16 Haz 2009

günlerin içinden cağnım


herkesin blogda bi sıkıntı hali, herkes tatilde ne kadar sıkıldığından bahsediyor. ayol bi de bizim düşünün inatçı hardal hanımla. eah.

- dün baya uzun bi aradan sonra bira içtik aşkımla. ben gene azıcık içtim(2 bardak). sevmiyorum biranın tadını. rakı ya da vodka gibi olamaz. bira sucks bence :)

- ispanyolca kursumda hazırlıktan tanıdığım bi çocuk var. caponların sınıfındaydı hazırlıktayken. sınıfa ne ara girdi onu bile görmedim. ders arasında 2 lafladık. genel olarak sevdim ispanyolcayı. gırtlaktan ses çıkarma konusunu başarabiliyorum. sınıftakiler yapamıyorrrr :):) bide "r"leri uzatarak söleyemiyolar. çok mutlu oldum çok. hızlı söyleyince cümleleri, acaip seviniyorum çünkü çok güzel aksan yapabildiğimi düşünüyorum. evet kendini beğenmiş bi tipim! :D

- kumpir sakaryada "pink"te yenir. dün bi kez daha anladım. çok özlemişim oranın kumpirini. çooooooooooook!!

- diyetim çok kötü gidiyo ya.. of.. bu gidişle tatilde bol bol su yüzeyinde kalıcam oluşan simitlerimden dolayı. hatta benden ayrı bir organizma olacaklar. oooooooooff!!

- dün marulumla konuştuk bazı şeyler üzerine. çok seviyorum ve çok seviliyorum. ayrılsak bile hakkımda en ufak kötü bir söz söylemeyeceğini söyledi. önceki ilişkilerinde gönül eğlendirirken bende huzuru bulduğunu söyledi. kocaman sarıldım ona. kollarında bana her şey engelsiz, her şey kolay.

- kaçmak, uzaklaşmak istiyorum. 2 aydır kafamı yoran yalanlardan arınmak istiyorum. acil olarak tatile ihtiyacım var. ama sessiz bi yerde, sessiz bi şekilde. ve marulla...

- marulla ortak bloguma yazcak şey bulamıyorum. kızıyor bana :(

- karşımda tv açık. "kocam size emanet" diye bişi var. adama ağda yapıyolar... :D en büyük isteğim marula ağda yapmak hahaha:D neden bilmiyorum ama çığlık duymak istiyorum :D

- capon haftasonu istanbuldaydı. bana hediye almış ehi:D acaba ne aldı çok merak ediyorum. bi ara buluşalım da alıyım hediyemi ondan. yawrum ya. yerim.

- ispanyolca sınıfımın yarısı bilkentli ya. yuh :D hukuk var, işletme var, işletme yönetimi var bide bi kız amerikan tarihindeydi sanırım. bilkentliler olarak istila etmişiz tömeri :D

- evde yapacak hiç bir şey yok.

- babama en geç 9da kalkıcam tatilde demiştim ama kardeşim uyuyorsa saat 9da bende vurup kafayı yatıyorum. 11-12de kalkıyorum. mutluyummm :D

- geçen gün marulla parfüm aldık. yanında da hediye verdiler küçük bi parfümü. küçük olan parfüm benim. çok güzel kokuyo. ama marulumunki de muhteşem yanii :)

- kardeşim tüm evde rap söyleyerek "ablamı kaç günde evden kaçırabilirim"provası yapıyor. kıyamıyorum da kerataya. seviyorum onu :):)

- yarın sevgilimin çok önemli bi vizesi var. akşam rahatsız etmicem onu :( çalışsın kuzucan :(

- pepsi reklamıyla ilgili hiç bi şekilde yorum yapmadım. ama diyeceğim şudur ki oradaki "anne" rolünü oynayan teyzecimin sesi BERBAT. nası cazgır bi sestir o ya. iğraaannnççç felaaağğnnn yaneeeğğ :D

- canım 55 litre su içmek istiyo. bu aralar acaip su içiyorum. noldu bana anlamadımki..

- metallicadan sonra muhteşem bi grup gelmiyo bence türkiyeye. bakın yorumlarda bıkbık ötmeyin o geliyo bu geliyo diye. "bence" gelmiyo ki gidelim aşkıcımla..

- ben en çok damla marka suyu seviyorum. 2 sene önce bu günlerde ameliyat olmuştum babam o ara damlayı keşfetmişti. ameliyattan sonra ilk istediğim şeylerden biri damla marka suydu. herkes yiyecek falan ister ya da birini görmek ister. ben manyak gibi markalı su istiyorum. hatta babam bi gün odaya erikliyle geldi diye kızmıştım. gidip damla almak zorunda kalmıştı :D:D hemde 1.5 litre ve 5-10 tane yarım litrelikle geldi odaya. ama hormon dengem bozulduğu için içtiğimin 5-6 katı sıvı çıkarıyordum. su kısıtlaması yapmışlardı. günde 600-700 cc içebiliyordum. hayatımın en kötü günleriydi. gece susuyorum ama annem bana 1 gıdım veriyo falan.. off hatırlamak bile istemiyorum. gerçi sadece su değil. o günler hafızamdan sildirmek istediğim günlerdi. bak fena oldum şimdi.

canım sıkıldı okuyucu daha söyleyecek şey bulamadım. hadi ben kaçanzi...

6 insan evladı "Durun siz kardeşsiniz!" demiş:

inatçı hardal dedi ki...

"2 aydır kafamı yoran yalanlardan arınmak istiyorum. acil olarak tatile ihtiyacım var."

force kimsenin hayatında karşısına kişiliksizleri çıkarmasın.düşmanımın bile.o derece.

lan kaçıyorum buradan bu hafta atla gel bizimle :D

Mrs Baros dedi ki...

hangi ispanyolca kursuna gidiyorsun?
bende başlicamda araştırıyorum henuz (:

...camenta... dedi ki...

hardal, yawrum.. :D marulum olmadan asla!!! :D

baros: tömer'e gidiyorum. :):);)

Adsız dedi ki...

ben de hiç sevmiyorum birayı. Bira sucks, tekila ve vodka rulz! :D

...camenta... dedi ki...

tekila severler derneği :p

tekila sevmeyen bizden değildir:p

Adsız dedi ki...

tekila alkolun babasıdır.
tekila candır
daha da bişey demem