9 Haz 2009

gitmemelisin


rüyamda marulun başka kızlar istediğini gördüm. korkunçtu.


---------

gece yatmadan önce marula "rüyamda clioyu görcem, seni gezdircem" demiştim oysaki. bilinçaltım nelerle dolu, bilmiyorum. biri bana 10 tekila shot yaptırırsa bülbül gibi öterim bilinçaltımdakileri eminim. ama öyle böyle değil. saatlerce konuşabilirim. marulla hayallerimden, onla düşündüğüm gelecekten, korktuklarımdan.. hatta korkmadıklarımdan.

---------

rüyamda bi konserdeyiz. konferans salonu gibi bi yer. çıkan grubu hatırlamıyorum. ama sevdiğim bi grup. onlara yakın olmak için önlerde ortada bi yer buluyorum. marul ise bi kaç metre uzağımda. erkeklerle konuşmakta. sanırım lisedeyiz çünkü beyaz gömleği ve lacivert kravatı var. o haliyle aşırı yakışıklı(madde 1: marulu liseli haliyle görmediğimden olsa gerek). yanına gidip onu da yanıma almak için kalkıyorum.

3-5 kişiyle konuşmakta. gırgır şamata. herkes gülmekte. ben geldiğimde bana bakıyor. ama soğuk. hissediyorum. bakışları donuk, vücut hareketleri bile bana kendimi iyi hissettirmiyor. kendi değil diyorum. bu marul olamaz.

bunları düşünürken o cümle dökülüyor ağzından: keşke başka bi kızla olabilseydim. herşey ne muhteşem olurdu...

sahnede şarkı sölemekte olan gruba bile aldırmıyorum. "sıçtın" diyorum kendime. "artık seni sevmiyo camenta, kabul et bunu". dayanamayıp avazım çıktığı kadar bağırıyorum. "BİTTİ!! TAMAM MI BİTTİ ARTIK!!!!"

ama o denli içten bağırmışım ki, arkamı dönüp gitmeye hazırlanırken boğazımın parçalandığını hissediyorum. o kadar yanıyo ki, sanki senelerce bi daha konuşamicam gibi geliyo. sinirli sinirli kantin gibi bi yere yürüyorum. ama o benden önce davranmış. kapıda beni bekliyo. "çekil yolumdan" diyip itiyorum. geri gelip arkamdan sarılıyo falan ama nafile. bitirmişim artık ilişkiyi. başka kızları hayal eden biri benim sevgilim olamaz ki..

"hadi be bıdık, bu ilişki bitemez" diyerek gözlerini gözlerime kenetliyo. "eaaah" diyip yoluma devam ediyorum. koluma gir diyo girmiyorum falan. yokuş aşağı bir yerden yürürken uyanıyorum ilaçlama aletinin sitede sabah sabah çıkardığı o iğrenç gürültüye...

----------

sabah yaklaşık 2 saat kendime gelemedim. nası bi bilinçaltım varsa, nası korkuyosam başkasına gitmesinden...

şaka maka 22 ay oldu. 2. yıla uzanan bi ilişki... zor bi yol ama gerçekten emek veriliyorsa bir o kadar da keyifli bir yol...

hayatta istediğim ilk şey bi ömrü bu kıvırcık lahana türünde saçları olan muhteşem adamla geçirmek.. elbette birbirimizi kırıyoruz, kavga ediyoruz. ama sevgimiz aşıyor herşeyi. o yeter bence...

marul bu blogda yazanları 15 ağustos günü tek tek okuyacak. her harfinden anlamlar çıkaracak. rüyamı ona da anlattım, nerden görüyosun böyle şeyler ya dedi. bilinçaltı işte. anlasana be çocuk, sensiz ömür düşünemiyorum. -kim olduğu fark etmez- seni başkasıyla bağdaştıramıyorum. ismin isminle bütünleşmiş işte. gerisi yalan...

işte bu yüzden sen, gitmemelisin...

5 insan evladı "Durun siz kardeşsiniz!" demiş:

Brc dedi ki...

Aloha

Öncelikle ilk kez bloğunu ziyaret ediyorum.Bazı yazılarını okuyabildim ilk etapta doğal olarak.
"olması gereken aşk" resmine de bayıldım ayrıca.O sizseniz eğer resmen aşk kokuyor foto diyebilirim:)

...camenta... dedi ki...

ahah, hyr Brc oradaki biz değiliz. blogumda fotoğraflarımı/fotoğraflarımızı kullanmıyorum.

teşekkür ederim.

Adsız dedi ki...

yaa gidebilir mi seni birakip,sadece sen istersen gidebilir))

LeyLa

İrma dedi ki...

daha birkaç yazını okudum tam benim sevdiğim gibi kendi hayatını anlatan bir blog dedim bu yazında da 15 ağustosda tek tek okuyacak demişsin ya ne kadar güzel ve anlamlı umarım bu mutluluğun devam eder darısı başıma olur:)

...camenta... dedi ki...

teşekkür ederim irma.
dilerim ki aradığını bulursun.