsam kendimle çelişirdim. herşeyden önce insandın gözümde. herşeye hakkın vardı o konuda. ne yaparsan yap ben seni gene dostum olarak sevicektim.

hatta hayatındaki en önemli insanla tanıştım, evet. sevdim de hatta onu. arkadaşım olsun istedim.. keşke istemeseymişim. zincirleme kaza yapmazdık o zaman.

istanbul hayalleri kurarken ben gerçekten seninle eğleniceğim için istemiştim. bi de kankamı görmekti amaç. ikiside olmadı. ikimizde biliyoruz ki ben ve hardal istanbul için gidiş biletindik senin. biz varken kimse bişi demicekti. rahattın bi nebze. ben de rahattım çünkü dostum dediğim insanla farklı bi maceraya yol alıyodum, en azından kendi gözümde...

gittik istanbula. plan yaptık ettik. olmadı noir. senin hakkındaki o gerçek ve elizenin yanında kendini çok farklı göstermen bizi mahvetti. beni duble mahvetti bunu biliyor musun? senin yüzünden 2 hafta hasta yattım ben. buna sonra gelicem.

sizin bizim yanımızda rahat olmanız neyse de... dışarda rahat olmanız BATTI bana. anlıyomusun? uyardım seni dimi? insanlar benim kadar rahat değiller. canınız acır sonra dedim. sen siklemedin bile. utanmasan bana küfredicektin. öyle baktın çünkü. belki de bu seninle hiçbişiin aynı olmicanı anladığım andı. gardımı aldım.

konuşmadım hiç seninle istanbulda fark etmişsindir. "sessizlik en güzel tepki"ydi benim için. ama öte yandan içime atıp dağlar kadar olan öfke ve kırılganlık gün geçtikçe büyüyodu.

elizenin yanında benim tanımadığım bi noir vardı. sanki 2 senedir bildiğim, yanında olduğum, dertlerimi paylaştığım noir gitmişti. sana tek kelam etmek istemiyordum. eğer ben konuşmaya başlarsam canını acıtıcak ve bundan zevk alıcaktım. doğru zamanı bekledim. ve sen üstüme atladın.

eğer elize olmasaydı sıçıp sıvıcaktım biliyo musun? istiklal ortasında bağırıp çağırıcaktım sana. sinirimi bilirsin. ama ben ilk kez yapmadığım bişi yaptım sayende, kendimi tuttum. taaa ki finaller bitene kadar.

ama son sabah içimde büyüyenler vücuduma vurdu. sabah kalktığımda inanılmaz baş ağrısı vardı. ateş de cabası. şekerim düşmüştü. gözüm kararmıştı. hayır yorgunluktan değil. SEN yüzünden NOIR DESIR!! sen benim hostele kadar ne acı çektiğimi biliyo musun? ya da taksideki adamın bana acıyan gözlerle baktığını? istiklalde herkesn dönüp dönüp bana iğrenen suratlarla baktığını? buna ne hakkın vardı?! beni bok yoluna soktun da eline geçti? eğer hardal olmasaydı ve bana cebinde kalan son şekeri vermeseydi ben değil o gece dönmek, o ay eve dönemezdim. yığılır kalır bi şekilde komaya girerdim. sen sevgilinle gününü gün ederken bana ne olabileceğini düşündün mü hiç? SANMIYORUM!!

ankaraya dönünce sayısız yalanını bulduk. evet HAYVAN gibi araştırdık öyle bulduk. yalan değil. daha baksak neler çıkar da... artık sinirimizin son raddesindeyiz biz. ölmeye niyetimiz yok. hele de SENİN YÜZÜNDEN ölmeyi hiç düşünmüyorum. kusura bakma.

eh be noir. ne boka benim sana olan güvenimi sarstın? cidden tatmin oldun mu bilmiyorum. bildiğim şeyler senin yalanların.

2 ay tuttum kendimi. bu ne kadar zordu benim için. bana ters bişi yapana patlayan biriydim. neyse en azından sabretmeyi öğrendim lan sağol.

sayende hardal sinir krizleri geçirdi. okula gidemedi yataktan çıkamadığı için. sağımıza solumuza saldırdık senin yüzünden. BUNA HAKKIN YOKTU!!

en acısı neyi biliyorum biliyor musun? arkamızdan konuştuğunu. evet farkındayız biz. KERİZ değiliz canıms! 2 hafta boyunca ateşten boğaz ağrısından gebermemi sağladın. hayır istanbulun soğuğundan değildi. ben soğukta çok kolay hasta olmam üzgünüm. tamamen sen ve elize buna neden oldunuz. ne ders yetiştirebildim ne finallere kafayı verebildim. uygun an gelsin ağzına sıçayım dedim. dedim lan bunu! ne inkar edicem! ben inkar etsem bile yalan söleyerek olayları çarpıtarak inkar etmem zaten. usturuplu bi inkar olur emin ol.

NOIR DESIR!! senle asla ve ASLAAA yüzyüze konuşmucam. neden biliyo musun? sana üzülüyorum. kendi çapında bir dünya kurmuşsun. içine lasombradan, hardaldan, benden ve nicelerinden hikayeler koyup derlemişsin. buna inanıyorsun. inandığın yolda başarılar demekten başka birşey söyleyemem ne yazıkki.

bir gün gelir de karşıma çıkarsan başını eğ öyle geç. gözüme bakacaksan da hasta olduğum sabah gelsin aklına. ha neden mi? belki utanırsın diye...

not: nedensiz yere konuşmuyor deme diye tam detaylı yazdım. ok. bye.

16 insan evladı "Durun siz kardeşsiniz!" demiş:

Lasombra dedi ki...

bu yazıyı görüp de hala ama ahala aklı başına gelmezse, ve hala o "tamam sen konuş hıhı. evet ben seni dinliyorum. napalım ya yaptım öyle şeyler yalan söyledim evet ne büyütüyosun" ifadesini takınırsa ve söylerse bunları, söyleyebilicek yüzü varsa, gerçekten o sadece bu dünyada boşa yer kaplayan biri demektir.

...camenta... dedi ki...

artık mümkünse bana "a" bile demesin. gerçekten.

inatçı hardal dedi ki...

"psikolojik problemlerim var,tedavi görcem napalıms canıms egoms yükseks." yalanıyla 23345 kişiyi kandıracaktır,emin ol.ha şu an bunu okuyup bi gram bile birşey hissetmiyordur çünkü hayatı yalan.kocaman bir sıfır.

...camenta... dedi ki...

hadi ispanyolca olarak sıfır diyelim. çok biliyoruz biz ispanyolca:

CERO :D:D:D:D

tyler dördın dedi ki...

belki saykolojik olabilir. yazik.

Adsız dedi ki...

adsiz olarak bu konuda yorum yapmak belki sacma ama salla gitsin,aile haricinde kimse kendisinden onemli degil...uzulme,hasta olma..

gwen dedi ki...

egolarına sıçarım ben öyle insanın. egoları yüksekse gitsin sanatla sepetle ilgilensin. şizofren olmak ne alaka...
karaktersizliğin adı da "golarım yüksek. bundan ötürü psikoljik problemlerim var" mı olmuş?

...camenta... dedi ki...

tyler:
pskolojik olarak TURP gibi maşallah hiç merak etme. yalan söylemeyi alışkanlık haline getirmiş. yaşam tarzı bu.

...camenta... dedi ki...

gwen:
he diyip geçicen ya. hayır gerçekten psikolojik rahatsızlığı olanlara hakaret ediyor farkında değil.

Claire De Lune dedi ki...

bu nası bi insan lan :D gülüyorum da kusurbkma hardal'la konuştuk bayaa fln, ki bnde az çok msnden tanıyorum sanırdım çok ilginç gerçekten. o ego olayına hastayım zaten bana söylerdi "ay benim egom çok yüksek yaa tavanlardayımm!!"
sdfgh

...camenta... dedi ki...

ben de sinirden gülüyorum claire merak etme :D

BettyBlue dedi ki...

oha hasta etcek kadar noldu =O
ben hiç bu kadarını tahmin etmedim ya :S
şuan ciddi ağzım açık kaldı...

...camenta... dedi ki...

wala witch 3 günde içime ata ata o hale geldim ben.

inatçı hardal dedi ki...

içine atmican.yolda görürsen kafa atıcan.

BettyBlue dedi ki...

kesinlikle içine atmaman lazım bencede.
kimse senden önemli değil bu hayatta ya.
herşey olması gerektiğine varır zaten sen kendını sıkma yeter (:

...camenta... dedi ki...

bu kadar destek alıcağımı bilseydim istanbulda internet kafeden yazardım ya :D