11 Haz 2009

blog tanıtıyore

şubattan beri buralardayım okuyucu. ilk defa blog tanıtıcam. çok uzun zamandır takip ettiğim, arada bi dayanamayıp yorum bıraktığım bir "anne" blogu.


"Defne'den önce, Defne'den sonra..." defneyleyasamak.blogspot.com adresinden ulaşabileceğiniz bir blog. Yazarı olan Tuğba Hanım çoğunlukla kızı Defne ile ilgili yazılar girmekte. 3. yaşına yaklaşmakta olan Defne, yani genel bilinen haliyle Defdef, tam bir büyümüşte küçülmüş vakası. Bukle bukle saçları ve inanılmaz diyaloglarıyla insanı kendine çeken Defdef, benim de takibimden kaçmadı.

Tuğba Hanım, anladığım kadarıyla oldukça enerjik, elinden her iş gelen bir bayan. Çektiği fotoğraflardan oldukça zevkli olduğu hemen anlaşılıyor. Ev dekorasyonu konusunda kendisini çok başarılı buluyorum zira hayallerimi süsleyen küçük detayları Tuğba Hanım oldukça önemsiyor.

--------------------

Neden bunu yazdın camenta hatun diyenleriniz çıkabilir. her sabah yeni bir post var mı diye baktığım ilk blog olma özelliğini taşıyor Tuğba Hanım'ın blogu. Kızına olan sevgisini tüm dünyaya duyurmak istemesi çok hoş bir davranış. bunun yanında bu sabah girilen yeni post ile Defdef'in ev işlerine meraklı biri olacağını düşünmem ve babasına sorduğu sorularla beni sabah sabah güldürmüş olan bu minik cadının yaşantısını sizin de okumanızı istemem bu yazıyı yazmamda etkili oldu.

Ayrıca önceki yazılarımdan birinden bahsetmiş olduğum anneliği tatma isteğim, bu blog sayesinde tavan yapıyor. hatta ileride kızımın adını Defne koyacağım.

Bu güzel ailenin arasındaki o sımsıcak ilişki, Tuğba Hanım'ın enerjisi, Defne'nin hayat enerjisi hiç ama hiç bitmesin. Ben bu blogu takip etmeyi hiç bırakmayacağım :)

not: aileye ilişkin fotoğraf koymuyorum zira Tuğba Hanımdan izin almam gerekir böyle bir durumda. ama nasılsa adres yukarıda yazılı. merak ettiğiniz her detay blogdaki fotoğraflarda gizli...

6 insan evladı "Durun siz kardeşsiniz!" demiş:

tubik dedi ki...

sadece anne blogu degil tugbaninki. hergun baska bir gozle bakiyo dunyaya, onu da bize gosteriyo sakin sakin.. okumak takip etmek cok keyifli.. kendisini tanimak daha da keyifli..

...camenta... dedi ki...

tabiki, Tuğba Hanımın bir çok yazısı var, sadece annelikle sınırlı değil.
ben blogun annelik kısmında daha bir kendimi kaybediyorum, o yüzdendir ki blogunu bir "anne" blogu olarak görmekteyim. ama her yazısını büyük bir heyecanla takip ediyorum, o ayrı :)

defneyleyasamak dedi ki...

Aaaaa, şaka gibi, simdi statcoutnerdan senin linki gördüm, neler yazmıs bugün diye bakarken kendimi gördüm, hakkaten şok oldum. Nasıl mutlu oldum bi bilseeeeeeeeeen
Utandım da cokca :)
Koy güzelim sen foto, ne müsaadesi :)

ps: Lütfen bana hanım demeee :)

...camenta... dedi ki...

ahah peki demem :) ama ne diyeceğimi de bilemedim açıkçası. Tuğba Abla nasıl? :):)

defneyleyasamak dedi ki...

Of ne ablası, tugba de gitsin yahu, duyan da 45imdeyim sanıcak :)

...camenta... dedi ki...

pekalaa :)