21 Haz 2009

nasıl anlatsam bilemiyorum


evet blogger kardeşlerim. ilhamın i'sinin gelmemesiyle birlikte, sizler için yazmaya çalışıciğim(tamamen sizi düşünüyorum :p)

- minik bize geldi bugün. ben bu karıyı kıskanmaktayım efendim. benim 1 üst bacağım kadar kalçası var. hatta kalça bile denmez ona. innnceeeciiik. of anam of. ben daha göbek bağlamaya devam edeyim...

- babamın düşüncelerine göre bana araba alınmayacak nisana kadar. gerekçesi acemi olmam nedeniyle küçük arabayla sıkıştırılabiletimin fazla olması. haklı. bu konuda ona kızmıyorum. annemin arabası baya büyük gerçi ama napalım artık, boyumuza göre araba :) ezer geçerim uleyyynn!! :D

- tatil istiyorum tatil! anam herkesler bi bodrum, çeşme, antalya dolaylarında geziyor annemlerin çevresinde. bazı összede arkadaşlar yazlık sezonunu öss night amacıyla açmıştır belki. bilemiyorum. ama egede ya da güneyde, güneşlenen arkadaşlarım elbette var! hissediyorum! onlar denizin tadını çıkarırken ben burda sıcaktan kavruluyorum. adalet istiyorum!

- hardal hanım kızımız one love'da sürtüyor. bense onu özlüyorum. 2 dedikodu çevrilmiyor o MSNde olmayınca (: ama sağolsun mesajlarını esirgemiyor. hatta one love dönüşü dün gece mesaj atmış. yerim.

- yemeksepetinden verdiğim burger king siparişim üzerine istanbuldan bir çağrı aldım. telefonun öbür ucundaki kadın yemeğinizden memnun kaldınız mı dedi, siparişi getiren size karşı nazik miydi dedi. evet didim. aynı şeyi kentucky fried chicken yapsaydı sıçıp sıvardım telefondaki kadına. kardeşim için verdiğim siparişi getiren "adam" o kadar yüzsüzdü ki. insan bi iyi akşamlar der, afiyet olsun der. hanzo. dua et geç getirdiğin için kafana geçirmedim onları. denyo nolcak!

- yeni ve kişisel bloglar buldukça seviniyorum. bir ara bunları detaylı inceleyip marulumla ortak blogumuza tanıtım yapmam gerek.

- dün marulla "17 yeniden" diye bir filme gittik. amaç saçma filme girmekti, bunu seçtik. 30 going to 13 filminin erkek versiyonunu izledim. hepsi o.

- uzun aradan sonra ilk defa dün biraz daha fazla bira içtim. demiştim bira sevmem diye.

- marulla aynı evde yaşamak istiyorum. keşke böyle bir imkanım olsa. hayatta o fırsatı tepmez, dibine yerleşirdim.

- ispanyolcam iyi gitmekte. ispanyol birine ucundan kendimi tanıtabilirim. gerçekten.

- dün gece itü sözlük ahalisi "yine" disko kralındaydı. alışkanlık haline getirecekler heralde :)

- gece bir anda ateşim 39.2ye yükseldi. uyuyamadım 1-1.5 saat döndüm yatakta. eklem ağrılarım beni bu diyardan çekecek diye düşünmedim değil. o değil de.. gene ateşim var benim :s yaz günü nerden çıktı off!!

- ipoduma hareketli şarkılar atıyorum. otobüste bazen tempo tutuyorum. millet bana bakıp bakıp gülüyor. bazen de otobüsten inip siteye girdiğimde dinlediğim şarkıyı sesli söylerken, hatta kafamda klip çekerken buluyorum kendimi. içimde bastırılmış bir şarkıcılık yatmakta sanırım. ama öyle püftürükten değil. dans falan eden cinsinden :D

- acaip ingilizce konuşasım var. babam ben küçükken ingilizcem biraz gelişsin diye yemeğe çıktığı yabancı iş adamlarıyla beni bir araya getirirdi. daha 2 yada 3. sınıftım. sölemesi ayıp o zaman bu kadar utangaç değildim konuşma konusunda. şakırdım. hepsi donakalırdı. hatta biri bana bisiklet almış. babam söledi. hatırlamadım ama.

- marulla olan blogumuza uğrayın. izleyici olun, sizi de kısa değerlendirmelerimiz içine alalım.(bildiğin reklam koktu bu) - blog-guide-tr.blogspot.com şu saniye slogan buldum ama daha yeni olduğu için pek de uymuyor aslında: bir blogdan fazlası :p

eklem ağrılarım beni pc başından alıkoymadan yazıma son vereyim. ADIOS!!

(ps: ispanyolcada hoşçakal demenin "hasta la vista" olduğunu sanıyorsanız yanılıyorsunuz gençler. artık kullanılmayan bir kalıpmış bu. benden söylemesi. rezil olursunuz valla)

8 insan evladı "Durun siz kardeşsiniz!" demiş:

Adsız dedi ki...

ben hasta la vista'nın farklı bir anlamı vardır sanırdım. böyle karizmatik cehenneme git dostum tarzı bir şey. Pehh, koskoca terminatöre yakışmadı bu basit laf.

...camenta... dedi ki...

aslında hani çoook uzun süre göremiceksen hasta la vista denirmiş. ama çok uzun zaman önce. artık bunu diyenlere garip bakıyolarmış.

İrma dedi ki...

hasta la vista bizdeki allahaısmarladık gibi bişi heralde.

Alexis dedi ki...

Selam, ben aslında wmina, blogumun bulunması üzerine adresim değiştiğinden takipçiler listeme yeni adresimi bildiriyorum.
yeni blogum Je m'appelle Elisabeth
"http://benimadimelisabeth.blogspot.com"

Adsız dedi ki...

o zaman bu durumda "blog taniyilyorrrr" tarzinda yazilar okuyamayacagiz,sizin yeni blog varkennn
adsizligin tek sebebi google account i alamayacak kadar tembel bir bunye ile isi haricinde hicbirseyi aklinda tutamayan bellege sahip olmaktir...yoktur yani gizlenmek gibi bir amac...
regards

...camenta... dedi ki...

irma: eh evet gibi gibi

elizabeth: pekala öyle olsun :)

adsız: ah bir de ne dediğini anlasaydım...

Adsız dedi ki...

http://kamilebagyan.blogspot.com/2009/06/mim.html

mimlendiniz efenim ^^

...camenta... dedi ki...

sağolasın hatun :) yazdım bile! :D