19 Haz 2009

behlülle bihter mercimekleri fırına dizince biz de refaha ermiş sayıldık

dün akşam izlemedim açıkçası. reklamdı bıkbıkdı çekemem diye. az önce izledim sezon finalini aşk-ı memnunun. 38 bölümdür türk halkına işkence çektiren yasak aşkın kahramanı çiftimiz sonunda 70 milyona derin bir "ooohh bee" dedirtti. sözlükler coştu, milletin iletiler değişti. bir yandan da kimin gördüğü tahminleri dolandı ortalıkta. benim bir tahminim yok bekleyip göreceğiz ancak söylemek istediğim bir şey var. behlül efendicim, bihter senin falan değildir. senden önce bir çok insan onu götürmüştür, buna amcan da dahildir(yani heralde öyledir, diziyi izlemiyorum.. biri beni aydınlatsın). erken gelen oturur mantığı geçerli bende sanırım :) bihtere ilk kim dokunduysa bihter onundur. ha ilk sen dokunmamışsındır buna adımız gibi eminizdir :) tamam yeter bu kadar aşk-ı memnu!!

hardal istanbula gitti, haftaya da fransaya gidicek. 1 ay karının suratını göremicem,sadece telefonla mesajlaşabilicez. öyle işte ne biliyim. gitme lan!

beren saatle sevgilisi ayrılmış. kıskançlık yok diyorlar. hadi lan ordan! ben erkek olcam, sevgilim beren olcak, kıvançla deli gibi yiyişçek ben de kıskanmıcam. yok artık! doğaya aykırı bu yahu.

marulu özledim. ne dengesizsin demeyin, özledim işte.

şimdilik yazım bu kadar. diğer bloga yazı girmem lazım okuyucular. öperem.

8 insan evladı "Durun siz kardeşsiniz!" demiş:

...RiGoR MoRtiS... dedi ki...

dün eve geç geldiğimde 'ulan kaçırdık,kesin götüşmüşlerdir birbirlerini,nede olsa sezon finali' die aklımdan geçirirken bi baktım tamda yerine denk gelmişim..
o ne abidik pornografik bi shneydi öle:D her tarafı camla çevrili serada sevişmek:D ahaha bi siktirin ordan , hangi insan evladı görmicek lan onu ? :D ama o sırada kim geldi gördü orası muammma tabi,yalnız sahne gelinsin görülsün tarzı yapılmış bariz:D
ve eet haklısın bihter nası oluyoda onun oluyo dimi?herşeyden öte amca götrdü onu :D
gelelim beren saatle sevgilisine..
hiç bir insn evladı yoktr ki o shneleri kıskanmasın!bana bu işi,profesyenel olmak lazım diyen biri gelsin alnını karışlarım..kadın orda yosma yosma baksın,öpüşsün sevişsin sevgilisi ooo iyi iş çıkardın bebeğim mi desin ? :D tırt...

...camenta... dedi ki...

ahahahahahah doğru söze ne denir rigor :D:D:D süper yazmışsın.

Adsız dedi ki...

obur bloga biz girebiliyor muyuz? hatta biliyor muyuz, emin olamadim da..

...camenta... dedi ki...

sevgili adsız: hayır neden adını gizliyosan. sanki adını söyleyince peşine düşücem. şimdi daha çok ensende olucam emin ol :)

neyse. gayet bulunabilir. hadi bak bakalım diğer blog nerede yazıyo..

Finduilas dedi ki...

mal bunlar yalnız, sen git rahat otel odasını bırak 15646464 kişinin yaşadığı evin serasında işi pişir, evde olmadan yapamıyolar herhalde sdffjk.

...camenta... dedi ki...

ay dimi yaaa :D

Adsız dedi ki...

National Orgy: Sieg Heil!

...camenta... dedi ki...

aha!