13 Haz 2009

ohh bee


dün akşamdan beri toshibamla hasret gideriyorum. bi daha göçmesin diye program yüklemeye falan korkuyorum görmeniz lazım. bugün de UPS alıcam içim rahat edicek. işin güzel yani hiç bir verim kaybolmamış. noktasına kadar duruyordu. bilgisayarı açtığımda kendi kullanıcı adımı görünce sevinçten delirdim evde zıplamaya başladım. dün zaten güzel bi gündü bi de evde bıdık toshibamı görünce duble sevinç yaşadım. ama unutmuşum ne kadar minik bişi olduğunu. diğer dandik laptop büyüktü, gözüm büyük ekrana alıştığı için gece boyu gözüm sulandı ve ağrıdı :) ama değeeeeeerrr.. çok özlemişim çok..

rahatlıkta son 2 günüm. malum kursa başlicam.

bugün tekrar marulumla buluşçam. ne yapçamıza dair bi fikrim bulunmamakta. belki sinemaya falan gideriz. ama bu aralar pek hoş film yok sanırım. bilmiyorum geçen hafta gittiğimde bulamamıştık.

şu saniye bi reklam gördüm. turkcell reklamı. reklamda oynayan kız bildiğiniz vanessa hudgensın ikizi :S kimdir vanessa hudgens? bu hanım kızımız şu salak "high school musical" serisinde oynayan kavruk bacımız. nerden mi biliyorum? işkence niyetine izletmişti kardeşim bir de last fm de sürekli karşıma çıkıyo bu kız ya...

evimizdeki koltuklar yüzleri değişmesi için gönderildi. bilimum minder ile tv keyfi yapmaktayız. uzun zaman sonra ilk defa mindere oturuyorum.

arkadaşım yaz tatili geldi tvde bişi kalmadı izlicek. şu an bez bebek izliyorum mesela. o kadar düştüm. sabahtan akşama how i met your mother izliyodum biraz baydı. başka bi diziye sariyim en iyisi.

sewgilim hala blog için post girmedi. nereden başlayacağını bilmiyormuş.ama beni de yazar yapacak, birlkte karalama yapıcaz o zaman.

toshibamın sevinci ile yazacak şey bulamıyorum. en iyisi akşama ya da yarına erteleyeyim yazımı..

kendinize iyi bakın..

1 insan evladı "Durun siz kardeşsiniz!" demiş:

Adsız dedi ki...

CSI NY da güzel dizi :)