12 Haz 2009

bu yazıya başlık bulunanamamıştır


efem tekrardan merhabalar :) (ıy irenç oldu bu)


- az önce lasombra hanım kızımızın yüklediği videoyu izledim. çok tatlı olmuş ve şarkı da uyum sağlamış bence. yorum olarak da bıraktım gerçi ama tekrar söylemekte sakınca görmüyorum, eğer ki inatçı hardal, ketçap ve ben tekrar senle bir araya gelirsek bizi de çek. çok özendim çoooookk!!

- inatçı hardal demişken, hatun blogu özel yaptı ya.. anam bi yazıyo bi yazıyo. "sürekli yazıyor efendim, durduramıyoruz" ya da "yazmaya programlanmıştır belki" nidaları eşliğinde okuyorum yazılarını. daha bi rahat ve daha bi iyi oldu onun için.

- sabah kardeşim karnesini evin girişine bıraktı gitti. karnesinde bu dönem bir 4 var ama sene sonu ortalamsında 2 tane 4 var. (bak gene de çalışkan çucuk. kimin kardeşi cağnıııımmmm) takdir denilen kağıt parçasından getirmiş. bi de ingilizce ve almanca seviyelerini yazan bir kağıt var. almancadan A2, ingilizceden B1 seviyesindeymiş beyimiz. ben 7. sınıfa giderken almancam hayvan gibi idi. sınıfta bi ben anlardım o dinlettikleri kasetleri. iyice mala bağlamıştı hoca, bana çevittiriyordu ne dediğini adamların. ama şimdi sor almancadan ne biliyorum? ich möchte fünf köfte :)

- bir ara okulda almanca mı alsam napsam? 6 sene gördüm ama bunun bi 3 senesi almancayı baştan alarak geçti. lise 1 de sınıfta almanca bilmeyenler var diye teeeeeeeeeee ismim hedehödö den almıştı hoca. o yüzden biz bilenlerin sınavları hep çok yüksekti :D sonradan bilenleri ayrı sınıfa aldılar ama bu sefer de ders anlatamayan bi kadın geldi. neyseki 2. dönem almancası sular seller gibi olan bi hoca geldi de rahatladık.

- şu yaz çat pat ispanyolcayı öğreniyim, ardından 1 sene gördüğüm ama küfür etmek ve adımı söyleyebilmek (bazen sayı da sayabiliyorum kendimi ezdim iyice) dışında bişi hatırlamadığım fransızcamı geliştiricem. babam 6 ayda manyak bir fransızcaya sahip oldu ve bana fransızcayı o öğretecek.

- geçen gün nommo, marul ve ban buluştuk. her zamanki gibi nommo beni krizlere soktu. platin bulmadın bi yenge dedi durdu. öyle işte. ardından marulla kaldık, güzel 2 saat geçirdik. bugün tekrar buluşup arabaya servis işini gerçekleştireceğiz. gideceğimiz mc donald's babamların iş yerine 500 mt. babama uğrayalım diyorum, yek yeaa diyo :D caponların evine de 100 mt. bari caponlara uğrasaydık sevgilim? :D

- marulum blog açtı. ama henüz bir yazı yayınlanmadığı için adresi vermiyorum. henüz izleyici de olmadım zaten. ben yazayım sen öyle izleyici ol dedi bana :)

- dobra dobra yazan bloggerlar ilgimi çekiyor. hepsini keşfedeyim diyorum. sen de yaz camenta öyle dobra dobra diyebilirsiniz. aslında yazabilirim ama çok ağır olur hacı. bi de hakkında yazdıklarım bi gün bu blogu bulursa kan çıkar. benden söylemesi :)

- nommo bizi istanbula çağırdı marulla. ayarlayıp gitsek, geçen yaz gibi süpersonik kısa bi tatil geçirsek.. üstelik metallica gibi bir telaş olmadığı için rahat rahat gezebilsek? ha hayatım?

- rüyamda tiksindiğim bir insanı gördüm. ona bağırıyordum. konuşacak hiç bir şeyimiz yok falan gibisinden bişi dedim heralde o ise yüzsüz yüzsüz suratıma bakıp "canımsss" diyodu. hadi lan ordan!

- masaüstü arkaplanım renault clio. baktıkça rahatlıyorum. bu şeyin benim olacağını bildiğim için (%80 bunu alırlar çünkü bunu istiyorum) içim açılıyor.

- babamlara bi Nikon aldırmam lazım. çekilecek o kadar çok kare var ki... fotoğrafçı olan kuzenimin bana öğrettikleri hafızamdan gitmeden bunları uygulamam lazım. işte o zaman size deviantArt adresimi vericem.

- evde oturup tüm gün How I Met Your Mother izliyorum. daha önce 2 kez izlediğim tüm sezonları birer birer tekrar izliyorum. her seferinde gülüyorum.

- geçen gün dolabımı düzenledim. kıyafetlerimin yarısına çıkış verdim dolabım çıplak kaldı. bir an önce alışverişe gitmem lazım sanırım. yoksa giyecek bir şeyim kalmayacak.

- bıçaklarla aram bir iyi bir kötü. bugün de sağ el bileğimi kestim. bilek yahu bilek! ora nasıl kesilir... hoş ayak bileğini bıçakla kesebilmiş biriyim. bunu neden soruyorsam...

- deniz bisikletinden korkuyorum okuyucu. o şeye bindiğim an ayaklarım titremeye, ruhum çekilmeye başlıyor. bu yüzden 6. sınıfa giderken tatilde babam bana "atla aşağı bu şeye tutunarak kıyıya geleceksin" demişti. ben atlamayınca beni atmıştı ve ben 10 dk boyunca o şeyin arkasında ağlayarak kıyıya varmıştım. çığlıkları söylemiyorum bile..

- ben çok küçükkene boğulma tehlikesi geçirmiştim. ciddi ciddi 20 saniye daha su altına mahsur kalsam ölüyordum. bi alman amca beni kurtarmıştı. annemler boğulacak olmama inanmamıştı o gün. geçen gün anlattığımda ise olayı hatırlamıyorlardı bile.

- össye kaldı 1. ben kamilden daha heyecanlıyım...

- turkcell hattıma Camper ile ilgili mesajların gelmesinden nefret ediyorum. Camper sevmem ki ben kardeşim!

- odamı değiştirme işlemlerine haftaya başlıyorum. usta 2 haftadır gelecek güya. ben küçük küçük başlayayım da rahatlayayım.

neyse okuyucularım. evi toparlamak üzere huzurlarınızdan çekiliyorum.

ADIOS!!!

6 insan evladı "Durun siz kardeşsiniz!" demiş:

Mrs Baros dedi ki...

arghh bende bi ara ispanyolca öğreniyordum , şimdi herşeyi unuttum..

inatçı hardal dedi ki...

"- geçen gün dolabımı düzenledim. kıyafetlerimin yarısına çıkış verdim dolabım çıplak kaldı. bir an önce alışverişe gitmem lazım sanırım. yoksa giyecek bir şeyim kalmayacak."

ÖHÖM öhöhöhöh öheee (burada öksürük krizi var artık)
panora!

Adsız dedi ki...

rejim durumları ne alemde)))

...camenta... dedi ki...

hardalım gidicezz :D

adsız:
fena gitmiyo ama arada bi gümlüyo işte:D

Lasombra dedi ki...

Evet yapalım bunu :D eğlenceli olur :D

...camenta... dedi ki...

bencede :D:D